精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15.Now we want a cook,a library assistant(助理),a PE teacher and a language(语言) teacher.
JobAgeLanguageSkillOther terms (条件)
cook25-40Chinesecan cook Chinese and Western foodhealthy
Library assistant20-35Chinese and Englishread different kinds of booksCareful
PE teacher20-40Chinese and Englishmajor in(主修) PEhealthy and strong
language teacher25-40Chinese and Englishmajor in Englishhealthy and kind
1.Who can go to Happy Middle School?B
A.A four-year-old child.
B.A ten-year-old child.
C.A sixteen-year-old child.
D.A five-year-old child.
2.Happy Middle School doesn't wantC.
A.a cook       
B.a library assistant      
C.a nurse      
D.a PE teacher
3.The cook can cookC.
A.Chinese food
B.Western food
C.Chinese and Western food          
D.everything
4.Which of the following may not speak English?A
A.The cook.
B.The library assistant.
C.The PE teacher.
D.The language teacher.
5.Which of the thing that a PE teacher doesn't need?D
A.He majors in PE.
B.He must be healthy and strong.
C.He can speak Chinese and English.
D.He can cook Western food.

分析 短文讲了快乐中学想找一个厨师,一个图书管理员、体育教师和语言老师,具体的说了一些要求.

解答 答案:1.B  细节理解题.根据第一行句子Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15.快乐中学是一所对6-15孩子的双语学校.可知结合选项,故选B.
2.C  细节理解题.根据表格第一竖行句子cook;Library assistant;PE teacher;language teacher.可知没有提到护士.故选C.
3.C 细节理解题.根据表格第二行句子can cook Chinese and Western food,可以做中西饮食.可知可以做中西饮食.故选C.
4.A 细节理解题.根据表格内容及其第二行句子Chinese,可知只有厨师可以不说英语.故选A.
5.D  细节理解题.根据表格倒数第二行句子Chinese and English;major in(主修) PE;healthy and strong.可知没有说他可以烹饪西餐.故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

15.Bob:Hello!This is Bob.Is that John?
John:Yes,it's me.
Bob:Good.(66)C
John:I'm watching TV.What about you?
Bob:(67)B Let's go to see the tigers.
John:Oh,I don't like tigers.
Bob:(68)E
John:Because they're scary.Let's play ping-pong.
Bob:Good idea.I like playing ping-pong.
John:OK,let's go to the gym(体育馆).
Bob:(69)D
John:We can take the No.1bus there.It only takes ten minutes.
Bob:All right.Let's meet at the gate at half past nine.
John:(70)A
Bob:See you.
A.See you later.
B.Nothing much.
C.What are you doing?
D.How can we go there?
E.Why don't you like them?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Must we finish the task by 5p.m.tomorrow?(做否定回答)
No,youneedn't.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-How much did your new computer ______ you?-Five thousand yuan.(  )
A.spendB.costC.takeD.pay

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Are you from      USA?-No,I'm from      England.(  )
A.the; aB./; theC.the;/D.the; the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

10.Kitty and her sister live in the same room.(改为同义句)
Kittyshares a bedroomwith her sister.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Teenagers shouldn't be allowed ________.(  )
A.drinkB.drinkingC.to drink

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-How long have you been interested in stamps?
-I have been interested in it __________ I was in Grade Two.(  )
A.SinceB.untilC.whenD.before

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Mum,I don't like this dress.I'd like one as beautiful as ________.(  )
A.herB.hersC.theirD.your

查看答案和解析>>

同步练习册答案