精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

—Oh, my God! I ______ my notebook in my bedroom.

—It doesn't matter. I'll lend you mine.

A. forget B. forgot

C. leaves D. left

D 【解析】句意:——啊,天哪!我把笔记本忘在卧室里了。——没关系。我借给你我的。考查动词辨析题。forget 忘记,leave忘了带。“把……落在……”动词用leave,此处的动作发生在过去,故空格所在句为一般过去时,动词也要用过去式left,结合句意可知选D。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级上学期第七单元检测英语试卷 题型:单选题

How long does it ________ to fly to Beijing from Wuxi?

A. cost B. costs C. take D. Takes

C 【解析】句意:从北京到无锡坐飞机要多长时间?助动词does后跟动词原形,排除B,D;cost一般是花费金钱,take一般是花费时间,常用it作形式主语,故答案为C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:阅读单选

Mr. Brad wants to see a film. After lunch, he goes to a cinema, buys a ticket (票) and goes in. But two or three minutes he comes out and buys a second ticket and then walks in again.

After a few minutes he comes out again and buys a third ticket. Two or three minutes after that he comes out and asks for another ticket. But the girl says to him, “Why are you buying all these tickets? Are you meeting your friends in the cinema all the time?” “No, I’m not doing that.” Mr. Brad says, “But a big woman always stops me at the gate of cinema and she tears (撕) all my tickets.” The girl has a good laugh(笑) and says, “One ticket is enough. She is on duty.”

1.Mr. Brad ______ goes to cinema after lunch.

A. himself(他自己) B. and his wife C. and his friends D. and a girl

2.Mr. Brad buys _____ tickets altogether (一共).

A. two B. three C. four D. five

3.The woman tears his tickets because she _______________.

A. likes to do that B. doesn’t like Mr. Brad

C. thinks they’re false (假的) tickets D. is checking up(检查) all the tickets

4.From the story we can know _______________.

A. It is the first time for Mr. Brad to go to the cinema.

B. the big woman doesn’t like him

C. Mr. Brad is afraid of the big woman

D. Mr. Brad doesn’t want the woman to tear his tickets up

1.A 2.C 3.D 4.A 【解析】短文叙述了Brad先生想看电影。午饭后,他自己去看电影,买了一张票进去了。他从电影院进出几次,但是每次出来后他都重新买一张票进去,后来一个女孩问他:为什么买那么多张票,他回答:因为门口的那位妇女每次都要撕了他的票。 1.细节理解题。根据After lunch, he goes to a cinema, buys a ticket...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:单选题

---- ______ Tom in the English Club?

---- Yes, but he _____ go there very often.

A. Does; doesn’t B. Does; isn’t

C. Is; does D. Is; doesn’t

D 【解析】句意:--汤姆是英语俱乐部里的吗?--是的,但是他不常去那里。第一句没有实义动词,所以空格处不能用助动词does,故排除AB;答语中根据but可知,前后是转折关系,所以应该叙述的是俱乐部的成员但是不常去那里,应该用否定形式。故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:八年级下册英语Unit 5 Buying and Selling单元达标测试卷(含答案) 题型:完型填空

完形填空(每题1分,共10分)

A little girl went to a hospital. “I want to____a miracle(奇迹).” “What?” said the doctor. “My brother is badly ill,____my daddy says only a miracle can save my brother.” “We don’t sell miracles here, little girl. I’m____but I can’t help you,” said the doctor. “I have the____to pay for it.” said the girl.

The doctor’s brother asked, “What miracle does your____need?” “I don’t know,” she answered. “My daddy can’t____for it, so I want to use my money.” “How much do you have?” asked the man. “A dollar and a half.” “Well,”____the man, “a dollar and a half can buy a miracle.”

That man was a very good____Theoperation(手术) was free and her brother became well. “What’s the price____the operation?” her mom asked. The little girl smiled. She knew exactly how____a miracle was—a dollar and a half with thefaith(诚意) of a little girl.

1.A. sell B. make C. buy D. take

2.A. or B. so C. then D. and

3.A. glad B. sorry C. worried D. sure

4.A. money B. illness C. time D. house

5.A. mom B. daddy C. brother D. sister

6.A. pay B. spend C. give D. have

7.A. asked B. smiled C. cried D. talked

8.A. friend B. parent C. teacher D. doctor

9.A. to B. of C. with D. at

10.A. little B. few C. much D. many

1.C 2.D 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.D 9.B 10.C 【解析】 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:山东省德州市2017-2018学年度第一学期期末测试八年级英语试卷(无听力部分) 题型:补全短文6选5

In China,learning some safety knowledge(知识) is becoming more and more important now.How should you keep yourself safe?

1.

At school:

When students around you begin to push,try to hold onto something,or stay in a safer corner.2.

On your way home or to school:

Wait for the the green traffic light.3..Wear clothes in bright colors,so the drivers can see you easily.

4.

Stay calm and leave quickly.To keep clear of smoke (烟雾),use a piece of wet cloth to cover your mouth and nose.

For riding on the escalator(自动扶梯):

5..You should hold onto handrails(扶手) and stand on the right side of the escalator,because right arms are stronger.

A.When there's a fire.

B.Here are some advice for you.

C.It is dangerous to run up and down on the escalator.

D.If you see a car coming,don't across until it really stops.

E.Find out what’s wrong with him

F.If you fall down in a crowded place,cover your head with both hands.

1.B 2.F 3.D 4.A 5.C 【解析】试题分析:本文就如何保持自己的安全,分在学校、上下学路上、火灾时和在电梯上四个方面,分别给出了四点建议。 1.根据短文开头的问题How should you keep yourself safe?可知本文是关于保护自身安全的对策或建议,备选句子中,Here are some advice for you.符合语境,...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:阅读单选

In England , afternoon tea is the most informal (非正式)meal of a day .It is taken between four and five. If you are a friend of the family, you may come for tea at any time. Very often it is not taken at a table. The members of the family and visitors take the tea in the sitting room. Each person has a cup and saucer (茶盘), a spoon (调羹) and a small plate for bread and butter (黄油) and cakes. By the way, do not help yourself to cakes first, bread and butter first, and then cake. Do remember: Though you can eat as much as you want, do not put more than(超过) one piece of bread or cake on your plate each time.

1.In England, afternoon tea is usually taken ________ .

A. between breakfast and lunch   B.in the middle of day

C.early in the afternoon       D.late in the afternoon

2.A real English afternoon tea has___________.

A. tea only           B. both tea and food

C. tea food and vegetables     D. the same things as other meals

3.If you want to have afternoon tea in a friend's home, _______________. 

A. you must send a message before you go  B. you must take food with you

C. you may go only when you're asked to  D. you may go at any time

4.Help yourself to ______________.

A. cake first           B. bread-and-butter first

C. either bread first or cake first  D. only one piece of bread or cake

5.Which of the following is NOT true?

A. People don't use the same spoon for afternoon tea.

B. Afternoon tea is often taken in the sitting room.

C. For afternoon tea, people use cups only.

D. Afternoon tea is often taken with bread and cake.

1.D 2.B 3.D 4.B 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文中主要介绍了英国人和下午茶的风俗习惯。 1.1】从第一段的句子:It is taken between four and five.可知下午茶是午后喝的。选 D 2.2】从文章的句子:Each person has a cup and saucer (茶盘), a spoon (调羹...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:单选题

I think it's time_______ lunch now. I feel hungry.

A. has B. have C. having D. to have

D 【解析】句意:我认为现在到了吃午饭的时候了。我感到饿了。It’s time to do sth.到了该做某事的时候,故为to have,故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题

The text is _______easier and _______interesting than that one.

A. more; much B. much; more

C. more; more D. much; much

B 【解析】试题分析:句意:这篇课文比那篇课文更容易,更有趣。much做形容词,意思是大量的。作副词是非常,很的意思,可用来修饰比较级;more可作形容词副词,意思是更多的,更大程度的,常用于多音节形容词副词前,构成比较级。前文easier是比较级,前面加副词表示程度。下文多音节形容词,前加more构成比较级。故选B。

查看答案和解析>>

同步练习册答案