| From:anne1@freemail4all.com To:tss_liam@kidsstarmail.net Sent:Tues.,Nov.12 Subject:Somewhere in the Gulf of Mexico! |
| Hello again.We're on holiday!My family won a prize-tickets for a round-world-trip on the Freedom of the Seas!Can you believe it?This is one of the biggest cruise(巡游)ships in the world-it‘s huge!It's as long as 37buses and can carry more than 4,000passengers.That's a lot of people!You know that I like to be very active,so at first I thought this cruise was going to be a little boring …I was so wrong!The ship has an ice-skating rink,an outdoor climbing wall (more than 13meters high),two swimming pools,a water park and even a boxing ring.But best of all …the Flowrider!It's a surfing attraction at the top of the ship.I tried it yesterday but I kept falling!I must try again this afternoon.Mom and Dad were also pretty impressed(印象)by the shopping mall on the ship.You've really got to see this fantastic ship-it's truly spectacular(壮观).I'll write again when I get home (Sunday) and tell you more about the cruise.Bye! Anne |
分析 这篇文章是一封电子邮件,文中Anne向她的朋友介绍了她环绕世界巡游的情况.
解答 58.B 细节理解题.根据文中It's as long as 37 buses 可知它有37辆公共汽车这么长,故选B.
59.C 细节理解题.根据文中an outdoor climbing wall (more than 13 meters high),可知有一个室外的攀爬墙,故选C.
60.B 细节理解题.根据文中原句But best of all …the Flowrider!It's a surfing attraction at the top of the ship.(但最好的是the Flowrider,它是在船顶的一个冲浪胜地.)可知冲浪圣地的名字是the Flowrider,故选B.
61.A 细节理解题.根据文中原句It's a surfing attraction at the top of the ship.(它是在船顶的一个冲浪胜地)可知the surfing attraction 船顶,故选A.
62.B 推理判断题.根据文中Sent:Tues.,Nov.12,可知这封邮件是星期二写的,并且文中提到I must try again this afternoon.(我今天下午必须再试试),故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 15.A.best | B.worst | C.least | D.latest |
| 16.A.needs | B.time | C.methods | D.thoughts |
| 17.A.doubt | B.pity | C.hope | D.plan |
| 18.A.discovered | B.met | C.arrested | D.attracted |
| 19.A.sleeping | B.watching | C.reading | D.hearing |
| 20.A.failed | B.worked | C.went | D.died |
| 21.A.ever | B.almost | C.never | D.even |
| 22.A.probably | B.highly | C.hardly | D.always |
| 23.A.wonder | B.waste | C.accident | D.problem |
| 24.A.face | B.words | C.cry | D.shouts. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Zhang Lili,a young teacher from Heilongjiang,has been given the honor"the most beautiful teacher".She risked her life to save 2students from a highspeed bus in May,2012.She was badly injured in the accident.Her good deed(事迹)and brave acts have won great admiration from across the country.Many people have sent best wishes to her and donated(捐献) a lot of money for her treatment. |
| Zhu Zhiwen was born in Shangdong in 1969.A year ago,he was an unknown farmer.But now he is very famous because of his great voice.He won the first prize in the program of"I'm a Big Star".That day,he wore an old green overcoat,so people called him"Overcoat Brother". |
| He studied singing by listening to the radio.And he keeps practicing singing every morning for nearly 30years. |
| Lin Shuhao,one of the most popular basketball players in NBA,is a Chinese American.He was born in 1988,in California,USA. Lin Shuhao is known to people because of his high skill.Since February 4,2011,he has led his team to win many games.Now he is so popular on the Internet that the videos about him are being crazy spread. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | 18 years old; hundreds stamps | |
| B. | 11-year-old; hundred stamps | |
| C. | 11 years old; hundred of stamps | |
| D. | 18-year-old; hundreds of stamps |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com