分析 在外公快去世的时候作者才意识还没有对他说出自己的爱,在病床前跟外公说出自己的心声,表达自己的感激,从此改变作者对于人生的态度,心中充满了爱和感恩.
解答 61.B 细节理解题 根据第一段提到It was midday when I got the call that my grandfather was not well and he was quickly getting worse 中午时我得到电话,我的外公不太好,情况恶化地很快,故答案为B.
62.A 细节理解题 根据第三段Still feeling shy,I decided not to leave his bedside without letting him know我仍然感到害羞,我决定要去告诉他我爱他.可知我不对外公表达爱意,是因为我太害羞了.故答案为A
63.D 细节理解题 根据第四段提到Hearing what my grandpa said,I was much moved.I made the decision that I had to show my gratitude for him.听到外公说的,我很感动.我决定表达我的_,因为我找到我的勇气.可知此处意为表示对外公的感激,故答案为D
64.D 推理判断题 根据最后一段提到From then on,I began telling people how much I love them,care for them,and respect them.作者学会如何与别人分享感情,故答案为D
65.C 推理判断题 根据短文大意可知,事情的发展是围绕着外公去世作者的情感变化来写的,所以故事是以作者的感情变化来写的.故答案为C
点评 做这道题时要先通读全文,弄清短文大意,然后根据相关句子选出正确答案,最后仔细检查.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is,has | B. | has,has | C. | has,is | D. | is,is |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Music and(62)Personality | |
| An opinion | •Your (63)tastein music is related to your personality. |
| Findings | •One's clothes or taste in films is (64)lessimportant than his/her CDs in a test of guessing about one's personality. •It is (65)likelythat hip-hop fans are energetic and talkative. •People who(66)likerock or pop music are usually independent and adventurous. •Jazz fans tend to be(67)seriousand intelligent. •It's(68)surprisingthat rap and heavy metal fans are shier and quieter than many other music lovers |
| An(69)example | •(70)ThoughSue and Jim were neighbours for five years,they were never interested in each other. •After Sue noticed they both had rare punk rock CDs,she found they had*(71)something in common. •They are now married and living with each other. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 31.A.crying | B.to laugh | C.whispering | D.to sing |
| 32.A.Leave for | B.Wait for | C.Send for | D.Ask for |
| 33.A.in | B.out | C.up | D.down |
| 34.A.should | B.could | C.had to | D.was able lo |
| 35.A.expensive | B.open | C.free | D.closed |
| 36.A.when to go | B.how to do | C.where to go | D.what to do |
| 37.A.the matter | B.the wrong | C.trouble | D.problem |
| 38.A.Mr.Brown | B.Mr.Black | C.Mr.Read | D.Mrs.Read |
| 39.A.lunch | B.supper | C.morning | D.evening |
| 40.A.in bed | B.on floor | C.at the table | D.at home. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| PLACE:The Jazz Club DATES:15-23April PRICE:¥80;¥120 TIME:10:00p.m.till late!TEL:6466-873 |
| PLACE:Jack Stein's DATES:every Monday PRICE:¥60including one drink TIME:7:00p.m.~0:00p.m.TEL:6402-1877 |
| PLACE:Shanghai Museum PRICE:¥30 (¥15for students) TEL:6888-6888 DATES:daily TIME:Monday-Friday 9:00a.m.~5:00p.m.,Weekends 9:00a.m.~9:00p.m. |
| PLACE:Sushi Restaurant on Nanjing Road DATES:all month PRICE:¥200 TIME:lunchtime TEL:6690-3211 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Eating | B. | Eats | C. | Ate | D. | Eat |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | magazine | B. | television | C. | program | D. | plant |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com