【题目】 Four years ago, we asked ourselves: what if we could create a shopping experience with no waiting in lines and no checkout? Or could we create a physical store where customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go, where you could experience the idea of “just walk out shopping”.
Amazon Go is a new kind of store with no checkout required. We created the world’s most advanced shopping technology, so you never have to wait in line. With our “just walk out shopping” experience, simply use the Amazon Go app to enter the store, take the products you want, and go! No lines, no checkout.
Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-driving cars: computer vision, sensor fusion, and deep learning. Our “just walk out technology” automatically detects(探测) when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart(购物车). When you’re done shopping, you can just leave the store. Shortly after, we’ll charge your Amazon account and send you a receipt.
We offer delicious ready-to-eat breakfast, lunch, dinner, and snack options made fresh every day by our on-site chefs and favorite local kitchens and bakeries. Our choice of foodstuff is from bread and milk to cheeses and locally made chocolates. You’ll find well-known brands we love, plus special finds we’re excited to introduce to customers. For a quick home-cooked dinner, pick up one of our chef-designed Amazon Meal Kits, and you can make a meal for two in about 30 minutes.
Our 1,800-square-foot shopping space is conveniently compact (紧凑的), so busy customers can get in and out fast. It is located at 2131, 7th Ave, Seattle, WA, on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street. All you need is an Amazon account(账户), a supported smartphone, and the free Amazon Go app.
Amazon Go is now only open to Amazon workers in our testing program, and will be open to the public soon.
【1】From the passage, we can learn that Amazon Go ___________.
A.sells all kinds of goodsB.is open to the public
C.is a checkout-free storeD.uses unknown technologies
【2】What is mainly discussed in Paragraph 3?
A.When Amazon Go charges.B.How Amazon Go works.
C.Where Amazon Go lies.D.What Amazon Go sells.
【3】Customers pay for the products from Amazon Go by ___________.
A.using their Amazon accountsB.walking out of the store
C.scanning smartphones when leavingD.paying cash at the counter
【4】The main purpose of the passage is to ___________.
A.tell people of the shopping experienceB.advise people to work for Amazon
C.inform people of a new concept storeD.encourage people to shop online
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【4】C
【解析】
本文介绍了亚马逊线下实体店Amazon Go,它颠覆传统的便利店和超市的运营模式,使用计算机视觉,深度学习和传感器技术,彻底跳过传统收银结账过程。
【1】细节理解题。根据第二段“Amazon Go is a new kind of store with no checkout required. We created the world’s most advanced shopping technology, so you never have to wait in line.”可知这是一种不需要结账的商店。故选C。
【2】段落大意题。根据第三段“Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-driving cars: computer vision, sensor fusion, and deep learning可知主要讲的是商店是如何运作的。故选B。
【3】细节理解题。根据第三段“Shortly after, we’ll charge your Amazon account and send you a receipt”可知顾客支付他购买的商品通过他的亚马逊账号。故选A。
【4】推理判断题。根据最后一段“Amazon Go is currently only open to Amazon employees in our testing program,and will be open to the public soon”可知文章主要是为了告诉人们一个新的商店概念。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,根据所读内容,在文章空格里填入一个最恰当的单词。
注意:每个空格只填一个单词。
The digital (数字的) age has come into our life. In the USA, some teachers think digital search tools(工具) have had a good influence on the American teenagers, but others don’t think so. More than 2,000 high school teachers took a survey on the Internet.
75 percent of the teachers agreed the Internet and digital search tools have had a “mostly good” use for their students’ research habits and skills. But 87 percent thought that these technologies “make the students not have enough attention.” And 64 percent said the technologies “do little to help them in courses.”
Judy Buchanan is a director of the National Writing Project. Ms. Buchanan says digital search tools are helping students learn more, and learn faster. Teachers really like these tools because they are ways to make some of learning very exciting. Young people enjoy using these tools. And the goal is to help them do creative work, and not just that kind of copyist (模仿者,抄写员).
But one problem is that many students don’t have a good understanding of how to use the digital knowledge well. In other words, they trust too much of the information. Judy Buchanan says these students have not developed the skills they need to tell whether the information on the Internet is good or bad.
Another problem is something that might not seem like a problem at all, being able to quickly find information from the Internet. Teachers say the ability of their students to work hard to find out answers is becoming weaker. They say students depend too much on search tools and do not make enough use of printed books.
Besides, many teachers are also worried about the problem that the Internet makes it easy for students to copy work done by others, instead of using their own abilities.
The survey on whether digital tools 【1】American teenagers
Purpose | Students should learn how to use the digital tools in a right way. |
Different opinions | ● Three quarters of the teachers were in【2】that the Internet had a mostly good use for students’ research habits and skills. ● 87% of the teachers thought technologies may 【3】 students from having enough attention. ● 64% said that the technologies are almost not【4】 to them in courses. |
【5】of digital tools | Digital tools help students learn more and learn faster. ● Teachers think some learning by using digital tools is very 【6】. ● Young people think they help them do creative work as【7】. |
Disadvantages of digital tools | ● Many students have not developed the skills they need to tell 【8】 the online information is good or bad. ● Many students 【9】 too much on search tools and do not make enough use of printed books. ● Internet makes it easy for students to copy 【10】 work, instead of using their own abilities. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 “股神”沃伦·巴菲特(Warren Buffett)自2000年起每年拍卖一次与他共享午餐机会,用于帮助旧金山地区的穷人和无家可归者。于是,无数的人想通过和巴菲特共进午餐来学习更多的经验。你想和名人共进午餐吗?假如你有一个机会和任何一位名人共进午餐,请根据以下要点以“I Want to Have Lunch with ________”为题,写一篇英语短文。
要点:
1、这位名人是谁;
2、你为什么想与他或她共进午餐;
3、你想和他或她谈论什么?
要求:
1、词数80词左右;
2、文中不得出现人名,校名等真实信息。
I Want to Have Lunch with ________
____________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据括号中的中文提示、英文释义或句意,写出句中所缺单词,使句子通顺
【1】I’m not sure whether I can______(发音) all the words correctly, but let me have a try.
【2】My friends told me that no_____ should be paid to the classmates who laughed at me.
【3】The modern development is attractive, but what I like in Beijing is the ______(古老的) culture characteristics.
【4】She never sees her grandmother, but she always ____(想像) her as a kind person.
【5】I think we should try again using different kinds of _______(particular ways of doing something).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】句型转换
【1】Tom had to buy a new computer. (改为否定句)
Tom ________ ________ to buy a new computer.
【2】Our boss buys the students in poor areas many books every year. (改为被动语态 )
Many books are ________ ________ the students in poor areas by our boss every year.
【3】The teacher advised that we should practise speaking English every day. (改为简单句)
The teacher advised ________ ________ practise speaking English every day.
【4】“Lily, do you really plan to learn French?” he asked. (改为宾语从句)
He asked Lily ________ she really ________ to learn French.
【5】They will reach their hometown in two days.(对画线部分提问)
________ ________ will they reach their hometown?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】The film is worth seeing________second time—it reminds me of ________happy old days I spent in the country.
A.the; 不填B.a; theC.a; 不填D.the; the
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意从方框中选择合适的动词,并用其适当时态填空。
be reach catch leave plan
【1】I________a bad cold and coughed a lot, so my mother took me to the hospital.
【2】Can you give me a call when he________the hotel tomorrow?
【3】The students________their trip to Shanghai tomorrow. Let’s go and join them.
【4】— Where’s Mr. Smith?
— He________for Beijing, so I do his job instead.
【5】There________little rain in the north of Beijing next Saturday, is there?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I haven’t seen you for a while. Where have you _________?
—I broke my leg and the doctor told me to _______ in bed.
A.gone; lieB.gone; layC.been; lieD.been; lay
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据对话的内容, 从方框中选择恰当的句子, 并将对话补充完整。(选项中有两项是多余的)
A. Thank you, Dad
B. I'm sorry.
C. That's because we always worry about you.
D. That's not the point.
E. But I'm able to do things on my own now.
F. That's amazing.
G What's the matter?
Tom:Hi, Dad, do you have time for a chat? I have met some problems.
Dad: 【1】
Tom:Dad, you and Mum are always around me. I don't have my own free time.
Dad:Are we?
Tom:Yes. You and Mum manage every minute of my life. 【2】
Dad:Oh, I didn't realize that we hardly encouraged you to make your own decision in the past. 【3】
Tom:Dad, please don't treat me like a child.
Dad:Right. You’re not a child any more. 【4】
Tom:That's OK.
Dad:Son, remember, we are always open for a chat.
Tom: 【5】
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com