精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.                   The Sixth Time I Went to the Principal's Office
    When I was in the seventh grade,I had problems behaving.My heart was in the right place,but I couldn't always follow the rules.I played many tricks 
on my schoolmates.Once,I even pulled a girl's hair on the school bus to get her attention.As a result,I was repeatedly sent to the office of the principal(校长).Although I hated going there,I did not hate the principal,Mr.Ratcliff.
      Mr.Ratcliff was a kind,elderly man.When he spanked( 打屁股) me for putting some ants into a
classmate's pencil box,it didn't hurt at all,but it did hurt my feelings.I thought so much of him and
moments like that seemed to prove I was hopelessly bad.
    When I got called to Mr.Ratcliff's office for the sixth time,I had no idea what I had done.I
 felt disappointed as I walked down there.I went into his office,sat down,and looked at the floor.Then he said the last thing I expected to hear:"Kevin,I've heard you've been behaving really well lately.I 
want you to know how proud I am of you,and I just called you down to my office to give you a
 peppermint."
"Really?"I was surprised.
"Yes.Now you can take that peppermint and go back to class."
     I carried the peppermint with me as if it was a gold coin.When I got into my classroom,I bragged ( 吹嘘) to my classmates about my turnaround,excitedly.I wasn't so bad after all.
      Mr.Ratcliff was really kind.He made me realize that I was just a kid who had problems with behavior.He bought some peppermints and took the time to notice me when I got something-anything-right.Mr.Ratcliff gave me some hope by giving me some love.I will just remember him for the rest of my life.

45.In his seventh grade,the writerB.
A.hated the principal  
B.had  problems behaving
C.always followed the rules  
D.often helped his classmates
46.How did the writer feel when he went to the principal's office for the sixth time?D
A.Lonely.
B.Excited.
C.Confident.
D.Disappointed.
47.The sixth time the writer went to the principal's office,he gotA.
A.a peppermint  
B.a model bus  
C.a pencil box  
D.a coin
48.The writer will always remember Mr.Ratcliff,because the principalD.
A.talked with him in the office  
B.played games with him
C.expected him to be a teacher  
D.gave him some hope and love.

分析 文章大意:这是一篇人物故事类阅读,主要介绍作者第六次去校长办公室,因为作者很调皮,总是不遵守学校规定.当作者走进校长办公室时,内心很忐忑,但善良的校长却奖励给我一个薄荷糖,还表扬我这些天表现很好.这让作者很惊讶,一下子让作者改变了许多,他给作者的不只是一个薄荷糖,还有一些爱.

解答 45.答案:B.细节理解题.根据第一段第一句"When I was in the seventh grade,I had problems behaving.""当我上七年级的时候,我行为举止有问题".可知,选B.
46.答案:D.细节理解题.根据第三段第一句和第二句"When I got called to Mr.Ratcliff's office for the sixth time,I had no idea what I had done.I felt disappointed as I walked down there.","当我第六次被叫到Mr.Ratcliff的办公室的时候,我完全不清楚自己做了什么.当我走到那里的时候,感到特别失望".可知,第六次去校长办公室很失望.选D.
47.答案:A.细节理解题.根据第三段最后一句"I just called you down to my office to give you a peppermint","我只是打电话叫你来我办公室给你一颗薄荷糖",可知,作者得到的是"peppermint".故选A.
48.答案:D.细节理解题.根据最后一段倒数第二句"Mr.Ratcliff gave me some hope by giving me some love:I will just remember him for the rest of my life."Ratcliff先生给了我一些希望,给我一些爱:我会在我以后的生活中记住他.",可知,选项D"给了他希望和爱"才让作者记住他.选D.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.I have a good friend.Her name is Tina.She is from Canada.She is 13years old now.She lives with her family in Beijing because her parents works there.They teaches English in a high school.Tina has a brother.His name is Tim.He is 16years old.
They live in a beautiful community.There is a restaurant near their house.Tina often goes there to have dinner with her family.The food there is delicious.Tina's favorite food is chicken.
It's Sunday today.The family are all at home.Look!Tina is doing her homewok.Her father is reading some newspapers.Her mother is cleaning the room.What is her brother doing?Oh,he is watching TV.
Tina likes Chinese very much,but she can't speak it fluently.Tim likes basketball.He can play it very well.He often plays basketball with his classmates after school.
61.Tina's parents areB.
A.workers
B.teachers         
C.doctors      
D.farmers
62.What does the underlined(画线的) word"fluently"mean in Chinese?
A.流利地
B.响亮地  
C.礼貌地  
D.仔细地
63.Tim isD
A.thirteen years old
B.doing his homework
C.cleaning the room        
D.watching TV
64.B people are in Tina's family.
A.Three           
B.Four           
C.Five           
D.Six
65.Which of the following is TRUE?A
A.Tina often has dinner in a restaurant near their house.
B.Tina's mother is reading newspaper.
C.Tina likes basketball.
D.Tim likes Chinese very much.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

2.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

19.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

6.听第5段对话,回答第10、11题.
10.What's Nick's favorite subject?
A.Music.
B.Art.
C.P.E.
11.How often does Nick have an art class?
A.Once a week.
B.Twice a week.
C.Three times a week.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.More and more Chinese are having English names,but not everyone is good at finding one.Why not offer them some help?An American girl called Lindsay Jernigan is now teaching people how to get better English names.
While working in Shanghai,Lindsay met many Chinese people with strange English names.Some of them chose a lucky number of"Seven,"a favorite fruit,"Apple,"and a cartoon character,"Snow White."Others had names like"July"and"Rabbit."
After noticing the problem,Lindsay had an idea.She quit her job and set up a website (bestenglishname.com) to help Chinese people get better English names.
The website helps people in two ways.After they take an online quiz,people will get five English names based on their personal information,such as age,job and even future plans.This costs 18 yuan.People can also meet with Lindsay to talk about their English name.But that costs more.
Now,about 2,000 people each day visit the website.Most of them are preparing to study or work abroad.Lindsay is planning to offer them more help,such as helping them write resumes(简历).
51.What does Lindsay think of the name of"Rabbit"?B
A.Wonderful.
B.Strange.
C.Creative.
D.Boring.
52.What does the underlined word"quit"in the third paragraph mean in the passage?D
A.cared about     
B.looked for   
C.picked up   
D.gave up
53.If you get a name from Lindsay face to face,you should pay herC.
A.18 yuan                   
B.less than 18 yuan
C.more than 18 yuan          
D.more or less than 18 yuan
54.Which of the following is NOT true about Lindsay?B
A.Her idea came from her work experience in China.
B.Her website mainly helps the English--speaking people.
C.She plans to provide more service for the customers.
D.She can help the people to get name in two ways.
55.The best title of the passage isD.
A.A hard-working American girl
B.How to find an good English name
C.Don't choose English names without thinking
D.American girl helps to choose an English name.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.Write at least 60 words on the topic"There's always hope"(以"常怀希望"为题,写一篇不少于60个词的短文,标点符号不占格)
面临困惑的时候、经历变化的时候、感觉挫败的时候、遭遇逆境的时候…来自内心的坚持、他人的帮助、社会的关爱和科技的发展等,总能让人常怀希望.请选取一个方面谈谈你的理解(可结合自身或他人的经历).
The following is for reference only (以下表达仅供参考)
•get out of difficulty
•give …a hand
•never lose hope.
There's always hope.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江七年级下期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

They reached the top of the mountain and stopped on a big rock.

A. resting B. to rest C. rest D. to have rest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏泰兴黄桥东区域八年级5月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

In my childhood, Lily became_______ friend with me.

A. so a close

B. a so close

C. such a closely

D. such a close

查看答案和解析>>

同步练习册答案