I am a teacher in a middle school. I have a good friend called Mr. White. He is the head of an office. He’s often busy and has no time to do the housework. His wife knows him well and does all at home.
Unluckily,their daughter Rose was hurt in a traffic accident two weeks ago,and had to be in hospital. Mrs. White had to look after her there and she couldn^ look after Mr. White well. Mr. White often ate in restaurants. As he never did any cleaning,the rooms were all in a mess.
Yesterday morning,before Mr. White got up,the telephone rang. He sat up to answer it. His friend Tony told him to write down an important telephone number. But he could not find a pen or a piece of paper. He found there was much dust (灰尘) on the table and wrote the number on it with his finger. But soon he forgot about it and went to work.
This morning,Mrs. White and their daughter came back home.
At noon,Mr. White came in while Mrs. White was cleaning the rooms. He sadly found the table was clean and the number was gone.
6. Where does Mr. White work?
A. In an office. B. In a hospital. C. In a middle school. D. At home.
7. Who looked after Rose in the hospital?
A. Mr. White. B. The writer. C. Mrs. White. D. Tony.
8. When did Rose have an accident?
A. Two days ago. B. Two weeks ago. C. Yesterday morning. D. This morning.
9. What do you think of Mr. White?
A. He is kind. B. He is honest.
C. He is handsome. D. He is lazy.
10. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Mr. White did all the housework at home.
B. Mr. White never ate in restaurants.
C. Mr. White wrote down the telephone number on a piece of paper.
D. The table was clean,but Mr. White wasn’t happy.
6. A解析:由第一段第三句“He is the head of an office."可知答案是A.
7. C解析:根据第二段的“Mrs. White had to look after her there...”可知答案是 C.
8. B解析:由第二段中的“Unluckily,their daughter Rose was hurt in a traffic accident two weeks ago…”可知答案是B.
9. D解析:通过全文内容可知,怀特先生在 家里不做任何事情,他的女儿住院,他就在 餐馆里吃饭,并且不打扫房间,综合以上情 节可知他很懒惰。故答案是D.
10. D解析:桌子干净了,但是怀特先生不高 兴,因为他写在桌子上的号码没有了。故 选D.
科目:初中英语 来源: 题型:
2. (2015 •江苏无踢) 一I think we need to sit down and have a talk.
—I agree more. Let's take the bench over there.
A. could B. couldn’t C. should D. shouldn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
任务型阅读(每小题2分,共10分)(2014 •江西)
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短 文意思通顺、结构完整。
1 I like it because although it is hard work,every day is different!It all depends on what is wrong with the animals that come in.
At my clinic (诊所) ,I work long days on Mondays,Wednesdays and Fridays,and short days on Tuesdays,Thursdays and Saturdays. Sundays are my day off so I can spend some time with my family.
2 My clerk opens the door,turns on some music,and makes everyone a cup of tea or coffee. My assistant cleans and feeds the animals. The phones start to ring,and people make appointments. This is a very busy time of the day!
At 9 am,pet owners start to arrive with their sick pets. Appointments take up the whole morning. 3 I don't examine (检查) any new sick animals. I use these two hours to have lunch and do all my paperwork.
At 2 pm,I start to see sick animals again. At 5 pm,three students from a local school who love animals arrive to help out. 4 I am always happy to see their smiling faces!
From 5 pm to 7 pm,I continue to see sick animals. Then,at 7 pm,we close our doors and the clean-up begins!We tidy the clinic,and feed and dean the animals. Of course,we also stroke (轻抚) them and give them hugs!Then,we turn off the lights and go home. 5
I'm very happy being a vet,though unexpected things sometimes happen!
A. Do you like pets?
B. It is fun being a vet.
C. At midday,I stop for two hours.
D. Animals are not easy to deal with.
E. My day at my clinic begins at 7 am.
F. This is the type of day I want to have.
G. They are very kind and warm-hearted.
1. 2. 3. 4. 5.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
1. (2014 •安徽) --Can I bring a friend to your birthday party?
—Sure , .
A. no problem B. not at all C. my pleasure D. well done
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
8. One of the best ways for people to keep healthy is to good eating habits.
A. grow B. develop C. take D. show
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
完形填空(每小题1分,共l0分)(2014 •四川成都)
There are many problems between parents and their children. Some parents don5t understand their 1 , and many of them even argue with each other. If I am a parent,how will I 2 my child? Well,I think there are many ways.
3 ,ril encourage my child to do things he or she likes. The things should be good 4 him or her. If it is not good for my child,Hi talk to him or her about the disadvantage of the things in a 5 way.
Second,I will always take pride in everything good that my child 6 . For example,if he or she gets good grades,I'll say something like 7 ,“Well done!I'm very proud of you. ” These words will both make my child and me very 8 .
Third,I will spend 9 time staying with my child than my parents did with me. I'll chat and go shopping with my child. I am 10 these things will make parents and their kids get on well.
1. A. classmates B. kids C. friends
2. A. give lessons to B. get along with C. talk to
3. A. First B. Next C. Later
4. A. for B. about C. before
5. A. silent B. lazy C. patient
6. A. will do B. is doing C. has done
7. A. it B. this C. them
8. A. happy B. strange C. sad
9. A. little B. less C. more
10. A. afraid B. sure C. surprised
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
1. Would you like to help me do the dishes?(用 could 改为同义句)
help me do the dishes?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
4. 首先,上课之前,让我们唱一首英文歌吧。
, let’s sing an English song before having a class.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com