Ben, ___ for the boy, please. He wants to sleep.
A. make the bed B. do some shopping
C. sweep the floor D. do something
A 【解析】句意:本,请给那个男孩整理床铺。他想睡觉。考查动词短语辨析题。A. make the bed整理床铺;B. do some shopping购物;C. sweep the floor打扫卫生;D. do something做某事。根据下文He wants to sleep.,结合句意语境,可知选A。科目:初中英语 来源:2018年沈阳市中考英语题型复习训练:回答问题型 题型:回答问题
Diana Gopear was expecting a nice dinner and maybe some flowers for her 46th birthday, but what she got was a much bigger surprise.
“My heart was beating fast. I was shaking. I was so nervous,” Diana Gopear, Emily’s step-mother, said.Emily gave her step-mother the surprise of a life time. “It was just amazing. I could hardly read it. ” Diana said. She read some of the letter aloud. “Without you, I wouldn’t be the woman I am today.”
“I wrapped it really nice so it wouldn’t be broken. It was five pages about how amazing she is and each page had a picture of her, and then at the end said ‘will you accept me?’ And then the paper behind it was the one where she had to sign it,” Emily said.
Diana Gopear has known Emily since she was a little baby. “I never liked the word step for step-parent because some people aren’t step-parents. Some people are worth being a step-parent but in our situation it was just the way it was, ” she said. And while the birthday gift probably won’t ever be the best, but it is the most valuable for her.
“Blood doesn’t make you family, so she’s my mom because she’s been there for me, so she is worth being my mom in-law.” Emily said.
1.How old was Diana Gopear when she received the surprising birthday gift?
____________________________________________________________________________
2.How was Diana Gopear feeling while reading her daughter’s letter?
____________________________________________________________________________
3.Where was Diana Gopear asked to sign?
___________________________________________________________________________
4.Who has been there for Emily since she was a little baby?
__________________________________________________________________________
5.What’s the best title of this passage?
__________________________________________________________________________
1.46/ 46 years old. 2.Moved./ Surprised. /. 3.Behind the paper./ At the back of the paper. 4.Diana Gopear./ Emily’s (Her) step-mother. 5.A surprising birthday gift. 【解析】试题分析:本文是一篇记叙文。讲述...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第3课时 测试 题型:单选题
—Where shall we eat tonight?
—Let’s call Harry. He ____ knows the best places to go.
A. only B. nearly
C. seldom D. always
D 【解析】 试题分析:句意:——今晚我们将在哪里吃?——我们给哈里打电话。他总是知道最好的去处。A. Only只是; B. nearly 几乎;C. seldom 很少; D. always总是。根据Let’s call Harry.可知打电话给哈里,说明他一直知道最好的去处,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit1 第2课时 测试1 题型:完成句子
1.我们足球队招收运动员(广告语)
Players ________ ________ Our Football Team
2.我们的摇滚乐队需要两名优秀的音乐人。
We ________ two good ________ ________ our rock band.
3.李梅想参加音乐俱乐部吗?是的,但是她妈妈却想让她参加英语俱乐部。
—Does Li Mei ________ ________ ________ the music club?
—Yes, she does. But her mother wants ________ ________ ________ the English club.
4.他的英语说得很好。
He _______ English very ______.
5.她能给我看看她的照片吗?
Can she _____ me her ______?
1.Wanted for 2.wantmusicians for 3.wanttojoinherto join 4.speaks well 5.showphotos 【解析】 1.Player与want之间是被动关系,所以应该用过去分词wanted,这里广告用语,不是句子,所以wanted之前不用be动词,for+需要人才的单位。故答案为:(1). Wanted...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第1课时 练习 题型:单选题
We usually have the first class ________8:00 in the morning.(北京)
A. of B. in C. on D. at
D 【解析】试题分析:句意:我们通常在早上8点上第一节课。根据句意及题干分析具体到某一时刻要用介词at,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级下册英语 unit3 第4课时 练习2 题型:单选题
Don’t sp end ___ time on the Internet. It’s ba d for your eyes.
A. too many B. too much C. much too D. many too
B 【解析】句意:不要在互联网上浪费太多的时间。这对你的眼睛有害。考查副词短语辨析题。没有many too结构,可直接排除。too many/much,太多,相当于many和much;但前者后接复数名词,后者修饰不可数名词。much too太…;非常…,副词修饰形容词。time时间,是不可数名词,根据句意语境,可知选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit1 第2课时 测试2 题型:其他题
从B栏中找出A栏中问句的相应答语
A
6.What club do you want to join?
7.What can Tom do?
8.What sports can you play?
9.Can you swim?
10.Can your sister dance?
B
A.No, I can't. But I can dance.
B.He can play the guitar.
C.Yes, she can.
D.I can play soccer.
E.The music club.
1.____
2.____
3.____
4.____
5.____
1.E 2.B 3.D 4.A 5.C 【解析】 1.句意:你想参加什么俱乐部?The music club.音乐俱乐部。故答案为E。 2.句意:汤姆会做什么?He can play the guitar.他会弹吉他,故答案为B。 3.句意:你会做什么运动?I can play soccer.我会踢足球,故答案为D。 4.句意:你会游泳吗?No...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级下册英语 unit3 第2课时 练习1 题型:汉译英:整句
根据括号内所给提示词语,将下列句子翻译成英语。
1.今天我想出去吃饭。 (go out for dinner)
_________________________________________
2.她儿子成天在屋子里看电视。 (all the time)
_________________________________________
3.昨晚我一打开电视我弟弟就过来了。 (as soon as)
_________________________________________
4.她惊讶地看着他,什么也没说。 ( in surprise)
_________________________________________
5.格林(Green)先生什么时候走开的? (walk away)
_________________________________________
1.I want to go out for dinner today. 2.Her son watches TV in the room all the time. 3.My brother came over as soon as I turned on the TV last night. 4.She looked at him in surprise and said n...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018年春学期人教版七年级英语下 Unit 9单元检测含答案 题型:阅读单选
One day, a little girl leaves her home after a quarrel(吵架) with her mother. She walks for a long time. She is very hungry. Then she sees a dumpling house, but she doesn't have any money.
The owner of the dumpling house is an old woman. She asks the girl, “Would you like dumplings, my dear little girl?”
“Yes, but I don't have any money,” answers the girl.
“Don't worry,” says the old woman. She brings the girl a bowl of dumplings very soon. The girl eats for a while and can't help(禁不住) crying.
“What's the matter?” asks the woman.
“I'm just touched(感动的)! We don't know each other, but you cook for me! Do you know that my own mother, after a quarrel, tells me to get out of the home?” says the girl.
“My dear little girl, how can you think of that? I have just cooked one bowl of dumplings for you, while your mother cooks for you every day. Why don't you thank her?”
The girl is surprised and goes back home at once. Her mother is waiting for her for supper. The girl comes to tears(眼泪) again.
1.Why does the little girl leave her home?
A. Because she quarrels with her mother.
B. Because her mother doesn't cook dumplings for her.
C. Because her mother doesn't like her.
D. Because she doesn't have to pay for the meal.
2.Does the little girl have any money for a bowl of dumplings?
A. Yes, she does.
B. No, she has no money with her.
C. She has some money, but she doesn't want to pay(付).
D. No, but she doesn't have to pay because the old woman is her grandma.
3.The old woman cooks dumplings for the girl and the girl is ________.
A. sad B. touched C. surprised D. pleased
4.When does the little girl get home?
A. In the morning. B. In the evening.
C. Early in the afternoon. D. At midnight.
5.Why does the girl cry again at the end of the story?
A. Because she can't go back home.
B. Because her own mother cooks a bowl of dumplings for her.
C. Because she is very hungry and wants to eat something.
D. Because she realizes(意识到) that her mother loves her.
1.A 2.B 3.B 4.B 5.D 【解析】试题分析:本文讲述了一个暖心故事。一个小女孩和妈妈吵架后离开了家,遇到一位好心的老妇人给她包饺子吃,小女孩很感动并道谢。老妇人了解到原因后,告诉她,妈妈每天给她做饭,应该感谢的是妈妈。听了老妇人的话,小女孩意识到妈妈是爱自己的,立即回家了。 1.题意:小女孩为什么离开她的家?考查细节理解题。根据第一句One day...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com