精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.Welcome to the Painting Competition for Woolands Students.
The International Anti-Drug Day this year is coming soon.In order to raise teenagers awareness to fight against drug taking.,The seat on the council is going to hold a painting competition for the students in our city.
Students who want to take part in the competition can hand in their own 2D paintings in either of the following two ways:
Each school will be provided with a box for students to put in their paintings.Boxes will be picked up by the City Art Council on Thursday,July 23rd,2016,before the end of the school day.
Paintings can be also handed in on Friday,July 24th,from 8:00am to 10:00am at the Woodlands Art Hall (175Riverside Street).
Or paintings are required to be,60cm wide by,80cm long,or smaller.Larger sizes of you not be accept.Each student can only hand in one painting.
The final decision on the competition results will be made on June 26th,the Anti-Drug Day.The name list of the winners will be made known on the website of the City Art Council on the same day.All women paintings will be shown to the public at the City Youth Park from June 27th till the end of July.
Prize:1st Prize(10students)=﹩300GiftCardeach.
2ndPrize(20students)=﹩200Gift Card each.
3rd Prize(30students)=﹩100Gift Card each.
For further information:Visithttp://www.woodlandsartcouncil.org.cn
call 2569-8632.

56.Students in woodland can take part inCheld by the City Art Council.
A.a pop music concert
B.a singing competition
C.a painting competition
D.a name-signing activity.
57.The main purpose of this competition isB.
A.to teach the teenagers some painting skills
B.to tell the teenagers to walk away from drugs
C.to provide the teenager with some art knowledge
D.To introduce the history of the Anti-Drug Day to the teenagers.
58.The size of the paintings likeDwill NOT be accepted.
A.40cm wide by 60cm long 
B.50cm wide by 70cm long
C.60cm wide by 80cm long 
D.80cm wide by 100cm long
59.The public can enjoy the winning paintingsA.
A.at the City Youth Park 
B.at the City Art Council
C.at 175Riverside Street 
D.at the Woodlands Art Hall
60.Which of the following is true according to the passage?C
A.Students must put their paintings in the school box on June 24th.
B.Each student can take part in the competition with one 3D painting.
C.Students can get more information about the competition in two ways.
D.Each of the second prize winners in the competition will get 300dollars.

分析 本文是一篇布告类短文,主要叙述了为了让青少年远离毒品,城市艺术委员会举办了一场油画比赛,上交作品的方式有两种,还规定了作品的尺寸,获胜者名单将要6月26号揭晓,获奖作品在城市青年公园展览,获奖者还有一定的酬劳,可以去浏览网站或打电话获得更多有关信息.

解答 56.C.细节理解题.根据"The seat on the council is going to hold a painting competition for the students in our city."可知学生可以参加城市艺术委员会举办的油画比赛.故选C.
57.B.细节理解题.根据"In order to raise teenagers awareness to fight against drug taking"可知举办这次比赛的主要目的是让青少年远离毒品.故选B.
58.D.细节理解题.根据"Paintings are required to be,60cm wide by,80cm long,or smaller.Larger sizes of you not be accept."可知如果大于这个尺寸的油画将不会接受,故选D.
59.A.细节理解题.根据"All women paintings will be shown to the public at the City Youth Park from June 27th till the end of July."可知获胜者的作品将要在城市青年公园展览,故选A.
60.C.细节理解题.根据"For further information:Visithttp://www.woodlandsartcouncil.org.cn call 2569-8632."可知要想获得更多的信息,一个是可以浏览网站,再一个就是打电话,所以要两种方式获得信息,故选C,

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.-What did Martin do just now?
-He took a piece of paper from an inside pocket and handed it to me.But I found nothing on the paper.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.One day Jack comes to Mike's house and says,"Mike,you have so many good books.Can you give me a book to read?"Mike doesn't want to lend a book to his friend,and he says,"Why do you want to take my book home?You can read it here in my house."
Jack sees that his friend is very selfish,but he says nothing.
Next day,Mike comes to Jack's house and says,"Jack,you have a good garden-knife.I want to work in my garden tomorrow.Can I use it for two days?"
Jack answers,"Why do you want to take my garden-knife home?You can work with it in my garden."

根据上面的短文内容填空,71-74每空一词:
One day,in Mike's home,Jack wants to borrow a book from him,but Mike doesn't(71)agree.Jack thinks Mike very(72)selfish,and wants to look for a chance to retaliate(报复) him.Just the next day,Mike comes to Jack's garden to borrow his(73)garden-knife.Jack,of course,(74)refuses.To Jack,it is called"An eye for an eye,a tooth for a tooth".Now,do you know the meaning of he sentence"An eye for an eye,a tooth for a tooth"?What's the Chinese for it?It's(75)以眼还眼,以牙还牙.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-A recent survey shows that 35 0ut of 45students in my class will save their phones first in a fire.
-About _______ of the students made such a choice?Life is far more important,isn't it?(  )
A.halfB.one thirdC.two thirdsD.three quarters

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Erquan Yingyue is one of the most moving pieces of music that Ihave heard (hear).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.--I have won the first prize in the English writing competition.
---       (  )
A.No problem.B.You're welcome.
C.Congratulations.   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.--Wow!Your hat look so beautiful.
--It____by my Aunt.She is working in China.(  )
A.has boughtB.had boughtC.is boughtD.was bought

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.因为水严重受到污染,所以池塘里的鱼死光了.
The fish in the pond havediedout because the water was polluted seriously.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-When is the        time to visit Brazil?
-In August and September,I think.Not too cold,not too hot.(  )
A.hottestB.hotterC.bestD.better

查看答案和解析>>

同步练习册答案