精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读下列短文,根据短文内容,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。

【1】Zhang Xing has problems in learning .

A. Maths B. Chinese

C. Japanese D. English

2Where is Yoko from?

A. Germany. B. Australia.

C. Japan. D. China.

3What’s Anna’s advice?

A. To read books. B . To find a pen friend.

C. To watch English films. D. To speak more English.

4 .is happy to be Zhang Xing’s pen friend.

A. Zhang Xing B. Sam

C. Yoko D. Anna

【答案】

【1】D

【2】C

【3】C

【4】B

【解析】

试题分析:来自中国的张兴在学习英语方面存在困难,安娜,Yoko和萨姆给他们提出了一些指导性的建议。

【1】D细节理解题。根据短文中的句I’m Zhang Xing, I have problems in learning English and I just need some help.可知,张兴在学习英语方面存在困难。答案为D。

【2】C细节理解题。根据第三个图片下面的文字表述可知,Yoko来自日本。答案为C。

【3】C细节理解题。根据来自德国安娜的介绍Try to watch some English films可知答案为C。

【4】B细节理解题。根据来自澳大利亚萨姆的介绍“How about getting a pen friend? I’m happy to be yours.”可知,萨姆喜欢成为张兴的笔友。答案为B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The main reason is________endangered animals.

A.to protect

B.protect

C.to protecting

D.protects

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013山东烟台】What news it is! Nobody it.

A. a surprising, believes B. surprising, believes

C. a surprised, believe D. surprised, believe

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】补全短文75

Dear friends

Do you love sports?1We need some players(球员) for our basketballsoccer and pingpong teams(球队).2Are you good at playing basketballsoccer or pingpongYes.3After practicing(练习)you can be players in our sports teams and play for our school.Are you interested in singing or dancingYes.4What are you waiting for(等候)Come and join usYou can play sports and make friends here.5You can call us at 8938034 or email us at club@163.com.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】China has________population in the world.

A.the bigger

B.the biggest

C.the more

D.the most

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据对话内容,从方框中选择恰当的选项补全对话,其中有两项多余。

A: Hey, Peter!1

B: At a school.

A: Wow, she has a good job! 2

B: At 7:00.

A: So early?

B: Yeah! 3

A: She's a good teacher. 4

B: She gets up at 5:30.

A: 5

B: She usually does some exercise and then eats breakfast.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读表达

A mother duck and her little ducklings were on their way to a lake one day. The ducklings were very happy following their mother and quack-quacking along the way.

, the mother duck saw a fox far away. She was afraid, and shouted, “Children, hurry to the lake. There’s a fox!”

The ducklings hurried towards the lake. The mother duck thought for a minute and began to walk dragging one wing(拖着一只翅膀)on the ground.

When the fox saw her, he became happy. He said to himself, “She must be hurt and can’t fly! I can easily catch and eat her!” Then he ran towards her.

The mother duck ran, leading the fox away from the lake. The fox followed her. Now he wouldn’t be able to harm her ducklings. The mother duck looked towards her ducklings and saw them get to the lake. She was relieved(松口气), so she stopped and took a deep breath(呼吸).

The fox thought that she was tired and he came closer, but the mother duck quickly spread her wings and rose up in the air. She landed in the middle of the lake and her ducklings swam to her happily.

The fox was sad looking at the mother duck and her ducklings. He could not reach them because they were in the middle of the lake.

根据短文内容完成下列任务:

1Where did the story happen?(不少于4个单词)

____________________________________________________________________

2空格处填入一个适当的单词。

____________________________________________________________________

3Why was the fox happy when he saw the mother duck?(不超过10个单词)

____________________________________________________________________

4将文中划线的句子译成汉语。

____________________________________________________________________

5给短文拟一个恰当的英文标题。

____________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013新疆】______ wonderful talent show they performed in our school yesterday!

A. How B. What C. What a D. How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

【1】Llama is a(n) _____________________ .

A. zoo B. boy C. animal D. important day

【2】 Who can be invited to draw a picture of Wally?

A. Linda a high school student who loves drawing

B. Tony a father who loves drawing animals

C. Tom an elementary student who loves drawing

D. Susan z college student who studies art

【3】How long will Wally’s birthday party last?

A. Thirty minutes B. Two hours

C. Three hours D. Four hours

【4】The Browns will visit Formosa zoo on Nov. 14. Who can get a special present?

A. Ted. He will draw a picture of Wally.

B. Susan. She will send an email to Formosa Zoo.

C. Mrs Brown. She will help make cakes for Wally’s party.

D. Mr Brown. He has the same birthday as Wally.

【5】Stella wants to learn a lot about Wally’s life and history. Which activity should she join?

A. Grandpa Lin’s story Time. B. Picture Drawing.

C. The birthday Party. D. best wishes to Wally.

查看答案和解析>>

同步练习册答案