精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

The Green family enjoy ______TV very much.

A. watch B. watching C. watches D. to watch

B 【解析】句意:Green一家人非常喜欢看电视。watch观看,动词原形;watching是动名词形式;watches是第三人称单数形式;to watch动词不定式。句中谓语动词enjoy的后面用动名词形式作宾语,所以选B。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:人教版英语七年级上册 Uint3 测试卷 题型:阅读单选

Found

Thing: Watch

Color: Black

Name: Cindy

Telephone number: 359-5934

Lost

I’m Linda

I lost a yellow ring

Please call Bill or me. My phone number is

485-3982. Bill’s telephone number is 683-5912

Found

Is this your jacket?

It’s a red jacket. And an ID card is in it.

My name is Mike. My telephone number is 239-5178

1.Cindy found a(n) .

A. watch B. ring

C. jacket D. ID card

2.______ lost a ring.

A. Cindy B. Linda

C. Bill D. Mike

3.What’s Mike’s telephone number?

A. 359-5934. B. 485-3982.

C. 239-5178. D. 683-5912.

4.What color is the jacket?

A. Black. B. White. C. Yellow. D. Red.

5.Which of the following is TRUE?

A. Bill lost an ID card.

B. The watch is yellow.

C. Mike found a jacket and an ID card.

D. Candy’s telephone number is 683-5912.

1.A 2.B 3.C 4.D 5.C 【解析】本文有2则招领和1则寻物启事。 1.读第一则启示可知Cindy捡到一块手表。故选A。 2.读第二则启示可知Linda丢了戒指。故选B。 3.读第二则启示可知Mike的电话号码是239-5178。故选C。 4.读第二则启示可知Mike捡到的夹克是红色的。故选D。 5.根据第三则启示及It’s ...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教版英语七年级上册uint2测试卷 题型:单选题

—Is that your father?

—_________. It’s my uncle.

A. Yes, that is

B. No, that isn’t

C. Yes, it is

D. No, it isn’t

D 【解析】句意:——那是你的父亲吗?——不,它不是,它是我的叔叔。对于距离我们视线较远或不能看清性别的时候,对于Is that…的一般疑问句用it来回答。根据题意,故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教版七下Unit8 第八单元介词的用法 (巩固练习) 题型:其他题

用适当的介词填空。

1.The hotel is next ______ the supermarket.

2.Is there a park ______ the neighborhood?

3.There is a restaurant ______ the library and the school.

4.The school is across _______ the bank.

5.-Where is the bank?

-It’s ______Bridge Street.

6.The broom (扫帚) is ______ the door. We can’t see it.

7.They will arrive _____London next Monday.

8.Walk ______ Seventh Avenue. The hotel is _____ your left.

9.I put some flowers next ______my window.

10.Excuse me. Is there a fruit market______ here?

1.to 2.in 3.between 4.from 5.on 6.behind 7.in 8.along / downon 9.to 10.near 【解析】 1.句意:旅馆紧挨着超市。短语next to靠近,紧挨着;结合句意可知填to。 2.句意:附近有公园吗?短语in the neighborhood:在附近;结合句意可...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:阅读单选

What’s Cool?

By Maria Lee

This week, I asked students about fashion(时尚).I showed each student six things and asked them about each one. Some of their answers were interesting. Here are their likes and dislikes.

Judy Smith likes the key ring(钥匙环).Her friend Jeff says he can’t stand the scarf(围巾).“It’s for moms!”he said. William Jones loves the wallet, and his classmate Gina Taylor loves the watch.(Her best friend Ann Rice doesn’t mind the watch, but she really likes the sunglasses!) Jerry Green also likes the sunglasses(太阳镜).

And the coolest(最酷的) thing was the belt. Everyone loved it!

1.Judy Smith likes the key ring.

2.Gina Taylor doesn’t love the watch.

3.William Jones loves the wallet.

4.Ann Rice really likes the sunglasses.

5.The coolest thing was the scarf.

1.T 2.F 3.T 4.T 5.F 【解析】【主旨大意】这是一篇学生调查,表述了同学们对于六件东西的不同喜欢程度。 1. 2. 3. 4. 5.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:单选题

-_______did you go last Sunday?

-I went to the zoo

A. How B. Where C. When D. Why.

B 【解析】句意:-上个星期天你去哪里了?-我去了动物园。How怎样,如何;Where 哪里;When什么时候;Why为什么。由答语可知前面的问句是询问地点的,所以选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:材料作文

假如你校有几位来自美国的交换生,他们打算周末步行去翠湖公园。请根据提示为他们写出前往的路线,并简介公园的情况。

要点提示:

1.路线(见右图);

2.公园环境优美、凉爽,还可游泳、野餐等;

3.……

写作要求:

1.词数80个左右, 开头已给出,不计入总词数。

2.文中不能出现自己的姓名和所在学校的名称。

Cuihu Park is not far from here.It's easy to get there.Just go straight _________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Cuihu_Park_is_not_far_from_here.It's_easy_to_get_there.Just_go_straight and turn right at the first corner.Walk along the road and turn left when you find a hospital.Cuihu Park is down the street on y...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题

It's   to make a noise while eating noodles in the United States.

A. impolite B. strange C. impossible D. friendly

A 【解析】解析:句意:在美国吃面条时发出声音是不礼貌的。本题考查异域文化习俗。China中国,Korea朝鲜,Brazil巴西,United States美国,吃面条时发出声响都是不礼貌的。而在日本则表示面条香,是对主人做的饭感到可口,是有礼貌的。故答案选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:甘肃省天水市2018届九年级上学期期末模四考试英语试卷 题型:阅读单选

Dave was a college student. His uncle was very rich, but he had no child of his own. Soon after Dave left college, his uncle died .He left Dave a lot of money , so he decided to set up his own company.

He found a nice office , bought some new desks and chairs and moved in. He had only been there for a few hours when he heard someone coming towards his house.

“It’s my first customer !” he thought . He quickly picked up the telephone and pretended (假装)to be very busy answering an important call from someone in New York. The caller wanted to buy a big and expensive house in the country .

The man knocked at the door while this was going on, and he came in and waited politely for Dave to finish his conversation(谈话). Then he said to him , “I’m from the telephone company, and I was sent to fix your telephone.”

1.Dave could set up a company of his own because _______

A. he had made a lot of money

B. he got a lot of money

C. he had borrowed a lot of money

D. His father left him a lot of money

2.Dave had been there for_____ when the man from the telephone company came .

A. almost a week B. two days C. a few hours D. a month

3.Why did Dave pick up his telephone when he heard someone coming?

A. Because someone called him from New York.

B. Because he wanted to let him know he was busy with his business.

C. Because he wanted to tell the telephone company that something was wrong with his telephone.

D. Because his uncle telephoned him at that time .

4.What did Dave’s company sell?

A. Colour TV sets B. Houses C. Clothes D. Computers

5.Could Dave receive(接到) a telephone call from New York before the man from the telephone company came ?

A. No , he couldn’t

B. Of course, he could .

C. Yes , he could, but the voice wasn’t very clear

D. We don’t know.

1.B 2.C 3.B 4.B 5.A 【解析】短文大意:本文讲述了戴夫与他的第一个“客户”的故事,其实这个“客户”是来为他修电话的。 1.根据第一段最后一句 He left Dave a lot of money , so he decided to set up his own company.可知,因为得到很多钱,所以他能开设工厂。故选:B。 2.根...

查看答案和解析>>

同步练习册答案