分析 这篇文章讲这篇文章讲诉了中国最大的网上商店:淘宝. 很多人都在享受网上购物的便利,大部分是学生和年轻的工人,女人比男人多.网上的东西种类繁多,应有尽有.淘宝上最受欢迎的是衣服和家用产品.去年的销售额达到了2500亿元,80%是通过淘宝.网购能给我们带来很多的便利.人们会担心安全问题,王林说到:网购是安全便利的,你收到了物品并且满意之后卖家才会收到钱款,你也可以退款.诉了中国最大的网上商店:淘宝. 很多人都在享受网上购物的便利,大部分是学生和年轻的工人,女人比男人多.网上的东西种类繁多,应有尽有.淘宝上最受欢迎的是衣服和家用产品.去年的销售额达到了2500亿元,80%是通过淘宝.网购能给我们带来很多的便利.人们会担心安全问题,王林说到:网购是安全便利的,你收到了物品并且满意之后卖家才会收到钱款,你也可以退款.
解答 31─35 CCABB
31:答案:C.细节理解题.根据第三段Clothing and home-use products (产品) are the most popular online.可知Clothing and home-use products,答案为C
32:答案:C.细节理解题.根据第二段Taobao,China's largest online shopping site 可知online shopping site,答案为C
33:答案:A.细节理解题.根据第三段Most online shoppers are students or young workers.描述,可知大部分在线购物的人是年轻人.故选A.
34:答案:B.词义猜测题.联系后一句It's very safe and convenient ( 便利的).Unless you receive the products from the sellers and are satisfied with them,the shop owner will not get the money网购是安全便利的,你收到了物品并且满意之后卖家才会收到钱款,可知这句话指的是,你可能担心在线购物的安全问题.故选B.
35:答案:B.标题归纳题.阅读短文可知,结合第二段Taobao,China's largest online shopping site (网上购物网站),has become an important part of Wang Lin's life可知本文主要讲述的是在中国的在线购物.故选B.
点评 这篇短文能引起学生的兴趣,和学生们的生活息息相关,做题的时候注意不要脱离文意.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Suggestions | How to Protect Our Eyes |
| Suggestion 1 | ★Take a rest every once in a while when working in front of the computer. |
| Suggestion 2 | ★Clean the eyes by using cold water when something dirty causing the eyes red. |
| Suggestion 3 | ★(61)sunglasses can serve as a great way to protect your eyesight from UV rays. |
| Suggestion 4 | ★(62)Try to eat food groups that have these vitamins. |
| Suggestion 5 | ★(63)you should do eye exercises. |
| Suggestion 6 | ★(64)eats the right kind of food |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| have it checked; restarted; hold on; as soon as possible; at all |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
F66.Sharon's math is not very good.She feels a little worried because the math exam is coming. D67.John is a naughty boy.He did something wrong this morning.He isn't brave enough to tell his mother about what he did. C68.Jenny's neighbor always plays the CDs too loud at night.Jenny cannot fall asleep. A69.Mary quarreled(争吵)with her best friend yesterday.She was very sad and she didn't want to lose her friend. B70.Kate has a stomachache.She doesn't feel like eating anything. | A.If you don't want to lose your friend,you should talk to your friend first.Also,you may invite her to your home to have dinner. B.If there is something wrong with your stomachache,you should go to see a doctor as soon as possible and have some pills. C.You should visit your neighbor and have a talk with him.You can tell him not to play the CDs at night. D. You should tell your mother what you did and promise(承诺)not to do it again.Your mother will forgive(原谅)you. E.You should take good care of your sister while your parents are not at home. F.You should do more math exercises and ask your math teacher to help you with math. G. If you want to become strong,you should eat more food and do some sports. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com