精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】Babysitter Wanted

Do you like children? Do you have free time in the afternoon? We need a babysitter for our son. He is five years old. Hours are 3:00p.m. to 6:00p.m. from Monday to Friday. Sometimes you have to work on the weekend. Pay(薪水) is $10 each hour.

For the job, you will: Watch our son

Read to him

Play with him

You will work at our house. We live in Fourth Road, near Huaxing Clothes Store.

Please call Mr. Wang at 010-58899333.

【1】On Friday, the babysitter will _______.

A. not work B. get $10

C. live there D. work three hours

【2】_____ is not a part of the job.

A. Cooking for the child

B. Working at the child’s house

C. Taking care of(照顾,照看) the child

D. Reading books to the child

【3】The babysitter must ______.

A. drive a car to work

B. go to the office to work

C. play with the child

D. work every Saturday and Sunday

【4】Which of the following is TRUE?

A. The child is less than(不足)ten years old.

B. The babysitter must be a college student(大学生)

C. The babysitter must work six days a week.

D. The babysitter can get more(更多) pay(报酬) on weekends.

【5】The best babysitter for the job _____.

A. get $10 every day

B. is busy on Wednesday afternoon

C. can’t read story-books

D. is good with children

【答案】

【1】D

【2】A

【3】C

【4】C

【5】D

【解析】

试题分析:本文介绍了一则招聘临时保姆的广告。他们需要一名临时保姆,照顾五岁的儿子。临时保姆从星期一到星期五每天工作从三点到六点,每小时10美元。临时保姆照看我们的儿子,给他读书,和他一起玩,并且将在他们家工作,

【1】D推理判断题。根据Hours are 3:00p.m. to 6:00p.m. from Monday to Friday. 可知临时保姆从星期一到星期五每天工作从三点到六点,故推断在星期五会工作三小时。故选D。

【2】A细节理解题。根据For the job, you will: Watch our son、Read to him、 Play with him和You will work at our house.可知临时保姆的工作有照看我们的儿子,给他读书,和他一起玩,并且将在我们家工作,故不包括给孩子做饭。故选A。

【3】C细节理解题。根据For the job, you will: Watch our son、Read to him、 Play with him和You will work at our house.可知临时保姆的工作必须照看和孩子一起玩,故选C。

【4】C推理判断题。根据 Hours are 3:00p.m. to 6:00p.m. from Monday to Friday. Sometimes you have to work on the weekend. 可知临时保姆从星期一到星期五工作,有时周末也不得不工作,故推断一周必须工作六天。故选C。

【5】D推理判断题。根据For the job, you will: Watch our son、Read to him、 Play with him和You will work at our house.可知临时保姆的工作有照看我们的儿子,给他读书,和他一起玩,故推断最好的临时保姆应善于与孩子相处得好。故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据句意,用所给动词的正确形式填空。

【1】Reading stories _______ (be) fun.

2I looked down and _______(find)a magazine on the ground.

3These firemen managed _______ (save) the old woman out.

4The old man ____________ (live) here since 1992.

5These children had a good time _______ (read) interesting books.

6Millie _______ (eat) an apple every morning.

7My father is interested in _______ (watch) films about history.

8I'll wait here until he __________ (come) back.

9I wondered how _______ (solve) this difficult problem.

【10Tom was very sorry for being late. But the teacher's smile made him __________(feel) better.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The cartoon movie Bolt is an interesting movie. All the characters are very lovely. The movie is about a dog and his name is Bolt. Bolt is a dog star. He always thinks he is very strong. He often plays in TV programs. Many people love him. So he is a little proud.

One day people take him to New York but the poor dog is lost there. The place is far from his home town. It’s about 2000 miles away. Bolt wants to return to his world. He has to face all the danger all by himself. He begins to go across the USA.

On his way he meets Mittens a lonely cat. Then they meet a mouse. His name is Rhino. He likes watching TV very much. They become friends. They meet many strange animals and people on their way.

At last Bolt feels that he can be a hero both in TV programs and in real life. The movie is very instructive.

【1】What is Bolt?

A. He likes watching TV.

B. He lives in New York.

C. He is a lonely cat.

D. He is a dog star.

【2】Bolt has to go _________ miles to go back to his world.

A. 2000 B. 1000 C. 20000 D. 10000

【3】 Bolt meets _____________ on his way.

A. a friend B. a tiger

C. a rabbit D. many strange animals

【4】What’s the meaning of the word “instructive” in Chinese?

A. 滑稽的 B. 有趣的

C. 有教育意义的 D. 好看的

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有一项为多余选项。

Growing up is not always easy. When we face difficulties, we should never give up. We should try our best to make the life better. It is not useful to cry for help. Hong Zhanhui’s story of growing from boy to man tells us about this.

Hong was born in 1982 in a poor family in Henan Province. When he was only 11, his father became badly ill. And one day he came back with a baby girl. The girl was very young and they must spend much time looking after her. However, a year later, Hong’s mother left home. 【1】. So everything fell onto the young boy:to take care of his father and the sister, and to go on to study.

Although his life was very hard, Hong didn’t go away from his father and sister. 【2】 . He climbed tall trees to get birds’ eggs for his sister. He walked two hours at weekends to the market to buy different things. Then he sold the things around his school to make some money.

【3】 . To take care of his sister, he worked hard to rent(租) a room near his college for her, and sent her to school every day.

When people knew Hong’s story, he became a hero in people’s eyes. Many people wanted to help him. But Hong refused the help from others. He said he felt happy by others help, but he believed he could take care of his family by himself. 【4】 .

A. He worked in a part-time job to look after his family.

B. His life was hard, but he has grown up from boy to man.

C. A few years later, he began to study at a college.

D. She no longer wanted to live such a poor life and face her sick husband.

E. Because of the hard life, he felt sad and wanted to give up.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】句型转换。

【1】Daniel seldom has breakfast in the morning.(对划线部分提问)

How _________ does Daniel ___________breakfast?

【2】What other things do you have in your school bag? (同义句转化)

________ ________ do you have in your school bag?

【3】She likes exercising because it’s good for his health. (对划线部分提问)

__________ does she _________ exercising?

【4】Helen enjoys drawing colourful flowers. (改为一般疑问句)

________ Helen ________ drawing colourful flowers?

【5】I have a new computer. (改为否定句)

I ________ ________ have a new computer.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】补全对话,从方框中选出适当的句子,完成对话。

A. What does he look like?
B. What’s he like?
C. Could I meet him
D. Where have you been?
E. What’s wrong with him?
F. I’m sorry to hear that.

A: Hello, Li Yan. Why didn’t you come to the picnic yesterday?

B: My pen friend Qiu Tian came to see me.

A: Qiu Tian? What a nice name!1?

B: He’s quite good, helpful and honest. He does well in his lessons. We’re getting on well with each other.

A: So you have the same interests?

B: Yes, he likes swimming, and so do I. Also, we both like computers, music and collecting.

A: That sounds great.2?

B: He’s handsome, tall and strong. Easy to get on with.

A:3when he comes next time?

B: No problem. My friend is your friend. By the way, I heard your father was not well.

4? How is he now?

A: His left leg was hurt in a car accident. Nothing serious now. He’s much better.

B:5. I hope he’ll be better soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

假如你叫李华,你的美国笔友Peter发来电子邮件询问你上个周末的活动情况。请你根据以下要点给他写一封回信。

1.周六和父母一起看望爷爷奶奶,并帮他们打扫房子;

2.周日上午去了历史博物馆,学到了很多东西;

3.周日下午在家看书做作业

4、晚上帮妈妈做晚饭,饭后与父母一起看电视。

要求:

1.文中必须包括上面所有信息,可适当发挥;

2.语法正确,条理清晰,字迹工整,书写规范。

3.60词左右。开头结尾已经写好,不计人字数。

Dear Peter,

I’m very happy to tell you about my last weekend.___________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

How was your last weekend? Could you please tell me?

Yours,

Li Hua

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】单词拼写

根据句意及括号内所给汉语或音标提示写出单词的正确形式,每空一词。

1We should help our parents with __________ /'has'wk/ at home.

2He puts on his sister’s coat. He looks _______ /'sl/!

3We’re going to have a ____________/'pknk / next week.

4They can ask their teachers __________/'kwestnz/ by Internettelephone or email.

5People in China often do some cleaning __________ /'djr/ Spring Festival.

6She likes to lie on the _________ (沙滩).

7There are two ____________() students in our school.

8Please be ___________ (仔细的) with your school things.

9Maybe there will be ___________(交通) jams in the air.

10There is ____________ (没有东西) in the boxit’s empty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 ---Mum, could you buy me an MP4 like this?

--- Certainly, we can buy ______ one than this, but ______ this.

A. a better; better than

B. a cheaper; as good as

C. a worse; as good as

D. a more important; not as good as

查看答案和解析>>

同步练习册答案