分析 本文介绍了2040年人们的生活,现代化的房子和汽车都是都是绿色的,不污染环境的,人们很喜欢.
解答 38.A细节理解题,根据第二段内容主要是讲的家具和电器都由电脑控制,故第一句是主题句,It is also smart她是智能的,故选A.
39.B细节理解题,根据the CJ3这一段可知这种汽车可以接收天气信息,预定饭店,看到卫星并且可以定位知道在哪里,没有提到点餐,故选B.
40.C细节理解题,根据文章最后一句:I always felt sorry about the old car,because while I was driving,I was polluting our city,but I feels good driving the CJ3 可知我喜欢开CJ3,是因为它不污染环境,故选C.
41.D细节理解题,根据第一段和最后一段的描述可知房子和汽车都是绿色的,不污染环境,故选D.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | look | B. | sound | C. | smell | D. | taste |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | you don't | B. | you mustn't | C. | you needn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| John Smith Family doctor Smith's Health Office 10 Kent Street,Singapore Tel:42356777 | Chen Limei Volleyball coach National Volleyball Team E-Mail:chenlm@nvt.com.cn |
| Tim Miller Salesman Sunnylife Supermarket 1324 Stone Street,Toronto Tel:556-6667 E-MAIL:tim@sunnylife.com | Mark Woodhouse Lawyer TRUST LAW OFFICE 123 Brown Street,New York Tel:423-5567 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Stay Fitness Club-the Club with a Difference Get off the sofa!It's summer!Let's spring into action!We want to help you get fit and stay fit. Join our fitness club and become a member.Then,you can enjoy our classes for free.You can enroll(注册) for as many classes manage. We offer classes in: •Yoga •Indoor cycling •Dancing •Taekwondo •Chinese kong fu We also have fantastic facilities(设施): •Machines-They use the very latest technology. •Changing room-There are excellent showers and lockers to keep your things safe. •Lounge area-You can relax and enjoy a cooling drink and a healthy snack. The membership fee(会费)is very low.You can pay weekly or monthly.It is up to you.When you have paid the fee,you can come as often as you want.Our friendly staff(工作人员)will be glad to answer your questions. Come to Stay Fitness Club.You are never too old or too young to start a fitness programme. Look after you body and it will look after you! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Sure | B. | No | C. | Sorry | D. | I'm busy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Who | B. | Whose | C. | Where | D. | Which |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com