Hello from home! How long has been it________ we last met? Yeah, two months!
My family and I have just been _____ from a two-week trip to Europe for our recent vacation. We visited Paris, France, and London, England. Here I want to share my tour of Paris with you.
When we_____ , we all expected a funny and interesting vacation. For my sister and me, our stay in Paris had ______meaning. It was a good chance to practice our French, since English and French are the two official (官方的) languages in Canada. My mum doesn't speak French, and my sister can't speak it______ (she is only in Grade 3). So it was my______ to ask for directions (方向), order food, and deal with any person-to-person communication. I was, of course, really nervous.______ they couldn't understand my French______ I couldn't understand theirs?
My______ soon went away. The people in Paris ______ very. happy to answer my questions. They listened patiently and carefully, and spoke slowly to make themselves______ . One gentleman was even kind enough to lead us to the hotel we were ____
_______ the places we visited? We visited many places in Paris. My sister liked the Eiffel Tower and the Arch Triumphal (凯旋门). My mum liked the Louvre Museum (卢浮宫) most. Which places did I like? I liked all of them.
Paris is a city that we will always keep in______ . I suggest you visit there, too. I am sure it will be an amazing ______. You will be amazed at everything there!
1.A. after B. before C. till D. since
2.A. back B. away C. around D. off
3.A. set up B. set in C. set on D. set out
4.A. another B. other C. the others D. others
5.A. too good B. too well C. well enough D. good enough
6.A. pleasure B. duty C. course D. hobby
7.A. What if B. Unless C. Because D. Instead
8.A. and B. but C. although D. or
9.A. sadness B. happiness C. patience D. worries
10.A. seemed B. became C. turned D. kept
11.A. understanding B. understood C. understand D. to understand
12.A. looking after B. looking for C. looking up D. looking down
13.A. Shall we B. What about C. Let's D. Why not
14.A. head B. thought C. mind D. plan
15.A. event B. experience C. story D. discovery
1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.D 10.A 11.B 12.B 13.B 14.C 15.B 【解析】 本文讲了作者回忆自己在欧洲的两周之旅。 1.句意:自从我们上次见面已经过去多久了?A.在…之后B.在…之前C.直到D.自从。since后加一个时态为一般过去...科目:初中英语 来源:湖南省2018届九年级第一次模拟考试英语试卷 题型:阅读单选
Geeks: Active social media users Comfortable in their online life Often put creative work online with unreal names | Famous people: Share almost every side of their life online Well-known for their dancing or singing Normally have nice appearances. |
Luckers: Prefer to “like”(点赞) Share websites rather than create their own thoughts Prefer WeChat to Sina Weibo | People who may get hurt: Don’t know how to keep safe online. Personal information easily known by others. Often share the location of their places |
Yanghu Vacation Park One Day Pass |
Adults Children(Age 6-17) Family(2 adults with 1 children) 30 yuan 15 yuan 60 yuan |
Children aged 5 and under FREE FREE parking in three hours 10:00 a.m.-5:00p.m. seven days a week Only ten yuan for students who will enter key university this September. |
1.Mr. Lee wants to take his 15-year-old son to Yanghu Vacation Park, he needs to pay .
A. 30 yuan B. 45 yuan C. 60 yuan
2.The information above tells us that _______.
A. You can get half price if you are teenagers between 6-17 years old.
B. You can park your car for free there all day.
C. You only need to pay 10 yuan as long as you are a university student.
1.B 2.A 【解析】这是一个广告信息。 1.根据Adults 30 yuan Children(Age 6-17) 15 yuan 故选B 2.根据FREE parking in three hours可知B不对;根据Adults 30 yuan Children(Age 6-17) 15 yuan Family(2 adults with 1 children) 60...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版(8A)英语第二单元测试卷 题型:单选题
Students can read magazines _________ our Reading Week.
A. on B. during C. at D. for
B 【解析】句意:在我们的阅读周期间,学生能读杂志。A. on在(通常用于具体的某一天或上/下午,晚上有修饰词时);B. during在---期间;C. at在(用在具体的时间点前);D. for后接时间段,通常指做某事用了多长时间;这里指在我们的阅读周期间,学生能读杂志;故选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级下英语期末考试专题练习-首字母填空 题型:单词填空
Early in the morning, at noon, or in the evening you can see Americans running. Men and women, young and old run e1.— along the beaches of California, through Central Park in New York, down quiet streets in small towns or at the gym. Some people even run in their living r2..
Running wasn’t so p3. in the past. In the 1960s, runners were mostly athletes (运动员) and healthy, strong people. When people saw a runner, they used to ask, “Hey, what’s the hurry?” or they might say to themselves, “Is he c4.?” At that time, women almost n5. ran. If they did, they might be laughed at. But today all these attitudes (态度) have c6.. Men and women of all ages enjoy running.
Doctors say many of the health p7. in the United States come from these bad habits: eating too much, smoking cigarettes, and doing l8. exercise. Doctors tell us, “Eat less, don’t smoke, and exercise m9..” Running is a good exercise b10. it helps build a strong heart and lungs. It also helps most people lose weight.
1.everywhere 2.rooms 3.popular 4.crazy 5.never 6.changed 7.problems 8.little 9.more 10.because 【解析】试题这是一篇说明文,文章由现在跑步的大众化和过去的不同而引出跑步对身体健康的重要意义。 1.句意:无论是男女老少到处奔跑。根据下文解释a...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级下英语期末考试专题练习-汉译英 题型:汉译英:整句
1.电影开始半个小时了。
_____________________________________________________________________________
2.应该采取更多的措施来改善人们的生活条件。
_____________________________________________________________________________
3.没有他父母的支持,他不可能出国留学。
_____________________________________________________________________________
4.那天,他们太忙于讨论那个慈善项目而不能休息。
_____________________________________________________________________________
5.校运会将在下星期三举行吗?
_____________________________________________________________________________
6.你叔叔离开苏州多久了?
_____________________________________________________________________________
7.格林先生下个月被邀请做一个关于英语阅读的讲座。
_____________________________________________________________________________
8.他在公共场所吸烟是不对的。
_____________________________________________________________________________
9.Tom年龄不够大不能在家照顾自己。
_____________________________________________________________________________
10.学生们通常用电脑搜寻信息。
_____________________________________________________________________________
1.The film has been on for half an hour 2.More actions should be taken to improve people’s living conditions. 3.Without his parents’ support,it is impossible for him to study abroad. 4.On tha...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:山西省2018届九年级中考信息冲刺卷压轴卷英语试卷(二) 题型:阅读单选
请阅读下面短文,从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
It was the final game for my eight?year?old son's soccer game.Near the end of the match,the score was two to one,my son's team being ahead.Parents sat around the field,offering encouragement.
There were less than ten seconds left and the ball stopped in front of one of my son's teammates,Mickey.With cheering shouts across the field,Mickey went back a little and kicked the ball with everything he had.All around me the crowd became crazy and excited.Mickey had scored!
Then there was a complete silence.Mickey had scored,but into the wrong gate — the ball went into the gate of my son's team,ending the game in a draw.You see,Mickey has a serious illness in his head,which makes his IQ lower than that of normal children of the same age.And for him,he didn't understand what a wrong goal was.All goals were celebrated by a happy hug from Mickey.He had been known to hug the players whom he was fighting against when they scored.
The silence was finally broken when Mickey,his face filled with joy,caught my son,hugged him and shouted,“I scored! I scored! Everybody won! Everybody won!” For a moment I held my breath,not sure what my son would do or say.In fact,I didn't need to worry at that time.I watched through tears,when I found my son raised his hand and started to call out wildly,“Well done,Mickey!” Soon,members from both teams got together around Mickey,congratulating on his goal.
Later that night,my daughter asked who had won.“Everybody won,” I smiled and replied.
1.How did people feel when they saw Mickey score?
A. Excited. B. Surprised. C. Serious.
2.What does the underlined word “draw” probably mean?
A. 失败 B. 平局 C. 胜利
3.Which of the following is TRUE about Mickey?
A. His IQ is higher than his classmates.
B. He got one score for his own team at last.
C. He felt happy no matter who scored in the game.
4.Why did the author cry?
A. She was angry with Mickey.
B. She felt nervous about his son.
C. She was proud of his son and other boys.
5.What can we learn from the passage?
A. Mickey made who watched the game upset.
B. People were moved by Mickey's kindness in the game.
C. The players from both teams were happy for Mickey's mistake.
1.A 2.B 3.C 4.C 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述作者看儿子的比赛,儿子的队友进了球,但是踢错了门,队友们没有责备他,而是为他加油,作者明白了享受比赛比赢得比赛更重要。 1.细节理解题。根据All around me the crowd became crazy and excited.Mickey had scored可知,米奇得分,我...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:山西省2018届九年级中考信息冲刺卷压轴卷英语试卷(二) 题型:单选题
In my class,all the students like the NBA star James ____ me.I think Harden plays basketball better.
A. against B. besides C. except
C 【解析】句意“在我们班,除了我所有的人都喜欢NBA明星詹姆斯,我认为哈登打得更好”。A.反对;B.除了(除了的部分包括在内);C.除了(除了的部分不包括在内)。根据句意可知,我喜欢哈登,其他的人喜欢詹姆斯,所以我没有包含在内,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:重庆市南区学校2018届九年级中考模拟英语试卷 题型:阅读单选
People have strange ideas about food. For example, the tomato is a kind of very delicious vegetable. It is one of the useful plants that can be prepared in many ways. It has rich nutrition(营养) and vitamin (维他命) in it. But in the 18th century, Americans never ate tomatoes. They grew them in their gardens because tomato plants are so pretty. But they thought the vegetable was poisonous(有毒的). They called tomatoes “poison apples”.
President(总统) Thomas Jefferson, however, knew that tomatoes were good to eat. He was a learned man. He had been to Paris, where he learned to love the taste of tomatoes. He grew many kinds of tomatoes in his garden. The President taught his cook a way for a cream of tomato soup. This beautiful pink soup was served at the President’s party. The guests thought the soup tasted really good. They never thought their president would serve his honored guests poison apples. Jefferson never spoke to his honored guests about the fact.
1.After you read the passage, which of the following do you think is true?
A. Americans never ate tomatoes in the 18th century while they began to plant them.
B. Americans didn’t eat tomatoes before 19th century.
C. Even now Americans don’t eat tomatoes.
D. In the 18th century Americans ate a lot of tomatoes.
2.The passage tells us that Jefferson was a President of ______?
A. a European country B. England C. France D. the United States
3.Jefferson learned that tomatoes were good to eat ___.
A. while he was in Paris B. when he was a little boy
C. because his parents told him so D. from books
4.From the passage we know all the honored guests invited by Jefferson were _____.
A. people from other countries B. from France
C. people of his own country D. men only
5.According to the passage, which of the following is NOT true?
A. All of the guests knew the soup that was served at the President’s party was made of tomatoes.
B. All of the guests thought the soup which was prepared by the President’s cook was nice.
C. All of the guests thought the taste of the beautiful pink soup was nice.
D. All the guests didn’t know that their president would serve his honored guests with “poison apples”.
1.A 2.D 3.A 4.C 5.A 【解析】试题本文介绍了美国人由不吃西红柿到发现其美味的过程。在18世纪的美国,当时人们都认为西红柿是可观赏的有毒食物,但是了解西红柿情况的总统用来招待了他的客人,结果客人都说西红柿是很好吃的。 1.题意:读完这篇文章,你认为下列哪一项是正确的?考查细节理解题。A. Americans never ate tomatoes ...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:北京市石景山区2018届九年级第二次统练英语试卷 题型:单选题
I didn’t understand ______ so much time on computer games.
A. why does he spend B. why he spends
C. why did he spend D. why he spent
D 【解析】句意:我不明白他为什么花这么多时间玩电脑游戏。本题考查宾语从句,注意语序用陈述句的语序,故排除A/C。结合句意可知,时态用一般过去时。故选D。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com