精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.

Welcome to LCF Language Clubs and Music & Gym Clubs
●Learn with songs,stories and games in Fun French or Spanish Clubs
●Affordable after-school care
●Fun music & gym clubs for young children
●Learn with stories,games,movement and rhymes in Jazz-Mataz
●Phone:025-92370863
●Email:joinus@lcfclubs.com
These can be taught online,at a school club or at a local LCF center.You can do it after school or lunchtime.There are also chances to teach in school.Many schools now need LCF teachers because they know LCF provides excellent training and supplies LCF teachers with the best resources (资源).
Come on and try it yourself at our local club near your home!
26.We canC in Fun French or Spanish Clubs.
A.have a party      
B.play chess   
C.make friends      
D.watch movies
27.In LCF clubs,children canD.
A.join fun painting and gym clubs
B.get education at school clubs only
C.learn with songs,games and cooking
D.learn with stories,games and movement
28.Jazz-Mataz is for children who can speakB.
A.Spanish         
B.English      
C.Chinese            
D.French
29.If you want to join an LCF club,you'd better NOTA.
A.post a letter      
B.send an email  
C.go to the local club   
D.make a phone call
30.From the article above,we can knowB.
A.LCF is a language and science school in France
B.LCF has language clubs and music & gym clubs
C.LCF music & gym clubs can be found just online
D.LCF provides excellent training,teachers and doctors.

分析 本篇短文是LCF学习俱乐部的招生启事,在启事中详细地说明了俱乐部能提供哪些方面的学习、学习时间及每个俱乐部都能提供良好的培训及提供最俱有教学实力的老师.欢迎来参加!

解答 26.C 细节理解题.根据"Where children have fun,make friends and learn a language from excellent teachers"可知在法语和西班语俱乐部里能交很多朋友.故选C.
27.D 细节理解题.由句"Learn with stories,games,movement and rhymes in Jazz-Mataz可知在LCF俱乐部,孩子们可以学习故事,游戏,运动和韵律,故选D.
28.B 由Jazz-Mataz的招生启事中句"English is the only language needed"可知只招说英语的学生,故选B.
29.A 细节理解题.根据●Phone:025-92370863●Email:joinus@lcfclubs.com;Come on and try it yourself at our local club near your home!可知报名的方法有三种:一是打电话;二是发电子邮件;三是去当地俱乐部.故选A.
30.B 主旨理解题.根据Welcome to LCF Language Clubs and Music & Gym Clubs可知LCF俱乐部有语言、音乐、体育三个学习俱乐部.故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.在过去的几年中,中国一直努力为所有的学生提供免费教育.
Chinahastriedtoprovide all the students with free education in the last few years.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.A heavy rain hit a mall village.The floods (洪水) started to rise.A priest (神父) was praying (祈祷) in a church (教堂).The flood was almost above his knees.A rescuer (救助者) shipped to the priest and said,"Godfather,come up or you will die."The priest said,"No,I'm sure God will save me.You may leave for others."
After a while,water covered his shoulder,the priest had to move onto an altar (祭坛).This time a policeman came over in a yacht (游艇) and said,"Come up or you will die!"The priest said,"No,I have to keep my church.I believe God will save me.You just go and save other people."A moment later,his church was flooded.The priest had to hold firmly (牢固地) the cross on the top of the church.
A helicopter (直升机) was flying over him where a pilot put down a rope ladder and shouted,"Godfather,come up!This is your last chance!We don't want you to die!"But he said firmly,"No,I have to keep my church.I believe God will save me.You just go and save other people.God will be with me."Great flood soon came over.The priest was killed.
The priest went to Heaven (天堂) where he saw the God.He asked angrily,"God,I served you honestly,but why didn't you save me?"The God said,"Didn't I?The first time I gave you a ship and you refused.The second time I gave you a yacht you refused again.The third time I sent you a helicopter you still didn't accept.So I thought you wished to stay with me in a hurry."
In fact,the obstacles (障碍) in our life are because we are stubborn (顽固) and ignorant(无知).

根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出正确选项,并将所选答案涂到答题卡的相应位置上.
61.The priestBwhen water covered his shoulder.
A.had to hold firmly the cross  
B.had to move onto an altar
C.came over in a yacht  
D.was praying in a church
62.Who came to save the priest the last time?A
A.A pilot.
B.A policeman.
C.The God.
D.Nobody.
63.Why did the priest refuse to accept the rescuers'help three times?C
A.Because he was kind to other people.
B.Because he could help himself.
C.Because he strongly believed that God would save him.
D.Because he wished to stay with God in a hurry.
64.From the passage we can infer (推断) thatD.
A.the priest was so devoted (虔诚) that he didn't want to leave his church
B.the God didn't save the priest because he didn't liked him at all
C.the priest was very excited after hearing what the God said
D.we'll meet some obstacles in our life if we are stubborn and ignorant.
65.What's the best title for this passage?D
A.The Floods  
B.Helping Others
C.The Rescuers  
D.God Will Be With Me.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.John wrote his name and phone number on a piece of                /'pe?p?/.(  )
A.pandaB.purpleC.paperD.pepper

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.
A.arrived     B.children     C.on    D.so    E.borrowed    F.honest
G.in front of   H.money      I.yourself   J.older     K.food    L.maybe
My friend,Bobby Lewis,lives in a small town in America.He has two little sons.He took them out to play (36)C a sunny Saturday afternoon.A new miniature(小型的) golf club was built nearby,and they decided to go there.When they (37)A,Bobby walked to the ticket office and said to the man,"What's the price for each person?
The young man answered,"$3.00 for an adult and$3.00 for any kid who is (38)J than six.If the kids are six or younger,they don't need to pay any money.How old are your (39)B?"
Bobby answered,"Jerry is three and Barry is seven,(40)D I guess I should pay you$6.00.?
The man at the ticket office said,"Hey,sir,did you win lots of (41)Hor something else?If you told me the tall boy was six years old,you would save three dollars for (42)I.I will not know the difference."Bobby answered,"Oh,(43)L what you said is true,but the kids will know the difference.How can I tell a lie (44)G my sons just for money?
In the modern world,being (45)F is very important.As a saying goes,"what you do,make sure you set a good example for everyone you work and live with."

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.Every time we turn on the TV or take a ride in a car,we could be adding to a problem called acid rain(酸雨).In this article,we'll learn something important about acid rain
The formation of acid rain
When people use fuels (燃料),such as coal and gasoline(汽油),poisonous gases are given off.When these gases come together with rain,acid rain forms.Many power stations burn fuels in order to create the electricity(电) that we use in our homes and offices every day.Cars and trucks also send these gases into the air when they burn gasoline.When rain meets these gases,harmful things called acids form.This is acid rain.
The harm of acid rain
Acid rain destroys everything that it touches.It poisons our rivers,ponds and lakes and oceans along with the life in them.It pollutes our soils and crops,harm trees,and can even kill fish and plants.Acid rain also eats away at our buildings.
The prevention of acid rain
We need to reduce and even stop the pollution that gets into our air.Turn off lights,televisions and other electrical appliances(电器) if we are not using them.Walk and take a bike whenever possible.If we are travelling a long distance,take a bus or train to save fuel.
As research shows,acid rain harms our environment.But people everywhere can take small steps now to help protect our environment for future generations.
Whenever we use electricity or drive our cars we may add something bad to the air around us.And even worse,we may cause a terrible problem-acid rain.
The formation of acid rainWhen fuels,such as coal and gasoline are burnt,harmful gases are sent into the air.When these gases (54)mix with rain,acid rain forms.
The harm of acid rainAcid rain is greatly (55)harmful to the environment.It makes our rivers,ponds and lakes and oceans dirty and (56)causes the death of fish and plants.And it can corrode (腐蚀) the buildings we live in.
The prevention of acid rainTrying to prevent the pollution that gets into the air is (57)necessary.Keep the electrical appliances off while they are not in use.We can also use different ways of traffic to make less use of fuels.
Research tells us that acid rain harms our environment.So people around the world can take small steps now to make a (58)difference to our kids.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Some stories of honesty
Taxi driver returned Brazilian soccer player's World Cup Gold Medal and﹩60,000.He was given﹩1,000and souvenirs.Businessman returned owner﹩750,000and was thanked only with a phone call.Homeless mom and 3kids returned lost﹩400check to owner.Owner helped the family moved into the house of their own.They got the new house by their  virtue.
A student returned owner lost cash,credit cards,airline tickets,and jewelry."I'm an honest man,"the student told the owner.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入提前括号内.
61.Who lost his World Cup Gold Medal and﹩60,000?A
A.A Brazilian soccer player.
B.A businessman.
C.A Brazilian basketball player.
62.Who found the airline tickets and jewelry?C
A.A mother.
B.A taxi driver.
C.A student.
63.How many stories of honesty are mentioned here?C
A.6         
B.5          
C.4
64.The underlined word"virtue"meansB.
A.奋斗     
B.美德      
C.渴望
65.Which of the following is true?B
A.All the honest men got a reward.
B.The taxi driver got﹩1,000as a reward.
C.The businessman lost﹩750,000.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Have you seen       show Chinese running man Dad?
-Yes,it's       interesting show!(  )
A.a:theB.the;anC.a;anD.the;the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.姚明4岁拿到第一只篮球,但是12岁才对打篮球表现出感兴趣.
Yao Ming got his first basketball at 4,but hedidn't take an interest in playing basketball until he was 12.

查看答案和解析>>

同步练习册答案