Cindy shut the door heavily and burst into tears. No one in the office knew she was so angry.
A. where B. whether C. that D. why
D 【解析】句意:辛迪重重地关上了门,突然哭了。在办公室里没有人知道她为什么这么生气。Where哪里,whether是否,that那个;why为什么。根据Cindy shut the door heavily and burst into tears.可知此处表示她生气的原因,故选D。科目:初中英语 来源:人教版英语七年级上册 Uint3 测试卷 题型:单选题
--- Are those your books?
--- .
A. No, it isn't B. Yes, they're C. No, they are D. Yes, they are
D 【解析】句意:-那些是你的书吗? -是的,它们是。本题考察一般疑问句的简略答语,they代替问句复数含义的主语those,肯定的简略答语主谓不能缩写。故选:D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:句型转换
根据要求改写句子。
1.I went shopping last night. (对划线部分提问)
_______ _______you_____ last night?
2.We often see him at the school gate. (用yesterday 改写)
We _______ him at the school gate ________.
3.She always sits next to me. (改为现在进行时)
She ________ ________ next to me.
4.Listen to music in the hallways. (改为否定句)
_______ _______ to music in the hallways
5.I like giraffes because they’re very interesting. (就划线部分提问)
______ _______ you like giraffes?
1.What diddo 2.sawyesterday 3.is sitting 4.Don’t listen 5.Why do 【解析】 1.句意:昨天晚上我去购物了。句中划线部分表示昨天晚上所做的事情,因此这里问的是昨晚你做了什么,疑问词是What,原句时态不变,还是一般过去时态,用助动词did构成疑问句,后面跟动词原形do是实义动词,做某事。 2.句...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:单选题
-Can I talk to you for a minute, Brian?
-Sure. I have __________ time.
A. a few B. little C. a little D. few
C 【解析】句意:-我可以和你谈一会儿吗,Brian?-当然,我有一点时间。a few一些,修饰可数名词;little几乎没有,表示否定的一所;a little一点,修饰不可数名词;few几乎没有,修饰可数名词。空后的time是不可数名词,从“Sure”的回答可知应用a little表示肯定,所以选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:阅读单选
![]()
1.You can find that the theater is ________.
A. behind the department store B. near the train station
C. across from Tony's Pizza D. in front of the park
2.You can't ________ on Smith Street.
A. eat a delicious pizza B. see an interesting movie
C. rent video tapes D. buy beautiful shoes
3.Where is Tony's Pizza?
A. It is on Holiday Street. B. It is next to the coffee shop.
C. It is between the music store and the shoe store. D. It is at the corner of Park Street and Smith Street.
4.Tom is choosing a pair of shoes for his mother.Then he wants to have a cup of coffee.Which way is the best choice for him?
A. Market Street. B. Main Street. C. Smith Street. D. Park Street.
5.Jim just gets off the train and wants to visit St.Mary's Church.How can he get there?
A. Go down Park Street and turn left to Main Street.
B. Go down Market Street for two blocks and turn left.It is on the left.
C. Go down Spring Street and turn left to Park Street.Walk along Park Street for two blocks.
D. Go down Main Street and turn right to Market Street.Walk along Market Street for two blocks.
1.B 2.B 3.D 4.C 5.C 【解析】本文是一张地图,上面排列着建筑物和大街。 1.B 细节理解题。根据地图可知剧院在火车站附近,故选B。 2.B 推理判断题。根据在史密斯大街有鞋店,录像带店,披萨店和百货商店,因此没有电影院,故不能看见电影,故选B。 3.D 细节理解题。根据地图可知托尼的披萨店位于帕克大街和史密斯大街的...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题
—Do you know________Amy came to school this morning?
—Her bike was broken,so she had to walk.
A.why
B.how
C.when
D.where
B 【解析】根据答语“她的自行车坏了,所以她不得不步行”可知,上句是对方式提问,只有B符合题意。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题
—Excuse me.Where can I buy some ______?I want to post a letter.
—There's a post office on the second floor.
A. books B. food C. fruit D. stamps
D 【解析】句意:——打扰一下。我在哪里能买到一些邮票?我想要寄一封信。——在二楼有一个邮局。books书;food食物;fruit水果;stamps邮票。根据There's a post office on the second floor. 可知在邮局,应是买邮票,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit1-4 综合练习 题型:阅读单选
Joe was going into his usual bar before lunch when he saw a poorly dressed man fishing in a small pool about five centimeters deep outside it.
Joe stopped and watched the man for a few minutes. He saw that most of the people who passed by him believed he must be quite mad(发疯的).
Joe pitied the man, so after a while he went up to him and said kindly, "Hello, would you like to come into the bar and have a drink with me?"
The fisherman was glad to accept his offer(主动提议). Joe bought him a few drinks and finally said to him, "You've been fishing outside here, haven't you? How many did you catch this morning, if I may ask?"
“You are the eighth,” the fisherman answered happily.
1.Before lunch Joe usually had_______.
A. a drink at the bar B. tea at the bar C. dinner at the bar D. a drink with the fisherman
2.Who took pity on the fisherman?
A. Nobody. B. Only Joe.
C. Everyone who passed by him. D. Some of the people who passed by him.
3.The poorly dressed man_______.
A. must be mad B. must be hungry C. must be thirsty D. was not mad at all
4.The fisherman pretended(假装) _______.
A. to be mad B. to be fishing C. to be poor D. to have no job
5.The fisherman fooled_______.
A. all the people B. most of the people
C. Joe as well as the other seven people D. eight people except Joe
1.A 2.D 3.D 4.B 5.C 【解析】文章大意:乔在午饭前走进他平常去的酒吧,这时,他看到一个衣衫褴褛的人在外面大约5厘米深的小池塘里钓鱼。乔停下看了这个人一会儿,他发现很多人认为他疯了。 乔认为这个老人很可怜,于是走上前对他说“你好,我们酒吧喝一杯吧?” 这个捕鱼人很高兴和他去了,乔为他买了几杯酒,说“你在那边捕鱼,是吗?你今天钓了几条鱼呢?” “你是第八...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:甘肃省天水市2018届九年级上学期期末模四考试英语试卷 题型:单选题
When we meet a new word ,we’d better _____in a dictionary.
A. look it up B. look up it C. look up them D. look them up
A 【解析】句意:当我们遇见生词时,最好查词典。A. look it up 查找;B. look up it词序错误,C. look up them词序错误;D. look them up查找。look up是“动词+副词”的结构,代词作宾语时,放在此结构的中间。a new word 单数含义,用代词it。故选:A。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com