| Renault Ménage:This 2-seating luxury car provides a comfortable driving experience.But its powerful engine means you had better be prepared for a big fuel bill each week.Its fantastic look will make you the focus of all attention. Company:Renault,France.Price:﹩85,000 | |
| Fiat 500:Although expensive,it will soon pay for itself with the money you save on petrol.It has the most efficient and cleanest petrol powered engine.It has 4seats and it is perfect for a family. Company:Fiat,Italy.Price:﹩35,000 | |
| Land Rover Discovery:With 7seats,this car is suitable for all driving conditions.It has good control for driving in the city and the power for rough roads and carrying heavy things.But it consumes lots of fuel. Company:Land Rover,Britain.Price:﹩51,999 | |
| Hyundai i20:4seats inside.Perfect for short journeys but doesn't have the power to make long distance driving enjoyable and comfortable.Still,at this price you can't complain and you'll be smiling when you have to fill up the tank too.It really saves fuel. Company:Hyundai,Korea.Price:﹩8,000 |
分析 本篇短文是关于四种不同型号的汽车的介绍,包括他的功能,性能,价格等.
解答 61.C 细节理解题.根据文中Land Rover Discovery:With 7 seats.Price:51,999及第一个广告Renault Ménage:Price:85,000可知Land Rover Discovery是以上所有汽车中第二贵的.故选C
62.B 细节理解题.根据广告中第二个和第三个可知他们都是欧洲制作的汽车,而且John 开车带两个儿子也很好.故选B.
63.A 细节理解题.根据第四个广告Hyundai i20:It really saves fuel.和第二个广告Fiat 500;It has the most efficientand cleanest petrol powered engine.说明他们更环保更绿色化.故选A.
64.C 细节理解题.根据文中第三个广告It has good control for driving in the city and the power for rough roads andcarrying heavy things.可知如果你选择了 Land Rover Discovery你可以在崎岖的路上行驶.故选C.
65.D 细节理解题.根据文章内容可知介绍了几种汽车,应该是广告.故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.dream | B.sport | C.movies | D.shows |
| 17.A.that | B.whether | C.what | D.when |
| 18.A.similar | B.funny | C.good | D.strange |
| 19.A.out | B.away | C.around | D.in |
| 20.A.reading | B.walking | C.singing | D.dancing |
| 21.A.and | B.but | C.or | D.so |
| 22.A.me | B.him | C.her | D.you |
| 23.A.sad | B.lazy | C.sorry | D.wrong |
| 24.A.chatted | B.played | C.slept | D.practiced |
| 25.A.shy | B.bored | C.nervous | D.angry |
| 26.A.music | B.lesson | C.meeting | D.party |
| 27.A.arrived | B.finished | C.succeeded | D.regretted |
| 28.A.partner | B.father | C.mother | D.sister |
| 29.A.really | B.recently | C.proudly | D.politely |
| 30.A.As | B.Though | C.If | D.Unless. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| you forty tooth far sleep |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | buy | B. | buys | C. | take | D. | to buy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | take | B. | need | C. | want |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com