【题目】用方框内所给词或短语的适当形式完成下面短文。每词限用一次。
environment what child pay attention to develop healthy
Sports play an important part in the school experience for many children. Playing sports is good for【1】development in body and mind.
Physical Health
Children need daily physical activity to stay healthy and strong. Playing sports can help your child become stronger and【2】. Kids who feel worried about their study might get help from the sports activities. Without negative anxiety(负面焦虑), your child might feel more able to【3】lessons at school.
Social Interaction(社会互动)
Children who play sports in school often enjoy social interaction. Taking part in sports can help a child learn good skills for interacting with both other children and adults. When a child fits into the school 【4】, his school performance may become stronger.
Character Building
Sports can provide your child with many character-building experiences. Children can learn lessons about【5】to do in a team. A child can also【6】strong self-discipline(自律) as he plays a sport, which may help improve school performance. Playing sports may improve problem-solving skills, too.
【答案】
【1】children’s
【2】healthier
【3】pay attention to
【4】environment
【5】what
【6】develop
【解析】
本文主要讲学校体育运动有利于孩子们的身体健康、社会互动和品质的培养。
【1】句意:运动有利于儿童的身心发展。
根据上文“Sports play an important part in the school experience for many children.”“对许多孩子来说,体育在学校经历中起着重要的作用。”可知下文讲体育队孩子们的身心发展有利,所以空处意思为“孩子们的”,child的复数为children孩子们,其所属格为children’s,故答案为children’s。
【2】句意:运动可以帮助你的孩子变得更强壮更健康。
空前的and为并列连词,连接相同成分的词,由stronger and…中的stronger,可知空处应填形容词的比较级,根据句意,所以用形容词healthy的比较级healthier更健康,故答案为healthier。
【3】句意:没有负面焦虑,你的孩子可能会觉得在学校更能专心听课。
根据lessons at school学校课程,可知是专心听课,pay attention to专心,专注。feel able to后用动词原形,故答案为pay attention to。
【4】句意:当一个孩子适应学校环境时,他的学校表现可能会变得更强。
由fits into适应,可知空处意思为“学校环境”,所以用environment 环境,常用于不可数名词,故答案为environment。
【5】句意:孩子们可以在团队中学到做什么的经验教训。
根据空后to do,可知用“疑问词+to do”结构,所以用what to do做什么,故答案为what。
【6】句意:当玩一项运动时,一个孩子也可以培养强烈的自律,这可能有助于提高学校的表现。
根据strong self-discipline强烈的自律,可知空处意思为“培养”,所以用develop,情态动词can后用动词原形,故答案为develop。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容, 用方框中所给词的正确形式填空, 使使短文完整、正确。(每个词只能用一次, 有两个多余词)
enjoy suppose holiday quiet travel because job from care away lonely pity
Western country music is very old. It came from the United States, Canada, Ireland, and Great Britain. It is a mixture of music【1】 all of these places.
In the west of America, cowboys had to take【2】 of the cattle (cows). They had to watch them all day and all night because the cattle were nervous and sometimes ran 【3】.
A cowboy's life was 【4】 and dangerous. When he was alone in the desert with the cattle, he drank strong coffee to stay awake at night. He also sang music to the cattle to make them 【5】. Of course, the cowboys also sang music when they 【6】 to town to relax and have a good time.
In the south of America, many people came from Ireland, Scotland, and England. Other people came from France and Canada. They 【7】 their own kind of music. When they visited their friends and families on 【8】, they usually sang and played country music. Western country music describes life. It talks about love, 【9】, home and money. It talks about friends and enemies, farms and crops. People in many parts of the world like Western country music 【10】 everyone knows something about these ideas. They can get something from this kind of music.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I don't know if you remember me, David. We were in the same summer camp last year.
—Sure I do. You were always telling________and we all laughed.
A.jokesB.wishesC.smilesD.worries
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意,用括号中所给词的适当形式填空,并将答案写在答题卡的相应位置上。
【1】Cheese is my favorite. It ________ (make) from milk.
【2】The higher you stand ,________ (far) you see.
【3】Candy told me that she used to be shy and took up ________ (sing) to deal with her shyness.
【4】It's our duty to behave well to make a ________ (true) comfortable and beautiful place for us all.
【5】—How amazing the Great Wall is! I wonder who built it.
—We might never know who built it, but we do know they must be hard-working and great_______ (plan).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 There is no way that you don't have any embarrassing moments. You can't control everything that happens, so you're going to be in an embarrassing situation one day. So how can you solve this problem?The answer is to control your actions and try not to get upset.
◆Remember that you'll probably laugh about it in a few days, so try to see the funny side of it.
◆If it is something so embarrassing that you feel you will never laugh about it, please remember that the __(1)__ will be over after some time.
◆Ask your friends to give you a break and not to make fun of you. If you've done the same for them, they're more likely to agree to give you a break.
Always remember that you are not alone. Everyone has embarrassing moments. While you are sure that everyone is going to remember this moment forever, the fact is that they'll probably forget it very soon. Most of us remember the moments in which we feel embarrassed, but very few of us remember other people's embarrassing moments.
Most people have short memories. So while you may never forget the moment when your skirt was torn (撕裂) in gym class, most of the other people probably forget it at once. Although a short memory may not be a(n) __(2)__ thing when you are trying to remember facts in a history test, it is useful when you are trying to forget life's most embarrassing moments.
任务一:根据短文内容,分别写出(1)和(2)两处所缺单词。(每空限填一词)
【1】(1)____________ (2)__________
任务二:根据短文内容,选择正确答案。
【2】It can be inferred (推断) from the passage that ________ when you fall down after making a speech.
A.everyone will remember the moment forever
B.you may never forget the moment
C.other people will feel embarrassed
D.you will not remember the moment
任务三:请把文中画线的部分译成汉语。
【3】_______________________________________________
任务四:请根据短文内容,回答下列问题。
【4】Why does the writer say “you are not alone”?
________________________________________________________
【5】What's the main idea of the passage?
It's mainly about how to ____________when you are embarrassed.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及汉语提示填写单词。
【1】I couldn't get any replies when I called Ben, so I________(推断) that he's gone out.
【2】My father likes________(悦耳的) music that helps him relax after a long week at work.
【3】Norman Bethune is well known for helping Chinese people in the________(战争).
【4】He thought he had already solved the problem, but that was not the________(实情).
【5】What do you usually do in your________(空闲的) time?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Finally, a huge wall of ice blocked our plan. Soon the Nautilus itself was stuck in the ice. The Nautilus dived to about eight hundred meters and travelled quickly under the icecap. Conseil and I looked for fish, but there were none. We travelled under the ice for two days.
On the third day, we rushed onto the deck to see water and a small island. The crew caught some fish in their nets and we ate some for dinner. Captain studied his instruments and announced we were at the South Pole. We all cheered. Then the Nautilus dived and began its return voyage. Suddenly I felt a shock. The Nautilus had stopped moving and was leaning to one side. It was stuck under an iceberg. Captain Nemo was clearly worried. We were in a kind of tunnel with ice above and below us. Both ends of the tunnel were blocked with more ice. Captain Nemo told us there were two ways of dying in that situation. We had enough air for two days, but we might be crushed before that. Captain Nemo and his crew used a long pole and found we were lying on ten meters of ice.
The men began to cut the ice under Nautilus. It would take five nights and four days to remove enough ice to free the Nautilus. However, there was only enough air for two days.
【1】What life did Dr. Aronnax and Conseil see underneath the icecap?
A.Vegetation.B.Lots of birds.C.Fish .D.Nothing.
【2】What happened when the Nautilus got stuck in the tunnel?
A.It moved back and forth.B.It stopped on top of the iceberg.
C.It leaned to one side.D.It was crushed by pressure tanks.
【3】What did Captain Nemo say might happen to them?
A.They may starve to death.B.They may be crushed
C.They may freeze to death.D.They may run out of electricity.
【4】How did the men know how much ice was underneath them?
A.They used tools.B.They used a long pole.
C.They used an arrow.D.They used an instrument panel.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 You are rushing to school and a man ahead of you suddenly falls down. Do you stop to help? Some people look away or keep on walking rather than stop and get involved(介入)
“There is an inclination(倾向)that you don’t need to take action. The first thought that come into your mind often stop you from offering help.” says Ervin Staub, who studies the role of bystanders. Again and again, good and caring people do not come to give a hand to others They know they should act and yet, for reasons they themselves don't understand, people sometimes don't get involved. Longtime researchers of bystanders continue to study with the question, “Why?”
One thing we do know is that the more unclear a situation is, the less possible people are to help. Let's say you see vapors (水汽) coming out of a building. You ask yourself, “Is it steam(蒸汽) or smoke?”If you are not sure, you look to other people for something about how to deal with the problem___▲___, you think“ Of course, that’s just steam. ”You don't want it to be smoke, because then you would have to do something about it.
Another one is known as “the bystander effect(效应)”. This says that the more people there are looking at an emergency, the less responsible each one of them feels. For example, if you are the only person in the world who can save someone in danger, it is more possible for you to act. However, if you are one of 100,000 people who could save the situation, you would be happier if one of the other 99,999 people did it! Because you think it's not that necessary for you to get involved!
“If you notice trouble, make yourself stop and judge the situation instead of going on walking, says Ervin Staub. “then try to get other people to help together; you don't have to take all the responsibility of being helpful. Once you get involved, most people will follow you and also offer help.
【1】What can we infer from the first two paragraphs?
A.People shouldn't help the man who falls down in front of us.
B.Many people kept on walking because they didn't see the man fell down.
C.We refuse to help for some unknown reasons even though we know we should.
D.We don’t need to take action if we don't want to.
【2】The writer uses “the bystander effect”to show that__________
A.the feeling of responsibility changes with the number of people around.
B.people always like to take the responsibility in different situations.
C.people often share their ideas when they’re in dangerous situations.
D.people are possible to behave in the same way as most other people do
【3】Which of the following sentences can be put in the ▲ ?
A.If other people are laughing at you.
B.If you see other people doing nothing.
C.If you are sure of doing something.
D.If other people see you doing something.
【4】Which of the following would be the best title for the passage?
A.Is it important to offer help?B.Is it difficult to believe yourself?
C.To stand there or get involved?D.To change the decision or keep it?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
A.sooner or later B.instead of C.able to
D.ready for E.with the help of F.in danger
【1】Blue whales are______.we should try to protect them.
【2】The American spoke with us______a translator.
【3】The earliest kites were made of wood,______paper.
【4】If a student is_______teach somebody else what he’s learnt from textbooks, it shows he’s understood it well.
【5】Students are all______the final exam. And I believe they will get good grades.
【6】If you try your best to do one thing, you will succeed______.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com