精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

--Which is your teacher?

--The one thick(厚厚的)glasses over his eyes is.

A. wears B. wear C. with D. has

C 【解析】句意:——哪一个是你的老师?——戴着厚厚的眼镜的那个。答句中已有谓语动词is,所以此空不需要谓语动词,A、B和D项都可以作谓语动词,with是介词,表示伴随状态,意为“带着、拥有”等意思,和后面的内容构成介词短语作后置定语;故答案选C。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津英语7B Unit1单项选择题练习 题型:单选题

I’ll ask him _______ you back.

A. call B. calls C. to call D. calling

C 【解析】句意:我会让他给你回电话。ask sb to do sth要求某人做某事;故选C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津英语7B Unit1单项选择题练习 题型:单选题

-How many students are there in your school?

-There are about eight_______ students.

A. hundred   B. hundreds  C. hundreds of  D. hundred of

A 【解析】 试题分析:句意:--在你的学校有多少学生?--大约有八百学生。当hundred前有具体的数字的时候,其自身应该用单数;后不用加介词of;如果前面没有具体的数字就用hundreds of+名词,故选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语人教(下)Unit 9单元检测 题型:阅读判断

I’m a student in a middle school. I’ll tell you something about my English teacher, Mrs. Wang. She is a middle-aged(中年) woman. She is not tall or short, and she is also not heavy or thin. She has long, black hair. She likes wearing a red dress. She is very beautiful. She speaks English very well. She has three classes a week, but they aren’t on Tuesday or Friday. All the students in her class love her very much.

Mrs. Wang lives near the school. She walks to school early every morning. Her two children are twins. They’re in Grade Four in a primary school(小学). But they are not in the same class. They often wear the same clothes.

判断正误,正确的写T,错误的写F。

1.Mrs. Wang is of medium and of height medium build.

2.Mrs. Wang likes wearing a white and black dress.

3.Mrs. Wang is my English teacher.

4.Mrs. Wang’s children often wear the same clothes.

5.Mrs. Wang’s hair is long and black.

1.T 2.F 3.T 4.T 5.T 【解析】文章大意:本文主要介绍作者的英语老师——王老师,介绍了其外貌、上课时间和她的双胞胎孩子。 1.细节理解题。由第一段中“She is not tall or short, and she is also not heavy or thin.”可知,王老师中等的身高,中等的体型。故答案为T。 2.细节理解题。由第...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语人教(下)Unit 9单元检测 题型:单选题

Linda is good at singing and she dreams of being a ___________.

A. worker B. player C. driver D. singer

D 【解析】句意:Linda擅长唱歌,她的梦想是成为一名歌手。A. worker工人;B. player运动员;C. driver司机;D. singer歌手。根据句意,结合选项,可知D选项符合题意;故答案选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语人教(下)Unit 9单元检测 题型:单选题

Tom has curly hair.

A. a B. an C. the D. /

D 【解析】句意:Tom有一头卷发。本题考查零冠词。hair为不可数名词,前面不用冠词;故答案选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级上学期期末英语预测试卷(有答案) 题型:阅读单选

Betty is an American girl.She is thirteen.She is in Beijing with her parents.She doesn’t know much Chinese.She can’t speak Chinese well.Sometimes her friends don’t understand (理解) her.It’s Sunday morning.She’s going to the zoo to see the pandas.She’s waiting at the bus stop.At the bus stop she asks a Chinese boy how to go to the zoo.But the boy can’t understand her.Then she takes out a pen and a piece of paper.She draws a panda on it and shows the picture to the boy.The boy smiles and then shows her the way to the zoo.

1.Betty is in Beijing with her .

A. brother B. sister C. grandmother D. father and mother

2.She can speak Chinese.

A. much B. little C. any D. not

3.She is going to the zoo .

A. by bike B. by bus C. by train D. on foot

4.She’s going to the zoo to .

A. see her friends B. see tigers C. see monkeys D. see pandas

5.The boy .

A. shows her the way to the zoo B. doesn’t know the way

C. goes to the zoo with her D. gives a map to her

1.D 2.B 3.B 4.D 5.A 【解析】本文讲述了贝蒂来自美国,和父母一起住在北京。她想去动物园,但是她不知道去动物园的路。她问一个男孩,但是她的汉语说得不好,那个男孩听不懂。贝蒂画了一幅画告诉他,最后,那个男孩明白了,告诉她去动物园的路。 1.D 细节理解题。根据She is in Beijing with her parents可知贝蒂在北京和...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语人教(下)Unit 8单元检测 题型:完成句子

根据汉语完成句子,每空一词。

1.这个女孩看起来像我表妹。

The girl________ ________ my cousin.

2.别让那个孩子到处乱爬。

Don’ let that child________ ________.

3.要去那儿,你仅需穿过北街即可。

________ ________ there you just need to cross North Street.

4.当我们读书时,时间过得很快。

When we read books,________ ________ quickly.

5.汽车站在你的右边。

The bus stop is ________ ________ ________ .

1.lookslike 2.climbaround 3.To get 4.time goes 5.on yourright 【解析】 1.看起来像look like;主语the girl是三单人称,动词需用三单形式;根据句意和中英文提示,可知填(1). looks (2). like。 2.到处乱爬climb around;根据句意和中英文提示,可知填(1...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:福建省泉州台商投资区2017-2018学年七年级上学期期末教学质量检测英语试卷 题型:完型填空

Helen is a student. She usually gets up at 6:00 in the morning. Then she has ______ at 7:00. She goes to school ______ about 7:30. She is never late for(从不迟到) school. Helen is a clever girl, ______ she doesn’t have any friends.

One morning, on her way to school, she ______ a yellow cat. She thinks,“The cat can’t find ______ way home.” So she ______ it to the zoo.

Then she hurries(急忙) to ______, but she is late. All the students and her ______ look at her. Her face looks red.

After(在……之后)class, her teacher says to the students.“ Helen is a ______ girl. She finds a cat and takes it to the ______.”Now all her classmates like her.

1.A. breakfast B. lunch C. dinner

2.A. in B. on C. at

3.A. and B. but C. so

4.A. finds B. shows C. looks

5.A. my B. your C. its

6.A. meets B. visits C. takes

7.A. school B. zoo C. home

8.A. father B. teacher C. brother

9.A. cute B. heavy C. kind

10.A. class B. school C. zoo

1.A 2.C 3.B 4.A 5.C 6.C 7.A 8.B 9.C 10.C 【解析】这篇文章讲述了一个名叫海伦的学生,她上学从不迟到,但是她也没有朋友。一天,她在上学的路上发现了一只猫,于是把它送到了动物园,结果,她因此而迟到了,老师知道了这件事,在同学面前表扬了她,现在所有的学生都喜欢她。 1.A. breakfast早饭;...

查看答案和解析>>

同步练习册答案