【题目】 阅读理解。
This is my school. There are many trees and flowers in it. The classroom building is big and tall. There is a big playground in our school. It’s very nice to have it. After 4:30 in the afternoon, many students come to the playground to play football and some students play table tennis in the table tennis room, then they go home.
There are 1,000 students in 24 classes in our school. The students all like to study. The teachers in our school are very good. They help the students to study and sometimes play with them. All the students like them.
【1】 The classroom building is _____.
A. small B. old
C. big and tall D. big
【2】 It’s very nice for this school to have _____.
A. trees and flowers B. a playground
C. students D. teachers
【3】There are at least (至少) _____ students in one class.
A. 45 B. 40
C. 75 D. 60
【4】After class many students often play football _____.
A. in their classrooms B. in their homes
C. on the playground D. in the classroom building
【5】What may (可能) the teachers NOT DO?
A. Give the students lessons.
B. Play football and table tennis with the students.
C. Don’t like some students.
D. Help students study.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】B
【4】C
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文中作者给我们介绍了他的学校。作者的学校里有很多的树和花,他们的教学楼又高又大,还有一个大操场,学生们喜欢在操场上玩。他们的老师对他们都很好,学生们都很喜欢他们。
【1】细节理解题。根据短文中The classroom building is big and tall.可知,教学楼又大又高。由此可知选C。
【2】细节理解题。根据短文中There is a big playground in our school. It’s very nice to have it在作者的学校里有一个大操场,作者觉得有这个大操场真是太好了。故选B。
【3】推理判断题。根据短文中There are 1,000 students in 24 classes in our school.可知,在作者的学校里有24个班级,1,000名学生,所以美国班里至少有40名学生,故选B。
【4】细节理解题。根据短文中After 4:30 in the afternoon, many students come to the playground to play football and some students play table tennis in the table tennis room, then they go home.可知,下午4点半之后,学生们去操场上踢足球,有些学生们去打乒乓球,然后再回家。由此可知选C。
【5】细节理解题。根据短文的最后The teachers in our school are very good. They help the students to study and sometimes play with them. All the students like them.可知,作者学校里的老师们都很好,他们帮助学生们学习,和他们一起玩,所有的学生都喜欢他们。由这些内容可知选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 My name is Peter. I was born in Paris. When I was three, my family moved to London. We stayed there for one year then my dad had to move to New York. We spent about two years there. I moved to Shanghai last May and I like the new country very much.
I study at an international school in Shanghai. There are people from nearly all parts of the world. I like my school very much and I can learn many things. I love learning Chinese and keep practising it with my classmates. After school, my favourite sport is football. I like drawing and painting, too.
Shanghai has four seasons and I like spring best here, because I can go out in the evening and play with my friends. In my hometown, the summers are hotter than Shanghai but the winters are not so cold as they are here.
Shanghai is like a small world where all kinds of people and food can be seen. I like being part of it and I am very happy to stay here.
【1】The word "international" means_______ in Chinese.
A. 当地的 B. 网络的 C. 国际的 D. 乡村的
【2】What does Peter like doing best after school?
A. Playing football. B. Drawing.
C. Painting. D. Doing his homework.
【3】Which of the following is TRUE?
A. Peter was five years old when he lived in London.
B. Peter often speaks Chinese with his classmates.
C. Peter likes summer best in Shanghai.
D. You can only see Chinese people and Chinese food in Shanghai.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成句子
【1】我的朋友Lucy下周要出国了,我希望我们应该一直保持联系。
My friend Lucy will___________ next week. I think we should _____________all the time.
【2】你已经借这本书3周了,你最好明天把它还给图书馆 。
You _________________for 3 weeks, you______________________ the library tomorrow.
【3】过去这儿有一条小河,但现在人们已经把它变成了一个大公园了。
There ______________a small river here but now people _____________a big park already.
【4】我昨天对宋仲基进行了一次采访,然后都停不下来和他合照。
I had _______________with Song Joongki yesterday, then I couldn’t ______________him.
【5】琳达不确定向谁寻求帮助,只能用电脑去搜索信息。
Linda was not sure _________________help, she had to use a computer_______________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
People use money to buy food, books and hundreds of other things they need. When they work, they usually get paid in money.
Most of the money used today is made of metal or paper. But in the time long ago, people used to use all kinds of things as money. One of the first kinds of money was shells(贝壳).
In China,cloth and knives were used as money.Elephant tusks(牙),monkey tail and salt were used in some parts of the world.Rice was also a kind of money used by the people in some islands(岛).Some animals were used as money,too.
The first copper coins(硬币) were made in China. They were round and had a square hole in the center. Different countries have used different metals for their money. Later, some countries began to make coins of gold and silver (银). But gold and silver were heavy to carry when people needed a lot of coins to buy something expensive. The Chinese were the first to use paper money. The first paper money looked more like a note from one person to another than the paper money used today.
Money has had an interesting story from the days of shell money till today.
【1】People usually use money .
A. to buy gold B. to get something they want
C. to buy shells D. to buy something expensive
【2】Long, long ago people all over the world used as money.
A. the same metal B. the same paper
C. the different metals D. all kinds of things
【3】/span>In the past, the ancient(古代的) Chinese used to have cloth and knives .
A. as a tool B. as money
C. as a gift D. as a kind of goods
【4】 was also a kind of money used by the people on some islands.
A. Gold B. Animals
C. Rice D. Knives
【5】The first paper money ___ .
A. looked like the same as the paper money used today
B. looked interesting
C. looked like a note
D. had a square hole in the center
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
It's a Sunday morning. Mary doesn't need to go to school. She says to her mom, "I need some clothes. Can we go to Nice Girls' Store?"
“Well, what do you need, Mary?" Mom asks her. “My skirt is small, so I want to buy a skirt. And I need a pair of sports shoes, too," Mary says.
"I see. Let's go and see now." In the store, Mary sees a blue skirt. It's nice .So she asks the clerk ,”How much is it?"
The clerk says, "It's twenty dollars." "OK. Let me think about it. Thanks."
Mary asks her mom, "What do you think of that blue skirt, Mom?"
"It's nice, but I don't think blue is nice on you. What about this green skirt, Mary? "
"Oh, it's nice! " Mary says.
They take it at a good price. Only 12 dollars! They buy a pair of green sports shoes, too. It's 32 dollars.
【1】 Who goes to the store with Mary?
A. Her father. B. Her friend.
C. Her aunt. D. Her mother.
【2】The word “ clerk” means (意思是) _______.
A. 店员 B. 顾客
C. 馆长 D. 观众
【3】The underlined word "it" refers to (指的是)__________ .
A. the blue skirt B. the green skirt
C. the pair of blue shoes D. the pair of green shoes
【4】How much are the skirt and the sports shoes?
A. $12. B. $32.
C. $44. D. $52.
【5】We can see ________.
A. Mary needs a hat B. Mary doesn't like green
C. blue is nice on
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
There is an old English saying. It tells us that we must go to bed early and get up early in the morning. Then we can be healthy. We can be rich and clever.
This is true. The body must have enough sleep to be healthy. Children of young age should have ten hours sleep every night. If children don’t have enough sleep, they can not do their work well and they may not be healthy.
The body also needs exercise. Walking, running, jumping and playing games are all helps the blood(血液) to move around in the body. It is very important. Our blood moves to all parts of our body. The head also needs blood. Exercise helps us to think better.
【1】 If we want to be healthy, we must ________.
A. eat more B. sleep more
C. play more D. go to bed early and get up early
【2】 Children of young age should have ____________ hours sleep every day.
A. ten B. nine
C. eleven D. twelve
【3】 If children don’t have sleep, they can not _________.
A. work well B. be clever and healthy
C. eat well D. A and B
【4】 The body also needs ____________.
A. walking B. running
C. exercise D. jumping
【5】Does exercise help us think better ?
A. Yes, it does.
B. No, it doesn’t
C. It helps us think better.
D. It doesn’t help us think better.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Han Dan comes from China. She is a clever and beautiful girl . She studies in a middle school . She has four pen pals .They are from different countries and like different animals . Linda is from America. Her favorite animal is the penguin. The penguin likes ice very much. Lily comes from Australia. The koala is her favorite animal. The koala likes to eat leaves. And it sleeps during the day, but it gets up at night . Bob is from India. His favorite animal is the elephant . Grass is the elephant’s favorite food. Tom is a Canadian boy. He likes the tiger best. The tiger likes to eat meat. What is Han Dan’s favorite animal ? It is the panda. Bamboo is panda’s favorite.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
【1】Han Dan ‘s pen friends come from the same country.
【2】Linda is an Indian girl.
【3】Koalas sleep in the day and get up at night.
【4】Bob likes elephants best.
【5】Han Dan’s favorite animal is the panda and its favorite food is tree leaves.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及首字母提示完成单词。
【1】I can’t go to the party. I have to p_____ for an exam.
【2】I don’t like this green skirt. Please show me a one.
【3】I’m s ,but I can’t go shopping with you this afternoon.
【4】You have the f _____ , you have to go to the doctor.
【5】I have too much h______ this weekend.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】动词填空
【1】 I saw the man_______(close) the door and leave the room.
【2】—I read a book about the life of Steve Jobs.
—Oh, really. It is a good book, but I don’t know who _______________ (write) it.
【3】My cousin, with her parents, ____________ (want) to go to the museum tomorrow.
【4】There are a lot of people over there. Let’s go and see what ___________ (happen).
【5】I hope you _______________ (not stop) learning English. It’s very useful for us.
【6】My best friend Joseph does better than me in _______________ (tell) jokes.
【7】How amazing it is _______________ (see) so many beautiful butterflies!
【8】—Hello, Mum. Are you still in Long Island?
—Oh, no. We are back home. We ___________ (have) a really good time.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com