【题目】These are my friends. We are in No. 2 Middle School.
Tom is 10 years old. His last name is Black. His English is very good. You can call him at 423-5968. Alan is his cousin.
Mike is 11 years old. Dale is his brother. Mike likes computer games. His phone number is 866-5897.
Jane Smith is 11 years old, too. Jenny is her sister. Jane's phone number is 786-8256.
根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
【1】Tom’s phone number is 423-5968.
【2】Mike and Jane are 11 years old.
【3】Dale is Mike’s friend.
【4】Smith is Jane’s last name.
【5】Jenny is Jane’s friend.
【答案】
【1】T
【2】T
【3】F
【4】T
【5】F
【解析】这篇短文主要讲述了作者分别介绍了他的朋友Tom;Mike 和Jane Smith。
【1】根据文中Tom is 10 years old.You can call him at 423-5968. Alan is his cousin.可知,这个说法是正确的。故填T。
【2】根据文中Mike is 11 years old. Jane Smith is 11 years old, too.可知答案,这个说法是正确的。故填T。
【3】根据文中Mike is 11 years old. Dale is his brother.可知,Dale是他的弟弟,这个说法是错误的。故填F
【4】根据文中Jane Smith is 11 years old, too.可知,这个说法是正确的。故填T。
【5】根据文中Jane Smith is 11 years old, too. Jenny is her sister.可知,这个说法是错误的。故填F。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Travelling around the world is a dream for many people, but a young couple from China has made his dream come true. They drove along the ancient Silk Road, from China to the UK.
Luo Chang and Ding Jie, a young couple from China’s Guizhou Province, spent two months drving from their home in Shanghai all the way to London. The journey covered about 20,000 kilometer, and they crossed 14 countries and regions(地区).
Ding Jie said, “ People were excited to see two travelers driving a foreign license car, appearing on their streets. We were stopped many times to take photos with them. Sometimes, when we couldn’t understand each other’s language, they would express their ideas with gestures(手势).
During their driving trip, they also spent many nights in local people’s homes. Luo Chang said, “This is an amazing experience. We were driving on a highway or a country road to someone’s home. Someone you’ve never met but was already preparing dinner for you. We feelwe have friends all over the world.
During the trip, Luo and Ding took nearly 10,000 photos and kept diaries to record the beautiful scenery(风景), the friendly people and the different customs on the way.
根据短文内容,选择最佳答案。
【1】The young couple’s dream was _______.
A. to travel around the world
B. to travel around the UK\
C. to travel around China
D. to travel around the USA
【2】The young couple covered about ______ kilometers and crossed _____ countries and regions.
A. 20,000; 15 B. 20,000; 14 C. 10,000; 15 D. 2,000; 14
【3】How did the yung couple travel?
A. By train. B. By ship
C. By car. D. By plane.
【4】During the trip, the couple recorded the following EXCEPT ______.
A. beautiful scenery B. friendly people
C. different customs D. foreign licenses
【5】 From the passage, we can learn that _____.
A. the couple knew 14 languages
B. the couple spent all the nights in hotels
C. the couple was welcomed during the trip
D. the couple drove along the Silk Road, from China to Brazil
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意、首字母或汉语提示,写出正确的单词。(6分)
【1】The woman is my mother’s s________. She’s my _________(姨母).
【2】Your father or mother’s b______ is your u_______.
【3】--Who is this boy? --She’s my aunt’s s_______, my c_______.
【4】My g _________are old. Mom, Dad and I love them very much.
【5】Emma has two d___________, Alice and Mary.
【6】Coco is the name of my d_______. It’s a little pet(宠物) .
【7】-- What’s three and four? -- It’s ________.
【8】Now you s______, I can s______ my ABCs.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,用方框中所给词的适当形式填空。使短文意思完整、通顺。每空一词。
he truth work mean big block believe sudden remember find |
More recently, most Americans remember what they were doing when the World Trade Center in New York was taken down by terrorists. It is one of the __【1】__ events in American history. Even the date—September 11, 2001—has __【2】__ to most Americans.
This was a day will never forget. In May 2001, he __【3】__ a job in the World Trade Center. On September 11, 2001, he arrived at his building at around 8:30 a.m. He was about to go up when he decided to get a coffee first. He went to his favorite coffee place even though it was two ___【4】__ east from his office. As he was waiting in line with other office __【5】___, he heard a loud sound. Before he could join the other people outside to see what was going on, the first plane had already hit his office building. They stared in 【6】___ at the black smoke rising above the burning building. He felt lucky to be alive.
Kate Smith will never forget the date, too. Now she still __【7】__ working in her office near the two towers. “My friend Mike shouted _【8】__ that a plane just hit the World Trade Center! I didn’t believe __【9】__ at first. But then I looked out of the window and realized that it was _【10】__. I was scared and I could hardly think clearly after that”
September 11, 2001—the date alone means something to most people in the US.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】It won’t rain. I will go to the park.(合并为一句)
If it ________ rain, I ________ go to the park.
【2】Please bring the flowers to the hall.(改为否定句)
________ ________ the flowers to the hall.
【3】They enjoyed themselves at his party.(改为同义句)
They ________ ________ ________ ________ at his party.
【4】I will go to see the new film with Tick.(对画线部分提问)
________ ________ you go to see the new film with?
【5】The programme is too boring for many people to like.(改为复合句)
The programme is ________ a boring one ________ many people don’t like it.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】【1】你最好早点起床。
You ________ __________ get up early.
【2】【2】何时是参观你们国家的最佳时间?
________ is the ________time to visit your country?
【3】【3】在暑假里有些孩子无事可做。
In summer holidays, some children have __________ _________ do.
【4】【4】请把所有的纸片都捡起来。
Please __________ __________ all piece of paper.
【5】【5】与其他国家相比较,中国有很多传统习惯。
__________ __________ many other countries, China has many traditions.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意,用括号内所给单词的正确形式填空,并将正确答案用黑色墨水笔或黑色签字笔填写在答题卡规定的位置上。(一空一词)
【1】They are organizing the __________ (thirty-nine) sports meeting of their school.
【2】The house _____(it) is very beautiful, but the river near it is much polluted.
【3】The boy's dad was ______(complete ) shocked when he saw that his son was playing with fire.
【4】The news and talk shows may not be very exciting, but we can expect _____ (learn) a lot from them.
【5】My grandfather's sunny character has a great ______ (influent) on me in my life.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】多少钱_________________________
【2】七美元_____________________
【3】三条黑色的裤子___________________
【4】white skirts____________________
【5】those blue socks_____________________
【6】red sweater________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】How much________(be) the T-shirts?
【2】She needs 120________(dollar) for it.
【3】Come and see Zig-Zag's ________(clothes) Store.
【4】Come and________(have) hamburgers at Happy Tom.
【5】We have many things at a great________ (sell).
【6】—How many________(sweater) do you have?
—Five.
【7】Can you help________(I)?
【8】She often__________(watch) TV in the evening.
【9】How much are the_________(shoe)?
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com