【题目】
Dolphin show
Do you want to see the dolphins from Singapore? Please come to Huayang Zoo. There is a great
dolphin show here from 9:00 am to 3:00 pm on Saturday. You need 5 dollars for the show. If you take
your school ID card, you need only 2.5 dollars. If you want to book the ticket, please call Mrs. Jones at
657-0870.
News
Attention , please. Here is the news. There is a basketball game between Apple School and Park School on the playground at Green School from 4:00 pm to 5:00 pm this afternoon. Please come and watch it. Green School is on Long Street. It’s across from Center Park.
【1】 If Lily and her three friends don’t take their school ID cards, they need to pay ______
dollars for the dolphin show.
A. 10 B. 15 C. 20 D. 25
【2】 If Helen wants to watch the basketball game, she should get there ______.
A. before 4:00 pm B. before 9:00 am C. after 5:00 pm D. after 5:30 pm
【3】Which of the following is TRUE (真实的)?
A. If you want to know something about the basketball game, you can call Mrs Jones.
B. Huayang Zoo is across from Center Park.
C. The dolphins are from Singapore.
D. Mrs. Jones works at Apple School.
【答案】
【小题1】C
【小题2】A
【小题3】C
【解析】
试题分析:本文是一则广告,叙述了海豚表演的时间、门票及联系方式等,第二个是一则新闻,叙述了篮球比赛的时间及地点等信息。
【小题1】C细节理解题。根据You need 5 dollars for the show.可知,一个人是5美元,4个人应该是20美元,故选C。
【2】A细节理解题。根据There is a basketball game between Apple School and Park School on the playground at Green School from 4:00 pm to 5:00 pm this afternoon.可知,篮球比赛4点开始,所以应该4点前到达,故选A。
【小题3】C细节理解题。根据Do you want to see the dolphins from Singapore? 可知,海豚来自新加坡故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读
阅读下面的短文,根据内容回答问题。
I am a Chinese boy. My name is Li Jun. I had a wish to go abroad (到国外) for a very long time. Finally a good chance came. Now I am studying in the USA. My wish comes true (真实的), but I am not happy here. I want to go back to China because I hate the food in the USA. People in the USA eat a lot of bread. They also like fast food and fried chicken very much. But I don’t like such food. I like Chinese food. There are many different kinds of food in China. They are all very delicious. So, I often go to the Chinese restaurants in America. The food there is nice but very expensive. The American people also like Chinese food very much.
【1】Is Li Jun studying in the USA?
________________________________________________________________________
【2】How does Li Jun feel in the USA?
_________________________________________________________________________
【3】Why does Li Jun want to go back to China?
_________________________________________________________________________
【4】What kind of food does the writer like?
_________________________________________________________________________
【5】Who also likes Chinese food very much?
_________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文(有一多余选项),并将选项的编号依次填入题后表格中。
The students in Shanghai NO. 3 Girl’s High School have a flower-arrangement (插花) lesson every week. 【1】 It helps the students to better enjoy the beauty of flowers. 【2】
The teachers are very good at this art and a number of students in the class have won prizes in Shanghai. To further develop the students’ interest, the teachers usually play music while the students are arranging flowers. 【3】
【4】 In this way, the students should not only learn how to arrange flowers, but also push themselves to make their writing better. 【5】 The students showed great artistic skill in flower-arrangement. The foreign friends took a great number of photos and spoke highly of the students for their knowledge of the art.
A. That’s why the lesson becomes very popular among the students.
B. What’s more, the teachers also ask the students to do some writing about flowers.
C. Sure enough, the students are so happy with the music that better ideas for flower-arrangement
may come into their minds.
D. Students enjoy writing articles at the same time.
E. Several months ago, a meeting was held in the school.
F. The course is the first of its kind among middle schools in Shanghai.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】短文填空
请用适当的词完成这篇短文,使短文通顺、正确、连贯,每空一词。
Dear Jim,
How’s your winter vacation going? I am having 【1】_____ great time in Xi’an.
I am【2】_____ in my grandparents’ home 【3】_____ my parents. In winter, 【4】_______ is snowy and cold here. So my cousins like staying at home every day. But I don’t like that. I like going 【5】______ to make snowmen with my parents. We always feel very happy【6】______ we are making them. After 【7】_____ making the snowmen, we usually take some【8】_______ of them. I also like skating with my father. I think it’s very relaxing to 【9】________ on ice.
Can you 【10】________ to tell me about your vacation now?
I miss you.
Bob
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—--I hear local people are trying to prevent some businesses building factories here.
—--Yes. They say the place may be polluted if some factories _______in the future.
A. are built B. will be built
C. build D. will build
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】用所给词的适当形式填空 。
【1】He always gets up late. So he often misses _________ (take ) the first bus.
【2】He’s 15. He’s old enough to look after ________ (he).
【3】There are a lot of things _______________ (do) in Sunshine Town.
【4】Who _________(be) late for school yesterday?
【5】Get up early ,and you _____________ (not be)late for school.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】单词拼写
【1】Children should be taught to spend their free time_______(明智的).
【2】Studying ______(到国外) is one way but not the only way to one’s education and success.
【3】Making _______(调查) help people know more about things around them.
【4】I hear that they have _______(翻译) Harry Potter into several foreign languages.
【5】The parade has been _______ (结束)for two hours.
【6】In America ,women didn’t get the ______(权利) to vote until 1920.
【7】The village got clean drinking water by________(挖) a deep hole.
【8】— Mr.Wu, how can I achieve my dream?
—You have to work hard, because almost happens by ________.
【9】—Millie, you have kept the book for too long. You can keep it for at most two weeks.
—Sorry, I will _____it to the library as soon as possible.
【10】—What is the _____ of “beautiful”
—It’s “ugly”
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Tom often gets up at six. He has breakfast at home. He goes to school at half past seven. Classes begin at eight. There are four classes in the morning and two in the afternoon. Tom studies hard. He likes English very much. He reads it every morning. He goes to school from Monday to Saturday. He has no classes on Sunday.Tom has supper at six twenty. In the evening, he does his homework. He goes to bed at about nine every day.
根据短文内容判断正(T)误(F)
【1】Tom has breakfast at school.
【2】Tom has six classes on Sunday.
【3】Tom reads English in the morning and does his homework in the evening.
【4】Tom goes to school at 7 on Sunday.
【5】Tom has supper at six every day.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话。在空白处填写适当的单词,使对话完整。
A: Do you have any plans for this holiday?
B: Yes. What about 【1】_______the mountains?
A: Climb the mountains? Oh, that’s a good 【2】_____. Do you like mountain climbing?
B: Yes. I like it because I can enjoy beautiful views.
A: Wow, it must be fun. May I go 【3】________you?
B: Of course! I’m happy you can go with us. We’ll leave tomorrow.
A: 【4】_______ shall we meet?
B: How about meeting in front of the park?
A: OK! I have to pack my suitcase now. See you!
B: 【5】________you then!
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com