精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
These tennis rackets are on the chair.(就画线部分提问)?

                                          

答案:
解析:

答案:Where are these tennis rackets? on the chair“在椅子上,表示地点,作表语,用where提问。


练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2010-2011学年浙江省十校九年级5月联考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Arthur Robert Ashe Jr. was the first African-American player to take part in the international sport of tennis at the highest level of the game. He was born on July 10, 1943.

When Arthur was 6, his mother died. Arthur, with his father and his brother, lived near a large park in Richmond, Virginia. His father was the manager of the park. He took care of the park and made sure everything was right. 

Arthur was allowed to play in the park when he was seven years old. He was quite energetic. A swimming pool, tennis courts, and baseball diamonds (棒球场) were in the park. Arthur spent a lot of time playing there. He did well in sports, but he had never tried to play tennis.

He often watched the tennis players. Sometimes there were tennis lessons, and Arthur would watch even more carefully. The young man teaching the lessons noticed Arthur. His name was Ronald Charity.

Mr. Charity asked Arthur if he wanted to learn to play tennis. Arthur was excited and agreed. Arthur learned very quickly. Mr. Charity found Arthur would grow up to be a good tennis player. By the time he was ten, Arthur won a tournament (联赛). Many older and bigger players came to the park trying to win the prize, but Arthur beat them. He became known as “the kid who could play tennis”.

Arthur grew up to be one of the first successful African-American tennis players. He played and won all over the world.

1.Which question is answered in Paragraph 2?

A.Where did Arthur grow up?

B.Why did Arthur like tennis best?

C.When was Arthur born?

D.What did Arthur like to do at school?

2.The park offered people all of these EXCEPT ____.

A.tennis

B.football

C.baseball

D.swimming

3. How did Arthur meet Mr. Charity?

A.Arthur’s father asked Mr. Charity to give Arthur tennis lessons.

B.While swimming at the pool, Mr. Charity met Arthur.

C.While teaching tennis, Mr. Charity saw young Arthur.

D.Mr. Charity noticed young Arthur was playing tennis well.

4.What did Arthur do for the first time at the age of ten?

A.He entered the park where his father worked.

B.He copied tennis movements without holding a racket.

C.He pretended to hit a tennis ball back and forth over a net.

D.He played tennis better than players who were older than he was.

5.This article is a(n) ____.

A.biography (传记)

B.diary

C.advertisement

D.piece of news

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2011年江苏省常州市中考模拟试卷(英语) 题型:其他题

Most people have jobs. They go to work nearly every day. Some people are lucky. Either they have very interesting jobs or they make a lot of money. Most people are not so lucky. Either their jobs are not very interesting or they don’t make much money.

The most interesting jobs are often the most difficult. People take a long time to learn how to do them. Doctors study for at least six years after finishing school.

Some young people have interesting and high-pay jobs. Many young players do their work successfully. Football and tennis stars are usually under 35 Years old. Older people usually cannot play these sports very well. They cannot move fast enough. Golf, however is a good sport for older people. Many golf players are quite old, but they can play it successfully.

Most people work until they are 60 or 65 years old. Then they retire (退休) and have a lot of free time. Some people never retire though. These people usually have very interesting jobs. Writers, artists, scientists and actors (演员) usually work until they die. Their work is their life.

根据短文内容,完成下列句子,每空一词。

1.Some _______ people have interesting or high-pay jobs, but most people don’t have such good luck.

2.Some jobs take a long time to learn because they are _______.

3.Young players can move very fast, so many of them play these games like football and tennis very _______.

4.Golf is a good sport for _______ people.

5. Most people keep _______ until the age of 60 or 65. but writers, artists, scientists and actors can work all their lives.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:同步题 题型:句型转换

句型转换。
1. have, I, a, don't, bat, baseball. (连词成句)
    ______________________________________
2. They have many friends. (变为一般疑问句) 
    ______________________________________
3. We don't have a bag. (变为肯定句)
    ______________________________________
4. We play soccer. (变为祈使句)
    ______________________________________
5. These tennis rackets are on the chair. (就画线部分提问)
    ______________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏期中题 题型:单选题

—Are these ______ tennis rackets?
—No, they aren't. They're ______.
[     ]
A. his, her
B. his, hers
C. hers, his
D. yours, mine

查看答案和解析>>

同步练习册答案