【题目】用should或shouldn't 填空。
【1】As students,you _______ break the school rules.
【2】She has a sore throat. She _____eat too much hot food.
【3】Li Min is ill. He ______ take some medicine.
【4】You _____listen to music to relax yourself.
【5】We ______ learn from each other and help each other.
【答案】
【1】shouldn’t
【2】shouldn’t
【3】should
【4】should
【5】should
【解析】
【1】句意:作为学生,你不应该违反校规。
根据“As students”作为学生,可知,学生是不应该违反校规的。故答案为:shouldn’t。
【2】句意:她喉咙痛。她不应该吃太多热的食物。
根据“She has a sore throat.”她喉咙痛。可知,她不应该吃太多热的食物。 故答案为:shouldn’t。
【3】句意:李敏病了。他应该吃点药。
根据“Li Min is ill.”李敏病了。可知,他应该吃点药。故答案为:should。
【4】句意:你应该听音乐来放松自己。
根据“to relax yourself.”来放松自己。可知,应该是听音乐来放松自己。故答案为:should。
【5】句意:我们应该互相学习,互相帮助。
根据“learn from each other and help each other.”互相学习,互相帮助。可知,这是我们应该做的。故答案为:should。
本题考查should或shouldn't的用法:
should 作为情态动词,后跟动词原形,通常用来表示现在或将来的责任或义务,译作“应该”、“应当”,这时它可以和 ought to,be supposed to 互换使用。例如:
You should(= are supposed to)complete your test in time.
你们应该按时做完你们的实验。
You should(= ought to)tell your mother about it at once.
你应该立即把此事告诉你妈妈。
shouldn't 是should的否定形式,表示“不应该”,后跟动词原形。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—I don'tknowifthey theGreatWallnextSunday.—Theywon'tgothereifit .
A.visit;snowsB.visit;willsnowC.willvisit;willsnowD.willvisit;snows
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】今天你去参加了学生会主席的竞选活动,认真聆听了三个学生的演讲,最后你选了善于合作、乐于助人的刘畅。请写一篇日记,记录你今天的活动和想法。
写作要点:
⒈介绍竞选的情况。
⑴今天下午在图书馆举行。
⑵200多名学生聆听了演讲。
⑶刘畅当选。
⒈表达刘畅当选后你的激动心情。
⒉阐述你选刘畅的两个理由。
写作要点:
⒈不得使用真是的姓名和学校名。
⒉可适当加入细节,使内容充实,行文连贯。
⒊字迹工整、语言精练、表达准确、条理清晰。
⒋至少80词。
Friday October 27th, 2017 Sunny
Today was Election Day at our school.
I hope Liu Chang will enjoy being student president and everybody in our school will support(支持) him.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】听下面一段短文,回答五个小题
(1)What do people sometimes think about when going out to eat?
A.Not only the food but also the subject
B.Either the feeling of the place or the food
C.Both the food and the feeling of the place
(2)Why do some restaurants have a special subject?Because they want to .
A.be different from other ones
B.make customers relaxed
C.give customers good food to eat
(3)Where was Hard Rock Cafe started?
A.In New York
B.In England
C.In France
(4)What's the subject of the Rainforest Cafe?
A.A rainforest
B.Rock and roll
C.Mountians
(5)When restaurants have no subject,what do they do?
A.Play good music
B.Put up pictures on the wall
C.Make customers feel nice.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话
A: Good morning, Doctor.
B: Good morning. the matter with you?
A: I have a fever and a sore throat.
B: What's your ?
A: It is almost 38℃.
B: How long have you beenthis?
A: I first felt sick last night, and since this morning it's gotten much
B:That's too bad. I will prescribe(开药) somefor you.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Jenny: Sam, you look unhappy. What’s the matter?
Sam: My best friend, John is ill in hospital.
Jenny:【1】What’s wrong with him?
Sam: He has a stomachache and can’t eat anything.
Jenny: But he looks very healthy, I think.
Sam:【2】He’s too fat because he eats too much meat.
Jenny:【3】
Sam: You are right. His doctor told him to take more exercise and eat less meat, but he didn’t listen to him.
Jenny:【4】
Sam: Yes. Now he thinks his doctor is right and he begins to do what he told him.
Jenny:【5】
Sam: Me, too.
A. I hope he’ll be better soon.
B. I’m sorry to hear that.
C. It’s bad for his health.
D. I don’t think so.
E. He hoped to be thin.
F. I’m sure he must feel sorry for it.
G. He didn’t like to eat it.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
An ancient bus stopped by a dry river bed and a lot of famous actors and actress got off. Dressed in dark glasses and old clothes, they had taken special things done to avoid possible fans gathering so that no one shod know them. But they soon discovered that the action making themselves unknown can sometimes be too perfect.
“This is a wonderful place for a picnic,” said Gloria Gleam.
“It couldn't be better, Gloria,” Brinksley Meers agreed. “No newspaper men, no film fans! Why don't we come more often?”
Meanwhile, two other actors, Rockwall Slinger and Merlin Greeves, had carried two large food baskets to a right place under some trees. When they had all made themselves comfortable, a stranger appeared. He seemed to see red. “Now you get out of here, all of you!” he shouted. “I'm sheriff(司法长官) here. Do you see that notice? It says 'No Camping' -- in case you can't read!”
“Look, sheriff,” said Rockwall. “Don't be too hard on us. I'm Rockwall Slinger and this is Merlin Greeves.”
“Oh, is it?” said the sheriff with a smile as if we were fools. “Well, (5) , and my other name is Gloria Gleam. Now you get out of here fast!”
根据短文内容选择最佳答案。
(1)The underlined word “see red” most possibly means ________.
A.happy
B.angry
C.frightened
(2)What did these famous actors and actresses do to make others not know them?
A.They dressed in dark glasses and old clothes and took special things.
B.They drive an ancient car.
C.They visited some newspaper men.
(3)When did the stranger appear according to the passage?
A.When they stopped by a dry river bed.
B.When they had all made themselves comfortable.
C.When they carried two larger food baskets.
(4)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Rockwall Slinger and Meerlin Greeves can't read the notice.
B.Gloria Gleam thought that they would come more often because the place is fit for picnic.
C.The sheriff didn't find that they were famous actors.
(5)“ ________ ” can be the missing sentence in the passage.
A.I'm Brinksley Meers.
B.I never go to the cinema.
C.I saw the notice just now.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据语境从方框中选择恰当的名词填空,必要时前面加适当的冠词
coat, decision, electricity, key, letter, moment, question, sugar |
(1)I couldn't get into the house because I didn't have .
(2)It's very warm today. Why are you wearing?
(3)Do you take in your coffee?
(4)Our lives would be very difficult without.
(5)I didn't phone him. I wrote instead.
(6)Excuse me, but can I ask you?
(7)I'm not ready yet. Can you waitplease?
(8)We can't wait much longer. We have to makesoon.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Germany is __________European country and Korea is __________Asian country.
A.an, an
B.a, a
C.a, an
D.an, a
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com