精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读理解。

【1】The schoolbag is ________.

A.white B.black

C.red D.green

【2】A ________ is in the schoolbag.

A.key B.watch

C.ring D.card

【3】Mr.Hanson’s phone number is ________.

A.6755321 B.8974588

C.2315649 D.3541679

【4】The baseball is ________ now.

A.on the chair B.under the desk

C.on the table D.under the bookcase

【5】________ lost a pencil box.

A.Jason B.Brandy

C.Alan D.Robert

【答案】

【1】C

【2】A

【3】B

【4】C

【5】D

【解析】

试题分析:这篇短文是寻物启事和招领启事,第一个是Jason丢失了他的红色书包;第二个是Brandy捡到了一个白色的手表;第三个是Alan的棒球忘在了电脑室;最后一个是Robert丢失了他的铅笔盒。

【1】细节理解题。根据第一段短文中I lost my red schoolbag in our library.可知,Jason丢失的书包是红色的。故选C。

【2】细节理解题。根据第一段短文中My key is in it可知,Jason的书包丢了,他的钥匙在书包里面。故应该选A。

【3】细节理解题。根据第二段短文中Please ask Mr.Hanson for it.His telephone number is 8974588.可知,丢失手表的人可以向Hanson先生去要,他的电话号码是8974588.故应该选B。

【4】细节理解题。根据第三段短文中Alan, your baseball is on the table of our computer room可知,Alan的棒球忘在了电脑室的桌子上。所以棒球现在在桌子上呢,故应选C。

【5】细节理解题。根据最后一段短文中Where is my pencil box?及后面的署名Robert可知,Robert的铅笔盒丢了,所以他写了这个寻物启事。由此可知选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2014年辽宁省沈阳市中考】Damin sat on the side of the river cooking a meal, ______ a bird on his head.

A. from B. into C. about D. with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013湖北孝感】Students shouldn't go to school _____ breakfast. It's bad for their health

A .with B. without C. for D. by

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】I’m sure she will learn English well.

A. can B. be able

C. be able to D. can be able to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013天津】The workers will build a new railroad______ the two cities.

A. since B. between C. as D. During

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Do you still remember Aron Ralston, who lost his right arm but still likes taking dangerous sports like mountain climbing? In fact, he is just one of the “extreme sports” fans. In these fans’ eyes, extreme sports are quite dangerous but exciting sports that can bring out the best of them. Alex Honnold, another extreme sports lover, who ever climbed mountains without any safety equipment ( 装备) said that climbing is the time when he

feels most alive.

Climbing is not the only extreme sport. There are many of them in fact. Let’s take a look.

Wingsuit flying

Do you ever imagine flying through the sky like a bird? Wingsuit flying is probably the closest you’ll ever get to the experience. Flyers wear a wingsuit. The wingsuit is large enough to catch the wind so that flyers can fly through the air. Wingsuit flyers usually jump out of an airplane to start their flights.

Parkour

Parkour is a special sport that makes it possible for people to get around cities in a creative way. People jump, climb, roll and crawl to move across, through, over and under obstacles so that they find their way as fast as they can.

Surfing

In this sport, surfers stand on top of a surfboard and ride across big waves ( 波浪). Surfers need to have excellent balance ( 平衡) and be able to swim in rough waters if they fall off their board. Surfers also learn how to do some special acts such as backflip ( ) and rotations (旋转).

Extreme sports are exciting, however, it also puts your life in danger. So, think it over and train hard before trying such sports.

1Extreme sports fans think extreme sports are .

A.relaxing and funB.interesting and educational

C.safe and healthyD.exciting but dangerous

2What does Alex Honnold mean by “feels most alive”?

A.He makes a living by climbing mountains.

B.He never minds taking risks when climbing.

C.He can get a strong feeling of excitement when climbing.

D.He will never be able to die when climbing without equipment.

3According to the passage, is NOT a kind of extreme sports.

A.running along the streetB.surfing across big waves

C.flying in a wingsuitD.climbing without any equipment

4From the passage, we can learn that .

A.extreme sports are so dangerous that we shouldn’t try them

B.extreme sports are exciting but we need hard training before going

C.doing extreme sports is the best way to bring out the best in us

D.doing extreme sports is not dangerous if we go with others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

2019 is the year of the pig in China. A famous British cartoon show Peppa Pig was going to celebrate Chinese New Year with a film in February 2019.

Behind the film are Alibaba Pictures and a famous Canadian company. The film will be the first cartoon in China to have all the characters from Peppa Pig. The film will also show a number of Chinese cultural symbols. Chinese people will see a dragon parade (舞龙), firework shows and cute red scarves (围巾), which mean good luck in China.

Peppa Pig is on British TV every day, showing what happened to Peppa and her family. Along with the cartoon series, Peppa Pig books and toys are also popular with both Chinese children and adults.

Earlier this year, Peppa also appeared in a book on Chinese New Year. In the book, all characters dressed in festive Chinese clothes and celebrated the Spring Festival.

1Peppa Pig is a famous ________ cartoon show.

A.ChineseB.AmericanC.BritishD.Canadian

2Chinese people will see cute red scarves in the new film because ________.

A.they mean good luckB.they look nice and lovely

C.people love wearing themD.they are not expensive

3According to the passage, all the things are popular with both Chinese children and adults EXCEPT (除了) ________.

A.the cartoon seriesB.Peppa Pig books

C.cute red scarvesD.Peppa Pig toys

4The underlined word “festive” means ________ in Chinese.

A.有趣的B.喜庆的C.悲伤的D.难看的

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 you sing an English song?

—Yes,I can.

A. Can B. May C. Must D. Need

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】


Hello! My name is John Brown. I’m from England. I’m an English teacher. I’m in Beijing International School.
My telephone number is 8523-3237. Zhang Hao, Alice and Yingzi are my students.


I’m Zhang Hao. My English name is Peter. I’m eleven years old. I’m from Beijing. My telephone number is 8876-5342.


Alice Brown is my name. I’m twelve. I’m from Canada. My mom is a teacher. My telephone number is 7342-6979.


I’m Yingzi. I’m fourteen years old. I’m from Japan. 5673-6981 is my telephone number.

根据表格内容,选择正确答案。

1Where is John Brown from?

2Peter is a .

A. girl B. teacher C. mom D. student

3Alice is a girl. Her telephone number is .

A. 5673-6981 B. 8876-5342

C. 7342-6979 D. 8523-3237

4How old is Yingzi?

A. 11. B. 12. C. 13. D. 14.

5】下面哪一项叙述是不正确的?

A. John Brown is an English teacher.

B. Zhang Hao is from China.

C. Alice is a teacher.

D. Yingzi is a girl student.

查看答案和解析>>

同步练习册答案