精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Welcome to the Art Museum!
You've just stepped into one of the world's greatest collections of art,covering centuries of human creativity from around the world.With thousands of works on Show,You may wonder how to start your visit,but we are here to help.On the back of this Visitor Guide,you'll find directions to some must see works in our collection-the"don't miss"list for the Art Museum.It's a great choice to start if you are new to the museum.
The following pages include a clear floor plan of the museum and its collections.But because we have several buildings,the overlook(鸟瞰图) below might be helpful.Enjoy your visit and feel free to ask for help and directions at any point during your stay.


56.The passage is a page fromC.
A.a tour map.
B.a newspaper.
C.a visitor guide.
D.a picture book.
57.What can we see in the"don't miss"list for the Art Museum?B
A.Some free paintings.
B.Some must-see works.
C.Some new collections.
D.Some museum buildings.
58.How many parts does the overlook of the museum include?D
A.Two        
B.Three.
C.Four.     
D.Five
59.Which part of the museum shows Chinese art?A
A.The"Bridge"
B.Rice Building.
C.The Modern Wing.
D.Mckinlock Court
60.Where can we see the special artworks?B
A.On all floors of Rice Building.
B.On the second floor of Rice Building.
C.On the first floor of Michigan Avenue Building.
D.On the lower floor of Michigan Avenue Building.

分析 本文是美术博物馆的信息介绍.
这家博物馆是世界上最好的美术收集品博物馆之一,包括了世界各地的很多世纪人类的创造.如果你想知道如何开始你的参观之旅,我们可以提供帮助.在这个游览者导游手册背面,你会发现一些必看的藏品的指向.如果你第一次来,这是很好的选择.
下一页包括一个清晰博物馆楼层平面图和它的收藏品.但是因为我们有好几个建筑物,所以鸟瞰图就很有用.并附有一张鸟瞰图:包括Michigan avenue building/the modern wing/mckinlock court/the"bridge"/rice building五个建筑物,并且每个建筑物下都有每个楼层的展出内容.

解答 56.C 细节理解题.根据"On the back of this Visitor Guide",可知本篇是来自于"Visitor Guide"(参观指南).故选C.
57.B 细节理解题.根据"you'll find directions to some must see works in our collection-the"don't miss"list for the Art Museum."可知"don't miss"list 就是"不可错过的地点列表",与前半句的must see works意思一致.故选B.
58.D 细节理解题.根据鸟瞰图,一共是分了五个部分:Michigan avenue building/the modern wing/mckinlock court/the"bridge"/rice building.故选D.
59.A 细节理解题.根据鸟瞰图中the"bridge"之下的信息:Second floor:Chinese art.可知the"bridge"的二楼是展示中国艺术的.故选A.
60.B 细节理解题.根据"rice building."下的信息:Second floor:special artworks.可知在"rice building."的二楼可以看到special artworks.故选B.

点评 本题考查导游手册信息的阅读.鸟瞰图的理解是做题的关键.这类阅读信息明确,只要读懂题干,根据题干所问,去相对应的地方找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Miss Wang,I'm sorry I am late because I _______ to catch the early bus.
-It doesn't matter.You'd better come to school earlier next time.(  )
A.neededB.failedC.managed

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.--What did Tom say to you just now,John?
--He asked _____________.(  )
A.why I am so happy today
B.what will I do for the weekend
C.Who did I play football with after school
D.if I could go to the movie with him tonight

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.---Hi,Diana,how was your summer holiday?
---          !I enjoyed myself in the sea very much.(  )
A.Good ideaB.Wait a minuteC.That's too badD.Pretty good

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Leon was a postman.Every day Leon would wake up and feed his 37 cats.Leon didn't really want 37cats,but one by one they had appeared on his doorstep,and Leon had taken them in.
Every day,after feeding the cats,Leon would collect the mail from the red postboxes in the village and take it home."If only I had 37helpers instead of 37cats,my job would be so much easier,"Leon thought.Just then,the cats started meowing for their dinner.That gave Leon an idea.That night,Leon worked late making 37cat-sized postal backpacks.Then,he went around to each postbox,putting up signs that read:Postbox closed!Please use the postal cat service.
The next day,Leon put a backpack on each cat and dropped off the cats around the village.Leon knew that the cats would be happy walking around all day.He also knew that they would always come home for dinner.Leon spent the day relaxing,waiting for his helpers to return.Leon was right.The cats did return,but they did not bring home many letters.Some got the letters wet.Some bit off the corners of the letters.Some even lost their backpacks.""Cats are just too unreliable(不可靠的),"Leon thought.
Just then,a strange sound came from the outside of Leon's door.A dirty dog was waiting to be invited inside.That gave Leon an idea.

31.In Paragraph 2,LeonA that night.
A.made postal backpacks              
B.put up a sign on each cat
C.had dinner with the cats             
D.collected letters in the village
32.According to the last paragraph,we can infer(推断) that Leon wouldC.
A.let the dog take a shower            
B.invite the dog to dinner
C.make the dog work for him          
D.walk the dog around the village
33.From the passage we know Leon wasD.
A.honest     
B.brave      
C.strict      
D.funny.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.After working for several hours,he was tired and fell asleep soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.fifteen,is,boy,the,not
The boy is not/isn't fifteen.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.

查看答案和解析>>

同步练习册答案