Have you ever met some problems in your daily life? Do you often feel annoyed about some annoying things in your life? If you can't express your requests politely, you can't get rid of the annoying things. So if you need help, you can write letters to our program Make You Happy for help. Here are some problems from some people and our advice for them.
Name | Place | Problem | Requests |
Lin Zheng | School dormitory | His roommate talked loudly before getting into bed and he couldn't have a good sleep. | First, tell him in a polite way “Would you mind not talking loudly?” If he doesn't obey, ask your teacher for some help. |
Julie | Clothes store | Got a shirt in the wrong size. | Ask the shop assistant to change it for a right one for you. |
Mary | Supermarket | Felt annoyed by the shop assistant who followed her around. | You can say, “Could you please not follow me around? I'll ask you if I need help.” |
Johnson | Station | Someone cut in line in front of him. | You can say, “Would you mind waiting in line?” |
Harris | Bus | Someone smoked in front of him in the bus. | You can say, “Would you mind not smoking here? It's very dangerous.” |
1.How many problems are mentioned in this passage?
A. Four. B. Five. C. Six. D. Seven.
2.If your roommate talks loudly before bed, you can .
A. fight with him
B. talk with him in a polite way like “Would you mind not talking loudly?”
C. ask your teacher for help without talking with him first
D. scold him in some bad words
3.What happened to Mary?
A. People smoked in front of her in the bus.
B. When she waited in line in the station, someone cut in line.
C. She was followed everywhere by the shop assistant in the supermarket.
D. Someone smoked in front of her.
4.What does the underlined word “dormitory” mean in Chinese?
A. 教学楼 B. 饭堂
C. 宿舍 D. 实验室
5.Which of the following is TRUE?
A. Someone smoked in front of Johnson in the bus.
B. You can make a call to ask the program for help.
C. Li Zheng can't have a good sleep in the supermarket.
D. When you get the wrong size clothes, you can ask the shop assistant to change.
1.B 2.B 3.C 4.C 5.D 【解析】我们的日常生活中总是会遇到这样或那样的问题,如果不及时解决,这些问题会使我们非常烦恼。Make you Happy是一个可以给你提供帮助的项目,短文中列举了一些学生所面临的问题,并给出了解决的建议。 1.细节理解题。根据短文中的表格可知,表格中的第三栏是problem问题,这里里包括了五个人所面临的五个问题,因此应...科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:单选题
(2017·合肥模拟)My work is ________ the room every day.
A. clean B. cleans
C. cleaning D. to clean
D 【解析】句意:我的工作是每天打扫房间。用不定式做宾语;故选D查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7b unit 4 单元测试 题型:阅读单选
Mr Green is my uncle. He has a house with a big garden. He has some apple trees in his garden. He looks after them. Now there are many apples on the trees and my uncle is very happy.
One afternoon when he looks out of the window,he sees a boy in a red T-shirt in his apple tree. He opens the window and shouts,“Hey,what are you doing there? Come down and get away. Or I’ll go to see your father.”
The boy is not afraid of my uncle at all.“Dad,” he looks up and shouts,“Mr Green wants to see you.” My uncle smiles,“Ha,it’s my son,Dave.”
1.Mr Green has a .
A. big apple B. big house C. big garden D. big son
2.Mr Green is very happy because .
A. he has a garden B. he has a son
C. there are many apples on the trees now D. his son is smart
3.One afternoon Mr Green .
A. sees some birds in his apple trees B. sees a boy in his apple tree
C. cleans the window D. climbs up the apple tree
4.From this passage we know Mr Green’s son .
A. wears a red T-shirt B. helps him clean the window
C. is a middle school student D. likes apples
5.Which is RIGHT?
A. Mr Green doesn’t like his apple trees.
B. Mr Green’s son is under the apple tree.
C. Mr Green’s son helps him open the window.
D. The boy in the apple tree isn’t afraid of Mr Green.
1.C 2.C 3.B 4.A 5.D 【解析】试题分析:短文描述了一个淘气调皮的小男孩,表现了他的活泼可爱。 1.题意:格林先生有一个 。考查细节理解题。根据第二句He has a house with a big garden.,可知选C。 2.题意:格林先生非常高兴,因为 。考查细节理解题。根据Now there are many apples on...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第5课时 测试 题型:完成句子
根据汉语意思完成英语句子,每空一词。
1.她现在不是在教室里就是在社团里。
She is ________ in the classroom ________ in the club.
2.托尼,你放学后几点到家?
Tony, ________ do you ________ ________ from school?
3.每天八点半鲍勃打电子游戏。
Bob ________ ________ ________ at eight thirty every day.
4.我喜欢打排球和游泳。
I like ________ ________ and ________.
5.学生们都有健康的习惯。
Students all have ________ ________.
1.eitheror 2.whenget home 3.plays computer games 4.playing volleyballswimming 5.healthyhabits 【解析】 1.短语either…or…:或者…或者…,要么…要么….,不是…就是….。根据提示和句意可知填(1). either (2). or。 2.根据句意可知此句是...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第4课时 练习 题型:单选题
This kind of peach looks really nice, but it _______ very sour. (宁波)
A. tastes B. looks C. feels D. sounds
A 【解析】试题分析:句意:这种桃看起来真的很漂亮,但是尝起来却很酸。taste尝起来;looks 看起来;feels感觉,摸起来;sounds听起来。这四个单词都是系动词,根据句意可知,桃尝起来味道是酸的,故应选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级英语下册:Unit 3~5 过关测试卷 题型:单选题
Lisa is too to sleep well at night before exams.
A. kind B. nervous C. typical D. serious
B 【解析】句意:在考试前的晚上丽萨太紧张了以至于没睡好。too---to--- 太---而不能;A. kind 善良的; B. nervous 紧张的; C. typical 典型的; D. serious严肃的;根据句意故选B查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级英语下册:Unit 3~5 过关测试卷 题型:单选题
Does your school provide you breakfast?
A. with B. of C. for D. in
A 【解析】句意:你们学校给你们提供早餐吗?provide sb with sth向某人提供某物;故选A查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年沈阳市中考英语题型复习训练:回答问题型 题型:回答问题
A brown owl(猫头鹰)sat on a branch and watched. He was good at watching. His big eyes blinked (眨眼睛). Down below, a white rabbit played in the grass. The rabbit was very fast,and it was too fast to catch. Every time the owl tried to catch the rabbit, the rabbit ran away.
The owl was hungry, but he had to find a way to catch the rabbit. How could he catch the fast rabbit? If he flew down on top of him, the rabbit would see his shadow(影子) and run into his hole. What could he do? Suddenly, the owl had an idea. His eyes got really big, because he was excited. A moment later, he took off. When the owl was flying, he made sure to stay away from the rabbit. The owl didn’t want the rabbit to know he was coming. Then, when he came close to the rabbit, he spread his body to change the shape of his shadow!
The white rabbit stopped eating grass and looked. Suddenly, there was an black rabbit next to him. The white rabbit looked at it. He didn’t know there was an owl near his home. It looked like he could make a new friend! Suddenly, the black rabbit disappeared, and in its place was the owl.
The rabbit cried out and tried to run for his hole, but the owl was waiting for him. The rabbit ran right into the owl’s claws and became his dinner. Sometimes, when you try something new, you can surprise yourself and others.
1.Why couldn’t the owl catch the rabbit at first?
________________________________________
2.What did the owl do when he came close to the rabbit?
________________________________________
3.Did the rabbit know there was an owl near his home?
________________________________________
4.What was the black rabbit actually be?
________________________________________
5.Where did the rabbit try to run?
________________________________________
1.Because it was very fast./Because the rabbit was too fast to catch. 2.He spread his body to change the shape of his shadow. 3.No, he didn’t. 4.The owl. 5.To his hole. 【解析】试题分析:本文是一篇记叙...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第3课时 测试 题型:单选题
I sometimes play volleyball for________after school.
A. an hour half B. an half hour
C. half an hour D. an hour and half
C 【解析】句意:我有时放学后踢足球半个小时。半小时half an hour;一个半小时:an hour and a half;one and a half hours;an hour and a half; one and a half hours等这几种表达方式。故选C。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com