精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Angry(愤怒)is a kind of feeling.Many things can make you angry.When your teacher gives you too much homework,when your team loses important game,when a friend borrows your favorite thing and then breaks it,you may get angry.
  Usually,your body will tell you when you are angry.For example,you breathe faster,your face turns red,and you may want to break something or hit someone,but sometimes you hide your anger.For example,you may hide it in your heart.The problem is that if you do this,you may get a headache or your stomach may hurt.
   In fact,it's not good to hide your anger,and it's normal for you to get angry sometimes.As soon as you find your problems,you may try to relax.When you get angry,you can talk about it with adults(成年人),such as parents,teachers,etc.After doing that,you'll find those bad feelings can start to go away.Here are some other things you can do when you start to feel angry:count from 1 to 100;give someone a hug(拥抱); go for a bike ride; think about good things,etc.
   Remember that when you are angry,how you act can make everything better or worse.
   Don't let your anger control(控制)you.
Title:Anger
Reasons▲Your teacher gives you(51)muchhomework
▲Your team loses mportant game.
▲A friend (52)borrowsyour favorite thing and then breaks it.
Behavior(表现)▲Breathe faster or your face turns red.
▲Want to break something or hit someone.
▲Get a headache or your stomach may hurt if you hide anger in (53)heart
Solutions▲Talk about it with (54)adults,such as parents,teachers,etc.
▲Count from 1 to 100.
▲Give someone a hug; go for a bike ride; (55)think aboutgood things.

分析 愤怒是一种感觉.很多事情可以让你生气.当你的老师给你太多的家庭作业,当你的球队输了一场重要的比赛,当一个朋友借你的最喜欢的东西,然后打破它,你可能就会非常生气.通常,当你生气时你的身体会告诉你.例如,你的呼吸加快,你的脸会变红,你可能想摔东西或打某人,但有时,你隐藏了你的愤怒.
      例如,你可能会把它藏在你心里.问题是,如果你这样做,你可能会头疼或你的胃可能受到伤害.事实上,压抑自己的愤怒是没有好处的,有时候发怒生气是正常的. 当你发现了自己的问题时,你可以尽量放松,当你生气时,你可以与其他的人倾诉. 比如父母,老师等,倾诉过后,这些不良情绪可以消失.当你开始感到愤怒时,这里有一些其他的事情你可以做:数从1到100,给某人一个拥抱,去骑自行车,想想好事情等等.记住,当你生气时,你的行为可以让事情变得更好或是更糟,不要让你的怒气控制你.

解答 51.答案:much; 细节理解题;根据短文内容When your teacher gives you too much homework,you may get angry,可知,当老师给你许多作业时,会使你变得很生气;故填much;
52.答案:borrows;细节理解题;根据短文内容when a friend borrows your favorite thing and then breaks it,you may get angry.可知当当一个朋友借了最喜欢的东西,然后打破了它,你可能会生气;故填borrows;
53.答案:heart;细节理解题;根据短文内容 sometimes you may hide it in your heart.you may get a headache or your stomach may hurt.可知如果你把生气的情绪隐藏在心里,你可能会头疼或你的胃可能受到伤害.故填heart;
54.答案:adults;细节理解题;根据短文内容When you get angry,you can talk about it with adults(成年人),such as parents,teachers,etc.可知,你可以和成年人谈论愤怒,比如父母,老师等,这些不良情绪可以消失;故填adults;
55.答案:think about;细节理解题;根据短文内容,Here are some other things you can do when you start to feel angry:count from 1 to 100;give someone a hug(拥抱); go for a bike ride; think about good things,etc.可知,当你开始感到愤怒:从1数到100,给某人一个拥抱,去骑自行车,想想好事情等等.故填think about.

点评 解题时应先通览全文,了解短文大意,根据对大意的把握,结合给出的题干信息作答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.I needto work(work ) hard.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Does the girlhave a pen pal?(have)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

1.I know I canachieve (获得) success if I keep on trying.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.The little boywill be punished (punish) sooner or later if he doesn't behave politely.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Ms Li is our Chinese teacher.She has___________ hair.(  )
A.beautiful long blackB.black beautiful long
C.long beautiful blackD.beautiful black long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.---__________ did your mother go?
---She went to Hangzhou.(  )
A.WhereB.HowC.WhatD.Who

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.What do you think of a"talking kitchen"?A French Digital Kitchen has been developed at Newcastle University in the UK.It teaches students how to cook French food and speak French at the same time.For the first time,students can learn the language by the following cooking steps.
All grammar and                    have been carefully chosen to make sure the users can understand French well.After learning for some time,the users can test themselves by doing a short test on the computer.
The kitchen project was started by Professor Paul Seed House.He became interested in the idea after he visited another kind of talking kitchen.He said,"The purpose of the French Digital Kitchen is to make learning a language more interesting and more educational."
How does the kitchen work?There is a computer in the kitchen.With this computer,the users can first choose a French recipe (食谱) that they want to follow.Using information in the computer,the kitchen starts to guide the users how to make a French dish.If you follow the instructions on the computer,it moves on to the next.If you go wrong,the program goes back and repeats the recipe or information.At any time,the users can ask the kitchen to repeat the recipe or any information.
The new kitchen can be used in schools,universities and even people's homes.The researchers can also be developing the European Digital Kitchen,for the next three years.
38.After reading the passage we know the digital kitchenA.
A.is a"talking kitchen"
B.teaches students English
C.was developed in France         
D.cooks all food for people
39.Which of the following can be properly put in the blank(空格) in the second paragraph?B
A.food       
B.vocabulary       
C.recipe       
D.instructions
40.Paragraph 3mainly tells us aboutD.
A.how the kitchen works              
B.where the kitchen can be used
C.when the kitchen can be invented       
D.why the kitchen project was started
41.The passage is written toB.
A.show you how computer works        
B.introduce a French talking kitchen
C.teach you how to cook French food     
D.tell you the importance of language learning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

1.Long long ago,there was a swan(天鵝)with golden feathers (金羽毛).She lived in a lake.A woman lived in a small house(26)C the lake with her two daughters.They were very poor.They worked hard all year round,(27)Bstill,they lived a hard life and sometimes they even didn't have enough (28)A to buy food.
The swan was (29)C to see that.She said to herself,"I'11give one of my (30)C to them each day,then they can live a happy life with the money selling my feathers."That evening,she (31)A to the poor woman‘s house and left a golden feather on the table without saying (32)DFrom then on,the swan came every day and gave them a feather.The woman was very happy because their life was much (33)Bthan before.
But day after day,the woman became greedy (贪婪的).She said to her (34)D,"The swan may fly away one day.If so,we will be poor again.We should take all(35)B feathers when she comes next time."
"Oh no,Mom!"cried the daughters."This will (36)A the swan.She helps us a lot!"But the mother wouldn't listen.When the (37)D came as usual,the mother caught her and took all her feathers.But suddenly,the golden feathers (38)Bchicken feathers.
Then,the golden swan said,"Poor Mother,I came to (39)B you,but you wanted to kill me.Now,I am leaving and will (40)D come back.Never be greedy!"With these words,the swan flew away.
26.A.aboveB.overC.nearD.under
27.A.andB.butC.soD.or
28.A.moneyB.timeC.roomD.energy
29.A.happyB.surprisedC.sadD.scared
30.A.presentsB.golden coinsC.feathersD.collections
31.A.flewB.ranC.climbedD.walked
32.A.somethingB.everythingC.nothingD.anything
33.A.dullerB.betterC.busierD.harder
34.A.brothersB.sistersC.sonsD.daughters
35.A.hisB.herC.theirD.our
36.A.hurtB.saveC.protectD.refuse
37.A.womanB.daughterC.chickenD.swan
38.A.heard ofB.changed intoC.looked forD.came from
39.A.troubleB.helpC.teachD.invite
40.A.sometimesB.alwaysC.usuallyD.never.

查看答案和解析>>

同步练习册答案