He doesn’t want the lions.
A. to see B. seeing C. sees D. see
A 【解析】句意:他不想看狮子。考查动词形式辨析题。want to do想要做某事;根据句意和语境,可知选A。科目:初中英语 来源:牛津译林版八下Unit3Comic strip-Reading2测试卷(含答案) 题型:单选题
Is there African elephant in zoo ? Maybe there is .
A. a ; the B. an ; the C. / ; the D. an ; a
B 【解析】句意“-动物园里有非洲象吗?-可能有”。a/an不定冠词,译为“一”。the特指,特指在那个公园,且African elephant为单数,African为元音音标开头,故选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:句型转换
将下面的句子改为宾语从句。
1.We all know. He is going to Shanghai next week.
We all know __________ he __________ going to Shanghai next week.
2.Tom asks her, “Are you a teacher?”
Tom asks her ___________ ____________ ____________ a teacher.
3.He thought. Tom was at home yesterday.
He thought ____________ Tom ____________ at home yesterday.
4.The teacher told his students. The sun rises in the east.
The teacher told his students ___________ the sun ____________ in the east.
5.We all believe. He can finish the work on time.
We all believe ___________ he ___________ finish the work on time.
1.thatis 2.whether/ifsheis 3.thatwas 4.thatrises 5.thatcan 【解析】 1.We all know. He is going to Shanghai next week. that 引导宾语从句,故填 (1). that (2). is 2.Tom asks her, “Are you a teach...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7b unit 4 单元测试 题型:句型转换
完成句子
1.My brother plays football every day after school.(用this afternoon改写)
My brother________ ________ football this afternoon.
2.Amy wants to have a own bedroom in her new home.(同义句)
Amy wants to have a bedroom______ _______ _________ in her new home.
3.It will take him 30 minutes to go to Nanjing by underground..(同义句)
He will spend 30 minutes ____________ __________ underground to Nanjing.
4.He would like to go fishing. (对划线部分提问)
________ _________he like to___________?
1.willplay 2.ofher own 3.taking the 4.What woulddo 【解析】 1.原句every day每天,用于一般现在时。本句this afternoon今天下午,多用于一般将来时,根据句意结构,可知will后需接原形动词,故填(1). will (2). play。 2.原句have a own bedroom有自己的卧室...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7b unit 4 单元测试 题型:单选题
Please help me go this small bridge.
A. across B. over C. through D. in
A 【解析】句意:请帮我穿过这座小桥。考查介词辨析题。A. across横过,用于表面穿越;B. over(部份或全部覆盖)在……上面;C. through穿过,用于内部;D. in在里面,指内部。go across穿过,横过;根据句意和语境,可知选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7b unit 4 单元测试 题型:单选题
—Is there a new book on the table?
— .
A. Yes,it is B. No,it isn’t
C. Yes,there is D. No,there is
C 【解析】句意:——桌子上有一本新书吗?——是的,有。考查一般疑问句及回答。本句是there be结构的一般疑问句,回答也需用there be的相关形式,可先排除AB两项。D项前后矛盾,也可排除。根据句意和语境,可知选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七年级下册英语 unit2 第4课时 练习 题型:单选题
His grandfather often ________after dinner.
A. take a walk B. takes a walk
C. go a walk D. goes a walk
B 【解析】句意:他的爷爷经常晚饭后散步。本题考查动词短语和时态。“散步”:take a walk或go for a walk,排除C和D。主语为第三人称单数,谓语动词要要用单数,故选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级英语下册:Unit 3~5 过关测试卷 题型:单选题
—Linda, I called you this morning, but nobody answered the phone.
—I’m sorry. I ________ football with my friends then.
A. play B. played C. am playing D. was playing
D 【解析】试题分析:考查过去进行时的用法。句意:–琳达,今天早上我打电话给你,但没人接听电话。–很抱歉,那个时候我正和我的朋友们玩。 分析句子,由后半句中的时间状语then可知道那是发生在过去的事情。根据句意,可知是用过去进行时,表示动作在过去的某个时候正在进行。故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标七年级下Unit5单元检测试卷 题型:阅读单选
Do you like pandas? Now you can watch them eat and play at iPanda. com 24 hours a day.
The panda is a symbol of China. There are only about 1,600 pandas in the wild(野外). You can also see them in the zoos of many countries like the US and the UK.
Pandas have big black eyes and fat bodies(身体). When they eat, they sit on the ground and hold the food with two hands, just like children. They look very cute and funny.
Pandas usually live for 30 years. Now many pandas in the wild have no food to eat. They are in danger and they need our help.
1.People can learn about pandas' life 24 hours a day ________.
A. by telephone B. on the radio C. on the computer D. on TV
2.People think the pandas are very ________.
A. cute B. lazy C. smart D. shy
3.The underlined word “hold” means “________” in Chinese.
A. 丢弃 B. 收集 C. 寻觅 D. 拿着
4.Pandas are in danger because ________.
A. they are too fat B. they have no place to live
C. they have no food to eat D. some people want to kill them
5.From the passage, we know that ________.
A. there are a lot of pandas in the world B. pandas can live to be thirty years old
C. people can only see pandas in China D. the panda is a symbol of good luck
1.C 2.A 3.D 4.C 5.B 【解析】本文主要介绍大熊猫。 1.题意:人们可以_____________一天24小时了解熊猫的生活。A. by telephone通过电话;B. on the radio通过无线电;C. on the computer通过电脑;D. on TV通过电视。根据第1段第2句Now you can watch them eat...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com