分析 本文介绍了Aimswell学校的老师教孩子们养鱼,孩子们很喜欢这个课程,这意味着在未来我们不必要出去钓鱼,人们可以在自己家和花园的水池里养罗非鱼,这个项目可以它教我们商业技能和帮助保护环境.
解答 88.Yes,he is细节理解题.根据I love it and have even won some prizes in fishing competitions可知Aimsawel擅长于钓鱼,故答案为:Yes,he is.
89.They fish for themselves and some of them even supply fish to big hotels细节理解题.根据Local people here fish for themselves and some of them even supply fish to big hotels可知当地人为自己钓鱼他们甚至还把鱼供应大宾馆,故答案为:.They fish for themselves and some of them even supply fish to big hotels.
90.This means we can cat fish without running out in the future细节理解题.根据This means we can cat fish without running out in the future可知这意味着在未来我们不必要出去钓鱼,故答案为:This means we can cat fish without running out in the future.
91.In tanks in their homes and gardens细节理解题.根据We are farming a freshwater fish called tilapia(罗非鱼)which people can grow in tanks in their homes and gardens,instead of catching lots out of the seas.可知人们可以在自己家和花园的水池里养罗非鱼,故答案为:In tanks in their homes and gardens.
92.Give them food-water plants which we grow.细节理解题.根据I give them food-water plants which we grow here.和Mr.Peters hopes that when all the kids at my school go home and show their parents how we have grown fish at school,they can do the same at home可知孩子们可以用自己种的植物喂鱼,故答案为:Give them food-water plants which we grow.
93.I think it is useful because it teaches us business skills and ways to help protect the environment.They can grow some fish at home.理解推断题.结合题干:你觉得这个项目怎么样?为什么?他们还能做些什么来使项目目更好?根据it teachers us business skills and ways to help protect the environment.可知这个项目可以它教我们商业技能和帮助保护环境,最后一问答案不唯一,合理即可.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | am | B. | is | C. | / | D. | are |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.This made traveling much easier and easier. B.She was born in 1912and died in 2011. C.I think it was because she never stopped working and thinking. D.She was not interesting. E.Then she moved to Malaysia and taught English there for a few years. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Tina,14 | I hardly ever do the housework.Sometimes my mother asks me to clean my room if she's really busy,but she always gives me money of a gift for helping her.After all(毕竟),housework is the job of parents,isn't it? |
| David,14 | Housework may be a little fun.My parents are sometimes tired.When I try to help them with some housework,they are very happy.I think doing the housework makes me and my parents happy,so I like doing it. |
| Judy,14 | I often help my mother wash clothes or help my father wash his car.Doing housework can keep me strong and healthy.It is like a kind of exercise,isn't it?I think it's important to do the housework because I can learn to be independent. |
| Henry,14 | I have to do the housework for about an hour every day.I do the dishes,wash the clothes and clean the floor.My parents never pay me for doing the housework.But I think it's our duty in the family,isn't it? |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com