Shanghai is _______ than _______ other city in China.
A. bigger; many B. bigger; any
C. biggest; many D. biggest; any
B 【解析】句意:在中国上海比其他的城市都大。根据than可知用比较级,所以排除C/D;比较级+than any other+名词单数,比其他的---更怎样;故选B科目:初中英语 来源:八年级下册英语Unit 5 Buying and Selling单元达标测试卷(含答案) 题型:单选题
(2014江苏苏州)The bag was very good,and she________30 percent down for it.
A.paid
B.cost
C.bought
D.spent
A 【解析】句意:这个包很好,她为它预付了总价的百分之三十。本题考查动词词义辨析。pay…down先支付;cost花费,主语通常是物;buy sth.for…为……购买……;spend…on…在……上花费(时间或金钱)。根据句意选A项。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 4 Do it yourself单元测试卷 题型:单选题
It’s very hot here. Why not ________ your coat?
A. put on B. try on C. take off D. turn off
C 【解析】天气热,应该是脱掉衣服,take off为脱掉的意思,故本题选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:阅读单选
I had a strange dream last night. This dream helped me think more about Bobby. And now I understand Bobby much better.
In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me. He said, “Sam, I have something to tell you. I don’t like my life. I am not as happy as you think.”
Bobby became my friend more than five years ago. He lives with me. I buy him fish and milk and lots of toy mice every week. I even bought a small house for him, because he sometimes likes to stay at some place only by himself. I love him with all my heart, and give him what I love.
But what is going wrong? In the dream Bobby said angrily, “My life can’t be worse! I don’t like fish. I don’t like milk. And toy mice? Are you crazy? I’m not a cat, and I don’t want to be a cat, either!”
After the dream, I know better about him: Dogs don’t like fish or milk. And surely they do not like toy mice. Most important of all, they will let you know when they are really unhappy!
1.What can we learn about Bobby in the passage?
A. He likes cats.
B. He is Sam’s pet.
C. He is four years old.
D. He enjoys talking with Sam.
2.In Sam’s dream, Bobby and Sam _______.
A. fought with each other
B. went shopping together
C. had a face-to-face talk
D. went out for a walk
3.From the Paragraph 4, we can know that Bobby wants to say _______.
A. he enjoys his life a lot
B. Sam loves him the wrong way
C. he hopes to have a cat
D. Sam isn’t a generous person
4.Sam bought a house for Bobby because _______.
A. Bobby did not sleep well in his room
B. Bobby needed more space for his toys
C. Bobby was too big to share a bed with him
D. Bobby did not always like to be with others
5.The writer buys many things for Bobby EXCEPT (除……之外) _______.
A. some clothes B. toy mice
C. fish D. milk
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。 1.根据文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。故选B 2.根据In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me故选C 3.根据第四段的内容作者给...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题
It’s known that Suzhou is one of _______ beautiful _______ in the world.
A. more; cities B. more; city
C. the most; cities D. the most; city
C 【解析】句意:众所周知,苏州是世界上最漂亮的城市之一。one of ---之一,后面用形容词最高级,名词复数;故选C查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题
The weather in Heilongjiang is much colder than _______ in Guangdong in
winter.
A. this B. that C. its D. it
B 【解析】句意:在冬天黑龙江的天气比广东的天气冷的多。that那,通常指较远的东西,为了避免重复,这里用that代指天气;this这,这个,通常指比较近的东西,its它的,物主代词;it它,有时可以做形式主语或宾语;故选B查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:浙江省2017学年第一学期九年级第二次阶段性测试英语试卷卷 题型:阅读单选
For centuries, the body’s blood has been connected closely with the feelings. People who show no human emotions or feelings are said to be cold-blooded.
Cold can affect other parts of the body. But the expression ―get cold feet‖ has nothing to do with cold or your feet. The expression means being afraid to do something you have decided to do. For example, you agree to be CEO of a company. But then you learn that all the other officers have resigned (辞职), and all the work of the company will be your responsibility (责任). You are likely to get cold feet about being CEO when you understand the situation.
The expression “give someone the cold shoulder” probably comes from the physical act of turning your back toward someone, instead of speaking to him face to face. You may give the cold shoulder to a friend who has not kept a promise (遵守诺言) he made to you, or to someone who has lied about you to others.
“A cold fish”is not a fish. It is a person. But it is a person who is unfriendly, unemotional and shows no love or warmth. A cold fish does not offer much of himself to anyone. Someone who is a cold fish could be cold-hearted. He or she will never feel sorry for those in bad situation.
“Out in the cold” means not getting something that everybody else got. A person might say that everybody but him got a pay raise—he was left out in the cold. And it is not a pleasant place to be.
1.How many expressions about ―cold‖ are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Seven.
2.If you ―get cold feet‖, it means “ ______”
A. your feet are very cold
B. you offer much of yourself to anyone
C. you miss something that everybody else got
D. you are afraid to do something you have decided to do
3.You may think of an unfriendly person as “ ______”
A. a cold fish B. the cold feet
C. the cold shoulder D. being out in the cold
4.What’s the passage mainly about?
A. Ways of making friends.
B. Advice on keeping warm.
C. Expressions connected with ―cold‖.
D. Opinions about cold-hearted people.
1.C 2.D 3.A 4.C 【解析】试题分析:文章介绍了cold这一词的用法,它在各个词组中有着不同含义,但大都表现了一些十分消极的情绪。 1. 2. 3. 4.查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:外研社版2018届七年级英语上Module1 练习 题型:单选题
-What’s that on the desk?
--It’s _____ English dictionary. It’s _____ good friend of mine.
A. a, a B. a, an C. an, an D. an.a
D 【解析】句意:---课桌上那是什么? ----是一本英语词典,它是我的一个好朋友。 a和an 是不定冠词,常用于单数可数名词前,相当于汉语中数目概念较弱的“一”。a用于辅音音素开头的单词前。元音音素开头的单词前用an。 .English的第一个因素是元音因素故用an ;;good的第一个音素是辅音音素,故用a .所以选D查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版9上册Unit7基础练习有答案 题型:单选题
Though I like the house very much, it’s price ability to pay.
A. goes beyond B. goes further
C. goes down D. goes with
A 【解析】试题分析:句意:尽管我非常喜欢这个房子,但是它的价格远远超出了我的支付能力。Go beyond意为“超越,超出……范围”;B更进一步,进一步说C下降D以……开始;故选A。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com