Humans and animals need oxygen to exist.Without it,most living things will die.But where does oxygen come from?Trees. Trees can take in much carbon dioxide (二氧化碳) which may be bad for our environment and produce oxygen for us to breathe. | |
All people know that trees are important to us. Scientists believe human life would be impossible if there were no trees on Earth. | |
Trees are a major source (来源) of food.Apples,oranges,lemons all come from trees. Humans and animals knew how to get food from trees many years ago. | |
In fact,many kinds of important medicine come from trees too.Some special things in trees can be used to produce medicine.Also,trees create more beautiful and relaxing environments. They help protect the soil(土壤). |
分析 本文介绍了的树在各个方面怎样帮助人们的.树给人们生活带来的方便.树通过光合作用将二氧化碳转换成氧气,树木可以帮着保护土壤,树也是我们食物的来源,还可以制药.
解答 51.C 综合理解题.通读全文All people know that trees are important to us.可知介绍的主要是树给人们生活带来的方便.故选C.
52.D 细节理解题.根据Trees can take in much carbon dioxide (二氧化碳) which may be bad for our environment and produce oxygen for us to breathe.可知二氧化碳对人们的环境会带来危害.故应该选D.
53.D 细节理解题.根据They help protect the soil(土壤).可知树木可以帮着保护土壤.故选D.
54.D 综合理解题.通读全文可知,主要介绍的是树在各个方面怎样帮助人们的.故选D.
55.D 综合理解题.此篇文章介绍的是树在各个方面怎样帮助人们的.应该来自报纸.故选D.
点评 凡属针对特定细节的考题,其正确答案大都可以在阅读材料中找到对应的文字部分作为验证.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.The family members are people,animals and plants around us. B.Each year he harvested (收获) a large amount of corn and sold for much money. C.Don't you know that the wind takes pollen (花粉) from field to field? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 35.A.and | B.so | C.yet | D.for |
| 36.A.impression | B.opinion | C.information | D.advice |
| 37.A.anything | B.something | C.everything | D.nothing |
| 38.A.questions | B.words | C.explanations | D.ideas |
| 39.A.again | B.more | C.instead | D.later |
| 40.A.easily | B.carefully | C.confidently | D.proudly |
| 41.A.introduced | B.recognized | C.placed | D.considered |
| 42.A.proved | B.decided | C.accepted | D.realized |
| 43.A.discovered | B.developed | C.took | D.encouraged |
| 44.A.accept | B.decide | C.care | D.wonder |
| 45.A.afraid | B.lazy | C.sad | D.bored |
| 46.A.successful | B.possible | C.enjoyable | D.agreeable. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | clean | B. | cleaned | C. | cleaning | D. | to clean |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com