【题目】Dogs like living with people. They are very friendly. They can do many things for people.
Some dogs help people to look after sheep, other dogs help them to find the lost children. And some of the dogs can help the blind.(盲人)
There is a kind of dog whose name is Seeing Eye Dog. Now we can see this kind of dog all over the world. They are working for the blind. The Seeing Eye Dog is strong and easy to train. He helps the blind to walk from place to place. Before a dog becomes a Seeing Eye Dog, he must be in a training school for about three months. First the dog has to learn to sit or stay when he hears the trainer’s call. In his next lesson the dog learns to take his trainer across busy streets. The dog has many things to learn. At the end of the training, he must take tests. When he passes the tests, the Seeing Eye Dog will do things by himself.
Now he can help the blind people. The new master(主人) may be a man , a woman or even a child. It takes the dog and his blind master about a month learning to work and live together.
【1】The underline words “Seeing Eye Dog” means_________.
A. 导盲犬 B. 看门狗 C. 宠物狗 D. 电子狗
【2】Seeing Eye Dog can help ________ people.
A. deaf B. blind C. unhappy D. lonely
【3】This kind of dog has to be trained for about ________ months.
A. one B. two C. three D. four
【4】Seeing Eye Dog don’t have to __________.
A. learn to sit or stay when he hears the trainer’s call
B. learn to take his trainer across the streets
C. take tests
D. learn to buy things for the trainer
【5】From this passage, we know that dogs are very ________.
A. lovely B. dangerous C. helpful D. interesting
【答案】
【1】A
【2】B
【3】C
【4】D
【5】C
【解析】本文介绍了狗是非常有用的,导盲犬可以帮助盲人到处走动。导盲犬要训练大约三个月,通过考试后才可以帮助盲人。
【1】A
词义猜测题。根据第三段的They are working for the blind. The Seeing Eye Dog is strong and easy to train. He helps the blind to walk from place to place.可知Seeing Eye Dog是和盲人一起工作,帮助盲人从这里走到那里,故猜测这是导盲犬,故为A。
【2】B
细节理解题。根据第三段的He helps the blind to walk from place to place.可知导盲犬帮助盲人。故选B。
【3】C
细节理解题。根据第三段的Before a dog becomes a Seeing Eye Dog, he must be in a training school for about three months.可知导盲犬必须被训练大约三个月。故选C。
【4】D
推理判断题。根据第三段的First the dog has to learn to sit or stay when he hears the trainer’s call. In his next lesson the dog learns to take his trainer across busy streets. The dog has many things to learn. At the end of the training, he must take tests.可知导盲犬必须学会听到训练员的喊声时,坐下或停留,还得学会带着训练员穿过繁忙的大街,他必须参加考试,故推断导盲犬不必学会给训练员买东西,故选D。
【5】C
推理判断题。根据第二段的Some dogs help people to look after sheep, other dogs help them to find the lost children. And some of the dogs can help the blind.(盲人)可知狗能帮助人们照看羊,帮助找到丢失的孩子,帮助盲人,故推断狗是非常有用的。故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I think my Maths teacher is working hard. He teaches us very .
—Yes, but he can’t come today. He doesn’t feel .
A. well; good B. good; good C. good; well D. well; well
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】四、任务型阅读。46,48回答问题;47完成句子;49翻译文中划线句子,如果正确在句后写T,错误写F;50判断正误。(10分)
My friend, Dick, has a large police dog. Its name is Jack. Every Saturday afternoon Dick takes Jack for a long walk in the park. Jack likes these long walks very much.
One Saturday afternoon, a young man came to visit my friend. He stayed a long time. He talked and talked. Soon it was time for my friend to take Jack for a walk. But the man was still there. Jack became very worried. He walked around the room several times and then sat down in front of the man and looked at him. But the man kept talking. Finally Jack couldn’t stand it anymore. He went out of the room and came back a few minutes later. He sat down again in front of the man, but this time he held the man’s hat in his mouth.
【1】Where does Dick walk with his dog every Saturday afternoon?
___________________________________________________________
【2】Jack became very worried one afternoon because he wanted to__________.
【3】Why did Jack sit down again in front of the man with the hat in his mouth?
_____________________________________________________________
【4】______________________________________________.
【5】Jack put the young man’s hat on Dick’ head.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】How are you ? It is very nice ___________ you to write to me. From your letter I know a lot about your school. Now I tell you something about me and my school. I am thirteen years old. I am in Class One ,Grade One. My father is a _____. He teaches English. My mother is a doctor. She works in a _________. I ________early and read English. Our school is big. It has 2,000 students and 200 teachers. All the teachers and students work hard. Please come and have a look ______our school if you have free time.
【1】A. of B. on C. for D. to
【2】A. teacher B. worker C. student D. doctor
【3】A. school B. hospital C. factory D. hotel
【4】A. go to bed B. have lessons C. get up D. come here
【5】A. at B. in C. on D. to
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】第二节 将下列句子中的汉语部分译成英语,注意使用适当的形式,并将答案写在答题卡的相应位置上。(共5小题,每小题1分,满分5分)
【1】We should help_______________ in our daily life.(残疾人)
【2】It is not easy to______________ classmates.(和睦相处)
【3】We need to ________________a plan.(想出;提出)
【4】Children shouldn’t ______________ their parents too much. (依赖)
【5】After hearing this news, we walked home ____________ . (沉默地)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】I'm hungry.I'd like a l________bowl of noodles.
【2】What s_______bowl of noodles would you like?
【3】They would like eggs and t_______.
【4】I need ten c_______for my brother’s birthday.
【5】There are more than 200 countries in the w________.
【6】Chinese like________(饺子)very much.
【7】Would you like a glass of orange________(果汁)?
【8】I'd like to have some________(粥).
【9】May I take your________(点菜)?
【10】Make a wish and________(吹)out the candies.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】春天是一个美丽的季节,天气变暖,万物生长。人们可以脱掉厚厚的外衣,做一些有意思的户外活动(如放风筝,种树等),请以 “Spring”为题,发挥你的想象力,写一篇短文。
要求:1 文稿须包括所有提示内容,可适当发挥。
2 文稿中不得出现真实的人名、校名和地名。
3 词数:60~80个。(开头已给出,不计入总词数)
Spring
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】In many parts of the world, farmers and their families live in villages or towns. In the United States, each farm family lives in its own fields. Usually their neighbors live far away. It's hard for them to see each other on weekdays. Their children take school buses to the nearest school. These school are only for the farm families in this area. In some areas, there are small school for a few farm families, and the children can walk to school and often go home for meals.
In Australia it is very different. Farmers live close to each other and their children can walk to school and often go home for meals.
Life keeps changing for everyone. Farmers keeps changing,too. Today there are cars, good roads, radios, television sets and there are modern machines for farming. All of them are changing farm life.
【1】American farmers are the same as Australia farmers.
【2】In Australia,each farm family lives far away from their neighbors.
【3】In the USA, it’s hard for the farmers to see each other on weekdays.
【4】Children of Australian farmers go to school by bus.
【5】Farm life keeps changing and farmers keep changing.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】The teacher told the students to do their homework by ___________(they).
【2】Today is my grandfather’s __________(ninety) birthday.
【3】There’s nothing wrong with my leg, I’m so__________(luck).
【4】Let’s go ___________(skate). —Good idea!
【5】Alice was ___________(excite) to see a wonderful show.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com