【题目】 The children at the top of the class succeed by knowing a few basic skills that others can also easily learn. Here are the secrets of top students.
Study is the first thing. Once the books are open or the computer is on for study, phone calls are unanswered, TV shows unwatched, snacks unnoticed. Study is business; business comes before everything.
Study anywhere or everywhere. Study times are different for different children. Some work late at night when the house is quiet. Others wake early. Still others study as soon as they come home from school. It is agreed that consistency (持之以恒) is needed.
Get organized. Don’t waste time looking for a pencil or missing paper. Keep everything right where one can put one’s hands on it. Even for a student who doesn’t keep his own study area organized, a bag or a box is needed to put things in to save time.
Learn how to read. The secret of good reading is to be an active reader-one who continually asks questions that lead to a full understanding of the writer’s message.
Plan your time. If you want to be a top student, make sure to finish all your tasks before the deadline (最后期限).
Take good notes and use them. Reading the text is important, but the teacher is going to test you on what he or she emphasized (强调). That’s what you find in your notes.
Another kind of important “secret” of the top students is not so secret at all. For almost all of them, their parents’ help is important.
【1】How can we be an active reader?
A.Take good notes.B.Keep asking questions.
C.Study everywhere.D.Plan our time well.
【2】According to the passage, if a task should be completed next Wednesday, when will a top student complete it?
A.No later than next Wednesday.B.As early as possible.
C.Before Thursday.D.Whenever he is free.
【3】According to the writer, what is the real secret in becoming a top student?
A.Studying in a key school and having good teachers.
B.Attending after-school classes and educational talks as often as possible.
C.Some basic skills on how, when and where to learn.
D.born in a wealthy family and supported by the parents of high education.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【解析】
本文是一篇议论文,主要讲述了成为优等生的一些秘诀。
【1】细节理解题。根据第五段“The secret of good reading is to be an active reader-one who continually asks questions”可知,不断提出问题能使我们成为一个积极的读者。故选B。
【2】推理判断题。根据第六段“If you want to be a top student, make sure to finish all your tasks before the deadline”可知,如果有一项任务要在下周三完成,优等生不会晚于下周三就能完成这项任务。故选A。
【3】细节理解题。根据“The children at the top of the class succeed by knowing a few basic skills that others can also easily learn”以及全文内容可知,成为优等生的真正秘诀是掌握一些关于如何,何时,何地学习的基本技能。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—Columbus was a man who changed the world.
—I agree. His ________ of America was one of the greatest events in human history.
A.inventionB.discoveryC.appearanceD.agreement
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据所给提示,完成句子。每空一词,含缩略词。
【1】I don't know where I can look up the opening time(改为同义句)
I don't know_________ _________look up the opening time.
【2】People get to know our National Mountaineering Team by watching the film The Climbers(就划线部分提问)
_________ _________people get to know our National Mountaineering Team?
【3】He put Kathy's letter in the backpack(改为被动句)
Kathy's letter_________ _________in the backpack by him.
【4】He used to feel stressed out each time he had a test.(改为一般疑问句)
_________ he _________to feel stressed out each time he had a test?
【5】进入初三之后,他开始认真对待自己的学习。(完成译句)
Being a student in Grade 9, he started to_________ _________about his study.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 音乐的世界, 将世间万事万物带进了美好的时空。每每听着音乐, 就会忘记所有的烦恼和不快。音乐, 有着无穷魅力!音乐是世界上最美的语言!请你以“Music Makes Me ________”为题写一篇80词左右的英语短文。
Music Makes Me ___________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据汉语意思完成句子。
【1】你应该把教室打扫干净。
You should ________ ________the classroom.
【2】你能帮我把那个包拿回来吗?
Could you help me________ ________the bag, please?
【3】我已经弄清楚了怎么做蛋糕了。
I have ________ ________how to make cakes.
【4】刚才英语老师把我们的试卷发还给我们了。
Our English teacher________ ________our papers to us just now.
【5】我的话让我母亲感到不舒服。
What I said made my mother________ ________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Franklin's life is full of charming stories which all young men should know—how he ______ books in Boston,and became the guest of kings in Europe;how he ______ Major General Franklin,only to quit because,as he said,he was no ______,and yet helped to organize the army that stood ______ the trained troops of England and ______.
This poor Boston boy,without a day's ______,became master of six languages and never stopped studying;this neglected apprentice(学徒)conquered the ______,made his name famous,______ degrees and diplomas(文凭)from many colleges,and became forever remembered as “Doctor Franklin”,philosopher,scientist and political leader.
Selfmade,______,the candle maker's son gave light to all the world;the street bookseller set all men ______ of liberty;the apprentice became the most soughtafter man ______ the world,and brought his native land to praise and ______ him.
He ______ America,for what our nation is today is largely due to the management,the forethought,the wisdom,and the ability of Benjamin Franklin.He belongs to the world,but especially he belongs to America.The people around the world honored him while he was living;he is still regarded as the loftiest man by the ______ people today after his death.And he will live in people's ______ forever.
【1】
A.boughtB.took
C.soldD.lent
【2】
A.makeB.made
C.was madeD.was making
【3】
A.teacherB.soldier
C.studentD.president
【4】
A.beforeB.after
C.laterD.behind
【5】
A.GermanyB.French
C.GermanD.American
【6】
A.studyingB.learning
C.teachingD.schooling
【7】
A.flowerB.thunder
C.lightningD.cloud
【8】
A.acceptedB.received
C.tookD.learned
【9】
A.selfrespectedB.selfteaching
C.selftaughtD.selflearning
【10】
A.liftingB.singing
C.learningD.hearing
【11】
A.crossB.through
C.acrossD.above
【12】
A.respectB.memory
C.honorD.love
【13】
A.buildsB.has built
C.has been builtD.built
【14】
A.commonB.normal
C.nativeD.noble
【15】
A.dreamsB.hearts
C.thoughtsD.books
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 A holiday is any day when people lay aside their ordinary duties and cares. The word comes from Old English. At first, holidays honored some holy events or persons. People in Great Britain and other countries speak of holidays as Americans speak of vacations.
Every nation has its special holidays. China observes New Year’s Day (January 1), May Day and National Day as legal holidays, as it was on Oct. 1, 1949 that People’s Republic of China was founded. The Chinese have long celebrated the Chinese lunar year. In the United States, congress has declared several as legal days such as New Year's Day (January1), Martin Luther King, Jr.’s Birthday, Washington's Birthday, Thanksgiving Day and Christmas Day and so on. Some holidays celebrate special events in the development of a country, such as Greece’s Independence Day, Italy’s Liberation Day and India’s Independence Day.
In the United States, banks and schools usually close on a legal holiday. When such a holiday falls on Sunday, the following Monday is often observed. Schools and organizations often observe days known as traditional holidays, although schools and businesses do not close then. Those holidays include Valentine's Day and Halloween.
【1】American people call “holiday” as ________.
A.festivalB.dayC.vacationD.event
【2】Which of the following holidays has nothing to do with a country’s development?
A.China’s National DayB.America’s Independence Day
C.Italy’s Liberation DayD.Valentine’s Day
【3】If a legal holiday falls on Sunday, people usually celebrate on ________.
A.SundayB.the following Sunday
C.the following MondayD.the following Tuesday
【4】What does the underlined word “observes” mean according to the text in Paragraph Two ?
A.noticesB.watchesC.obeysD.celebrates
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】约翰是个很负责的人,他情愿熬夜完成项目也不愿意拖拉到明天。
John is so responsible that he________________to complete the project than put it off till tomorrow.
【2】最后,他们两个人都没有去参加“校园好声音”的选拔,浪费了这么好的一次机会。
Finally,_______________ “Great Voice on Campus”. They just missed so good a chance.
【3】詹姆斯想知道你是如何取得这么大的进步的。
James wonders how____________________.
【4】相比学业,父母应该在行为方面对孩子更严格要求。
Parents should__________________their behavior than their schoolwork.
【5】通过多年的研究,中国终于成功地在5G领域取得了领先地位。
Through many year's research, China finally___________in the field of 5G technology.
【6】做实验前,老师总是提醒我们应该注意些什么。
Before the experiment, the teacher always reminds us____________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— Loneliness may be one of the biggest problems in our society these days.
—________. Especially among aged parents. We should spare more time for them.
A.I’m not sure if you are rightB.That’s a good idea
C.I quite agree with youD.I don’t think so
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com