精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

根据短文内容写出文中所缺的词,首字母已给出

No Place for a Kiss

  George Bernerd Shaw, a f 1 British writer, once told a story about a little girl. T 2 girl was the daughter of one of his close friends.

  She used to(过去常常) call me “Uncle” for we got on well with each other. Then I w 3 away for some time, and during my absence I raised(蓄) whiskers(连鬓胡子).

  After r 4 home, I visited my friends, and a 5 saw the little girl. But she didn't give me a kiss as she used to do. “Why, dear, d 6 you give uncle a kiss?” said the mother.

  “Why, mother,” replied the little girl, w 7 the most perfect simplicity(纯真), “I don't find any place.”

答案:
解析:

famous; The; went; returning; again; don't; with


练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:题网八年级上英语人教 题型:053

  I go camping in the mountains with my classmates.After hiking all day, we find a place to camp for the night.We make a campfire so that we can cook our dinner.We roast(烤)some hot dogs and potatoes and drink lemonade(柠檬汽水).Then, when it gets dark, we tell ghost(鬼)stories around the campfire.

  Later when we lie down to go to sleep, we listen to the sounds of crickets(蟋蟀)and small animals moving around in the grass.We think there are some ghosts nearby.“What’s that?” my friend Ann asks.“What?” we ask.“I think I hear someone walking in the woods(森林).”Ann says.Soon we all hear footsteps and we are all so scared that we can’t get to sleep.

  Of course, there’s no one there, but we have very active imaginations(丰富的想像力).

(1)

根据短文内容写出画线单词“scared”的汉语意思

____________________

(2)

从文中找出与“the sound of someone walking”意思相同的单词

____________________

(3)

What do the students in the story do on their camping trip?

[  ]

A.

They go hiking all day.

B.

They make a campfire and cook their dinner.

C.

They sleep outside.

D.

All of the above.

(4)

Why do they make a campfire?

[  ]

A.

Because they want to cook their food.

B.

Because the weather is cold.

C.

Because they are afraid of the dark.

D.

Because they like the campfire.

(5)

Why are they scared?

[  ]

A.

Because it is dark.

B.

Because they tell ghost stories before going to sleep.

C.

Because they can’t get to sleep.

D.

Because someone is walking in the woods.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2011年湖北省荆州市中考英语试卷 题型:其他题

There is no way that you cannot have any embarrassing moments. You cant control everything that happens, so youre going to be in an embarrassing situation one day. So how can you solve this problem? The answer is to control your actions and try not to get upset.

    ◆Remember that you'll probably laugh about it in a few days, so try to see the funny side of it right away.

    ◆If it is something so embarrassing that you feel you will never laugh about it, please remember that the ______________(1) will be over after some time.

    ◆Ask your friends to give you a break and not to make fun of you. If you’ve done the same for them, they’re more likely to agree to give you a break.

    Always remember that you are not alone. Everyone has embarrassing moments. While you are sure that everyone is going to remember this moment forever, that fact is that they’ll probably forget it very soon. Most of us remember the moments in which we feel embarrassed, but very few of us remember other people’s embarrassing moments.

    Most people have short memories. So while you may never forget the moment when your skirt was torn(撕裂) in gym class, most of the other people probably forget it at once. Although a short memory may not be a(n) ____________ (2) thing when you are trying to remember facts in a history test, it is useful when you are trying to forget life’s most embarrassing moments.

任务一:请根据短文内容,分别写出(1)和(2)两处所缺单词。(每空限填一词)

1.(1) ________________          (2) _________________

任务二:根据短文内容,选择正确答案

2. It can be inferred(推断) from the passage that __________ when you fall down after making a speech.

    A. everyone will remember the moment forever

    B. you may never forget the moment

    C. other people will feel embarrassed

    D. you will not remember the moment

任务三:请把上文中画线的句子译成汉语

3. _____________________________________________.

任务四:请根据短文内容,回答下列问题

4. According to the passage, why does the writer say “you are not alone”?

    ______________________________________________.

5.What’s the main idea of the passage?

    It’s mainly about how to _______________________ when you are embarrassed.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。

I went on a camping trip in the mountains with my classmates.After hiking all day,we found a place to camp for the night.We made a campfire,so that we could cook our potatoes and drank lemonade.Then,when it got dark,we told ghost stories around me campfire.

Later when we lay down to go to sleep,we listened to the sound of crickets and small animals moving around in the grass.We thought there were some ghosts nearly.“What’s that?”I asked.“I think I can hear someone walking in the woods,”Kathy said.Soon we all heard footsteps and we were all so frightened that we couldn’t get to sleep.of course,there was no one there,but we had wild imagination.

1.写出①、②处单词或短语的意思。

          ②       

2.根据释义,写出文中所含有的单词。

①to cook over a fire:               

②the sound made each time your foot touches the ground when walking:               

3.What did the students in the story do on their camping trip?                     

4.Why did they make a campfire?                     

5.Why were they frightened?                       

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

I went on a camping trip(露营) in the mountains with my classmates. After hiking all day, we found a place to camp for the night. We made a campfire so that we could cook our dinner. We roasted some hot dogs and potatoes and drank lemonade. Then, when it got dark, we told ghost stories around the campfire.

Later when we lay down to go to sleep, we listened to the sound of crickets (蟋蟀) and small animals moving around in the grass. We thought there were some ghosts nearby. “What's that?” I asked. “I think I can hear someone walking in the woods,” Kathy said. Soon we all heard footsteps and we were all so scared that we couldn't get to sleep. Of course, there was no one there, but we had wild imagination.

1. 写出①②处单词或短语的汉语意思。

①_________ ②_________

2. 根据释义,写出文中所含有的英语单词。

① to cook over a fire: __________________

② the sound made each time your foot touches the ground when walking: _________

根据短文内容,回答下列问题。

3. What did the students in the story do on their camping trip?

_____________________________________________

4. Why did they make a campfire?

_____________________________________________

5. Why were they scared?

_____________________________________________

查看答案和解析>>

同步练习册答案