精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
55.What kind of activities do the most students do after school?C
A.Play computer games  
B.Watch TV
C.Do their homework
56.The students of watching TV isA less than playing computer games.
A.14%.
B.38%.
C.4%.

分析 这是一个学生课外活动的调查表,从表上我们可以清楚地看到学生课外活动所占的比例.

解答 55.C细节理解题.根据统计表可知做作业的最多,占30%,故选C.
56.A细节理解题.根据统计表可知看电视的占12%,玩电脑的占26%,所以说看电视的学生比玩电脑的学生少14%,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.
make good use of,throw rubbish,hundreds of,on display,be late for,across from
 
76.The studentswere late forschool because of the heavy rain yesterday morning.
77.It is bad mannersto throw rubbisheverywhere in public places.
78.It is reported that many news cars will beon displayin our city next week.
79.Can you tell me whose house isacross fromthe supermarket?
80.David foundhundreds ofanimals on the hill when he went to fly kites.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.I want to buy a shirt _______ my father.(  )
A.toB.onC.inD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Get a FREE YEAR!Order NOW and get a FREE YEAR of Parents?magazine!That's 2full years (24issues) for the regular 1-year rate-just 12.But HURRY,this offer won't last!(U.S.orders only,please.)
Every issue of PARENTS is filled with practical advice from leading doctors and child experts…toys and games that develop reader-tested products and more!
100% Money-Back Guarantee:You must be pleased,or you may cancel any time during the life of your subscription(订阅)and get all your money back-no questions asked.Parents?Magazine is published 12times per year.State taxes may apply to your order.
E-mail address required to access your bank account.We will not share your e-mail address with anyone.Click here:www.parents.com/privacy to view our privacy policy.

46.The purpose of the advertisement isB.
A.to help parents with their daily life        
B.to attract more subscribers
C.to collect more money for charity         
D.to introduce a new product
47.Which of the following is true according to the ad?A
A.Only $12is to be paid for 24issues of the magazine.
B.Readers can get a free offer of the magazine any time of the year.
C.Readers from all over the world can enjoy the free offer.
D.Readers can communicate face to face with child experts on the Internet.
48.Where can we most probably read the ad?B
A.In the newspaper.
B.In a website.
C.In a supermarket.
D.In a library.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.
Take a look at the following ads!You may find some useful information you need here!
Guitar lessons
Experienced musician from Australia.Good at teaching kids for 5years!
For more information,please visit Larry's website:www.music.com.au
Lost dog
Medium size,with brown spots and white short hair.Answer you when you call it David.Many thanks for sending it back.
Call Susan at 7328059
Taxi driver wanted
Full time or part time.Experience and a good knowledge of the city are necessary.English is also a must.
Under 45years old.
Call Mr.White at 5132683.
Apartment for sale
Two bedrooms,a kitchen and a bathroom.
Hot water 8:00-18:00.
Beautiful sights out of the windows.
E-mail:sdgt@yahoo.cn.
根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳答案.(10分)
58.If you want to have a guitar lesson,you mayB.
A.call Susan at 7328059      
B.surf the website:www.music.com.au
C.telephone Mr.White at 5132683
D.e-mail sdgt@yahoo.cn
59.Who is the owner of the lost dog?C
A.Mr.White
B.Larry
C.Susan
D.David
60.If you want the job as a taxi driver,you shouldD.
A.master at least three languages 
B.know the city very well
C.be an experienced driver   
D.both B and C
61.Which information about the apartment is not mentioned in the table?C
A.It has a beautiful view.
B.It has hot water in the daytime.
C.It has three floors.
D.It has a kitchen.
62.How can you contact the owner of the apartment for more information?A
A.By sending an e-mail.
B.By going to visit it.
C.By making a phone call.
D.By sending a fax (传真)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.His parents promised that theywould take(take) him to travel to Beijing if he did well in the coming exam.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.There are many newbuildings(build)in my hometown.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Anyone who refusesto obeythe traffic rules will be a danger to us all.(obey)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Mum,I'm too tired today.
-what's wrong with you?
-Because my money has ______,I have to walk home.
-Oh,dear!(  )
A.run outB.handed outC.been run outD.taken out

查看答案和解析>>

同步练习册答案