| 36.A.more | B.fewer | C.many |
| 37.A.a baby | B.a teenager | C.an adult |
| 38.A.yourself | B.himself | C.myself |
| 39.A.teachers | B.parents | C.classmates |
| 40.A.family | B.society | C.school |
| 41.A.relaxed | B.stressed | C.excited |
| 42.A.afford | B.offer | C.refuse |
| 43.A.and | B.but | C.or |
| 44.A.agree with | B.talk with | C.deal with |
| 45.A.simple | B.difficult | C.good. |
分析 本篇文章主要讲了青少年相比于其他年龄段的人,有更大的压力,这些压力来源于家庭,来源于学业和找工作,还建议青少年要学会释放压力.
解答 36题,正确选项为A项,由文章中get stressed than people in any other age group,联系上下文可知,青少年有更多的机会感到压力,机会是可数名词,more是many的比较级,more意为更多,many意为许多,由题意可知是更多,故选A项.
37题,正确选项为C项,由文章中You are not a children any more,but you are not…可知,你不再是一个孩子了,但是你也不是一个…,青少年介于青年和儿童之间,故选C项.
38题,正确选项为A项,由文章中even though you have to deal with some grow-up problems and made decisions by…可知,即使你要自己处理成长中的问题和由你自己做决定,本篇文章以第三人称在向读者讲述,故选A项.
39题,正确选项为B项,由文章中Families can be one of the biggest causes of stress可知,家庭是造成压力的最大因素,文章下面的内容就围绕着家庭在讲述,故选B项.
40题,正确选项为C项,由文章中either from their teachers or from their classmates可知,压力要么来自他们老师,要么来自于他们的同学,故这几句话的内容是围绕学校在讲述,故选C项.
41题,正确选项为B项,本篇文章主要是围绕着青少年的压力来讲述的,故选B项.
42题,正确选项为A项,由文章上下文可知,这些压力也来源于他们负担不起上大学的费用,offer意为提供,refuse意为拒绝,均不符合题意,故选A项.
43题,正确选项为B项,由文章可知,压力还来源于,他们在结束学业之后却找不到工作,这里存在着转折的关系,故选B项.
44题,正确选项为C项,由文章中you can find many ways to…,Talking to people is one of the best ways to deal with stress可知,你需要去寻找很多的方法去处理它,和人交谈是处理压力的方法之一,故选C项.
45题,正确选项为A项,由文章中最后一句but it is helpful可知,但这是有用的,表明和人交谈是处理压力这种方法,是一种虽然简单但是很有用的方法,B项,difficult意为困难的,根据常理判断,与人交谈并不是一种困难的方法,则不能选,C项,good意为好的,于上一句talking to people is one of the best ways to deal with stress重复表达,则不能选,故选A项.
点评 本篇短文是一篇议论文,做题时,要先通读全文,再联系上下文进行逐句的分析,对于个别不太好选择的选项,要学会推断,以便得出答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.follow | B.take | C.bring | D.sell |
| 42.A.How | B.Why | C.What | D.When |
| 43.A.anything | B.nothing | C.everything | D.things |
| 44.A.safely | B.safety | C.unsafe | D.safe |
| 45.A.before | B.after | C.as soon as | D.while |
| 46.A.easy | B.easily | C.hard | D.hardly |
| 47.A.with | B.in | C.for | D.on |
| 48.A.escapes | B.escaping | C.escaped | D.escape |
| 49.A.million | B.million of | C.millions of | D.million's |
| 50.A.none | B.most | C.each | D.few |
| 51.A.visit | B.to talk about | C.to meet | D.interviewing |
| 52.A.shocked | B.was shocked | C.was shocking | D.shock |
| 53.A.found | B.saw | C.heard | D.wrote |
| 54.A.keep away | B.keeping off | C.to keep off | D.keeping away |
| 55.A.as long as | B.unless | C.but | D.even if. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| I 6:30 am A beautiful piece of music is playing.It's my alarm clock that is waking me up!I get up and tum on the radio to listen to the news. |
| 7:45 am As soon as I get on the school bus,I listen to songs with my MP4 player.Some of my schoolmates are doing their homework on their laptops(笔记本电脑).Some rae having fun with their game machines. |
| 8:30 am Our lessons start!In the classroom,there's a comuter on each desk.We can both hear what our teachers are saying and see what they're writing.I don't need to worry that I cannot see or hear clearly because of sitting in the back of the classroom. |
| 6:00 pm I get home from school!My parents bought me a new computer last year.They think that it will help me improve my grades.After dinner,I usually do my homework on the computer.Besides,I can get some useful information on the Internet. |
| 8:30 pm After I finish my homework,I usually surf the Internet for about half an hour.Idownload music or watch videos online.I have to say that technolongy really makes my life easy and fun! |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com