精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

近几年,很多学校开设了特色课程(special classes),如摄影、手工制作、网球等等。我校开设此类课程已有一段时间,现向同学们征集对此类课程的看法。以下是你们班同学的观点,请根据表格中内容并结合你自己的想法谈一谈对特色课程的看法。

Some students think…

Other students think…

Your opinion

help to develop students’ interests;

get more knowledge;

a waste of time;

not helpful for lessons;

注意:(1)词数80左右,开头可借鉴已给内容也可自己写;

(2)文章应包括题中所提的所有要点,可适当发挥,以使行文连贯;

(3)文中请勿提及你的真实姓名和学校。

(供参考首句:Recently, many schools have offered some specials classes to students, such as photography classes, handicraft classes and tennis classes.)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Recently, many schools have offered some specials classes to students, such as photography classes, handicraft classes and tennis classes. But everyone has his or her ideas of these classes. Some s...
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:句型转换

七、根据短文内容及首字母提示补全短文

Tom is a young man. He has a very big dog and he has a very s1. car. He likes p2. tennis. Today he plays tennis for two h3. at the club and then he wants to go home b4. car. His dog comes a5. him, but it does not jump into the same car. It jumps into the n6. car. "Come here, foolish(愚蠢的) dog!" Tom shouts at it, but the dog still s7. in the next car. Tom p8. his key into the lock(锁)of the car, but the key does not work. Then he looks at the car a9.. It is not his car! He is in the w10. car! And the dog is in the right car!

1.small 2.playing 3.hours 4.by 5.after 6.next 7.sits 8.puts 9.again 10.wrong 【解析】本文讲述了汤姆有一个狗和一辆汽车,有一次他认错了自己的汽车,但是他的狗却没有认错。 1.small 句意:他有一个非常大的狗,他有一辆非常小的汽车。此处描述汽车,与前...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:山东省德州市2017-2018学年度第一学期期末测试九年级英语试卷 题型:多任务混合问题

阅读表达

阅读短文,根据题目要求完成各小题。

There was a man 1. had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he sent them to go and look at a pear tree far away in turns.

The first son went in the winter, the second in the spring, the third in summer, and the youngest son in the fall 2. they had all gone and come back, he called them together to describe 3. they had seen. The first son said 4. the tree was ugly. The second son said no-it was covered with green leaves and full of hope. The third son disagreed, he said there

were many flowers that smelled so sweet and looked so beautiful, it was the most wonderful thing

he had ever seen. The last son disagreed with all of them, he said there was lots of fruit on the tree,full of life and harvest.

The man then explained to his sons that they were all right, but they had each seen only one

season in the tree's life. He told them, "You cannot judge a tree, or a person by only one season and its true nature--the pleasure, joy, and love that come from that life can only be measured (测量)at the end, when all the seasons are up."

If you give up when it's winter, you will miss the promise of your spring, the beauty of your

summer, the harvest of your fall.Don’t let the pain of one season kill the joy of all the rest.

1.Why did the man ask his sons to go and look at a pear tree in turns?

_________________________________________________________

2.根据短文内容,将what,when,that三个单词填到1、2、3、4处。

1._____

2.______

3._______

4._______

3.What did the man think of his sons' answers?

_________________________________________________________

4.请将文中划线句子翻译成汉语。

_________________________________________________________

5.请给短文拟一个适当的英文题目。

_________________________________________________________

1.Because he wanted his sons to learn not to judge things too quickly. 2.whoWhenwhatthat 3.He thought they were all right, but they had seen only one season in the tree's life. 4.勿让一时(一季)的痛苦破...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题

We all believe that things will get better because so many people _______ the

children in poor areas.

A. care about B. hear of

C. wonder about D. think of

A 【解析】句意:我们相信那些事情会变得更好,因为有许多人关心贫困地区的孩子们。A. care about 关心; B. hear of听说;C. wonder about 对某事好奇; D. think of想到;根据句意故选A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题

I didn’t know which T-shirt was _______, so I took them both.

A. the nicest B. nice

C. nicer D. the best

C 【解析】句意:我不知道那件体恤衫更好,因此两个我都买了。根据both可知是两个,所以用比较级;故选C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:浙江省2017学年第一学期九年级第二次阶段性测试英语试卷卷 题型:完型填空

You never said “I’m leaving” In Life I loved you dearly

You never said “goodbye” In death I love you still

You were gone before I knew it In my heart you hold a place

And only God knew why That no one could ever fill

There are no words to tell you It broke my heart to lose you

Just what I feel inside But you didn’t go alone

The shock, the hurt, the anger For part of me went with you

Might gradually subside (平息) The day God took you home

Thousands of times I’ll need you Things will never be the same

Thousands of times I’ll cry And although it hurts so bad

If Love alone could have saved you I will smile whenever I hear your name

You never would have died And take pride you were my dad

In death I love you still

In my heart you hold a place,

That no one could ever fill

It broke my heart to lose you,

But you didn’t go alone

For part of me went with you,

The day God took you home.

Things will never be the same

And although it hurts so bad

I will smile whenever I hear your name

And take pride you were my dad.

1.The text is probably a(an) _______

A. ad. B. notice C. poem D. story

2.The writer writes the text to_______.

A. God B. peace C. life D. father

3.From the text, we can know the writer is_______.

A. sad B. angry C. happy D. surprised

1.C 2.D 3.A 【解析】这是作者怀念去世的父亲的一首诗。 1.根据体裁格式可判断这是一首诗歌,故选C 2.根据And take pride you were my dad.故选D 3.根据这是作者怀念去世的父亲的一首诗。和It broke my heart to lose you,故选A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:浙江省2017学年第一学期九年级第二次阶段性测试英语试卷卷 题型:听短对话回答问题

(题文)Where is Jack now?

A. China. B. Australia. C. America.

B 【解析】M: Lily, I am flying back to China tonight. Thanks for spending these days with me. W: You’re welcome, Jack. Hope you will visit Australia again soon! 根据You’re welcome, Jack. Hope you w...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:外研社版2018届七年级英语上Module1 练习 题型:单选题

We’re in __________.

A. one class B. first class

C. One Class D. Class One

D 【解析】句意:我们在一班。 表示“在几年级几班”时,英语习惯先说“班”,后说“年级”。名词“class”“grade”第一个字母都要大写,数词可以用阿拉伯数字,用英语数词时第一个字母要大写。故选D

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版9上册Unit7基础练习有答案 题型:单选题

---Zhao Liying played ________ lead role of a demon (妖) in________TV series “Hua Qiangu”.

A. a; the B. the; the C. the; a D. a; a

B 【解析】句意:赵丽颖在电视剧“花千骨”中扮演了一个恶魔的角色。play the part of扮演;在电视剧中用in the TV series。故选B。

查看答案和解析>>

同步练习册答案