Do you want to be a slim girl? Here are some strange diet tips for you.
![]()
1. What does the underline word “roomy” mean?
A. 有房间的 B.宽松的
C. 能储藏的 D.紧身的
2. How many methods of going on diet does the writer offer?
A. 4. B. 5. C. 6. D. 7.
3. What’s the rule of 2?
A. It means to eat food in 2 minutes.
B. It means to eat food with one partner.
C. It means to get no more than 2 types of food per trip.
D. It means to have buffet at 2 pm.
4. Which of the following is TRUE?
A. Putting junk food in pretty bowls can make us eat less.
B. Paying cash can make us choose the things more carefully.
C. Eating with the TV on will make us eat less.
D. The more kinds of food there are, the less we will eat.
5. Kathy is eating at home. What can she do if she wants to be thinner?
A. Inviting her friends to eat together.
B. Watching a soup opera on TV.
C. Change into some roomy clothes before eating.
D. Put junk food in front of the mirror.
1.B
2.B
3.C
4.B
5.D
【解析】
试题分析:本文叙述了如果要想做一个苗条的女孩,短文给出了五条建议。
1.小题1】词义猜测题。根据短文第一条贴士内容,当你下班回家后有换上宽松的衣服的习惯……,故选B。
2.小题2】细节理解题。根据短文内容,一目了然,共提了五条建议。故选B。
3.小题3】细节理解题。根据短文第四条贴士内容,the rule of 2的意思是,自助餐时,限制自己每次取食物不要超过两种。因为种类越多,吃得越多。故选C。
4.小题4】细节理解题。排除法。A选项,根据第三条可知,食物放到漂亮的碗里,会让人吃的更多而不是更少。C选项,根据第五条可知,看着电视吃东西,会吃的更多而不是更少。D选项,根据第四条可知,食物种类越多,吃的越多。而B选项,根据第二条可知,由于要付现金购物,所以会更加认真挑选。故选B。
5.小题5】细节理解题。排除法。A选项,邀请朋友一起,越热闹吃的越多;B选项,看着电视会吃的更多;C选项,吃东西之前要换上紧身衣才会吃的更少,而不是换上宽松的衣服。D选项,把食物放到镜子前面会降低食欲。故选D。
考点:科普类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试5英语试卷(解析版) 题型:补充句子
Most students in America like popular music. They carry small radios and MP3 with earphones and listen to music. __1.________ Students with cars buy large speakers and play the music loudly when they drive on the street.
Adult drivers listen to music on the car radio when drive to work. They also listen to the news about sports, the weather, and the life of the American people. _____2._____
_____3.____ They make CDs or tapes which radio stations use in many places. Once the popular singer is heard all over the country, young people buy his or her tapes. __4.___ Wherever the singer goes, all the young people want to meet him or her. Now the singer has become a national star.
There are other kinds of music that are important to Americans. One is called folk music. It tells stories about the common life of Americans. ___5.___ This was started by cowboys who should sing at night to the cows they were watching. Today, any music about country life and the love between a country boy and his girl is called western or country music.
根据材料内容,将A—E五个句子还原到文中空白处,使短文完整、通顺,并将其标号填写在下面题号后的横线上。
A. Most of the radio programmers are music. B. Another is called western or country music. C. They often play music before class, after class, and at lunch time. D. Some of the money from these tapes comes to the singer. E. Pop or poplar singers make much money. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试4英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-Who helped you clean the window, Jack?
-_______________. I cleaned it by myself.
A. Somebody B. Anybody
C. Everybody D. Nobody
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试3英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Excuse me! Could you move your bike? It’s ______the way.
--Sorry. I’ll do it at once.
A.on B.in C.at D.by
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试3英语试卷(解析版) 题型:单项填空
China is _________Asian country while France is_________ European country.
A. a; an B.an; an
C.an; a D.the; an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试2英语试卷(解析版) 题型:单项填空
_________ our earth less polluted, or we will lose our home.
A. Making B. To make
C. Make D. Made
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试2英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The performance _______ three hours but none of us wanted to leave earlier.
A. lasted B. went
C. worked D. spent
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Zhengzhou Subway Line No.1 ___________ last year. It has eased(缓解)the traffic pressure greatly.
A.completed B.will be completed
C.was completed D.has completed
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟9英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Let’s work out this math problem together, ?
A. shall we B. will you
C. do we D. can you
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com