We are a bilingual(双语)school for children of 6-15. We want a cook(厨师), a library assistant, a sports coach(教练)and a language teacher.
Job | Age | Language | Skill | Other terms |
cook | 25--40 | Chinese | can cook Chinese food and Western food | healthy |
library assistant | 20--35 | Chinese, English | has the knowledge on all kinds of books | careful |
sports coach | 20--40 | Chinese, English | major in P.E. | healthy, strong |
teacher | 30--45 | Chinese, English | major in English | ——— |
1.Who can’t go to Sunny School?
A. A 4-year-old child. B. An 11-year-old boy.
C. A 15-year-old girl. D. An 8-year-old kid.
2. Who is not wanted by Sunny School?
A. A PE teacher. B. An English teacher.
C. A library assistant. D. A math teacher.
3.We know _____ may not(可以不用) speak English in Sunny School.
A. the sports coach B. the cook
C. the library assistant D. the language teacher
4.The coach must major in__________.
A. Chinese B. English C. food D. P.E.
5.The Sunny School wants a teacher _______.
A. aged between 25 and 40 B. who can cook Western food
C. who is careful and strong D. who can speak Chinese and English
1.A
2.D
3.B
4.D
5.D
【解析】
试题分析:这是一篇招聘广告,是一所语言学校招聘一名厨师、一个图书管理员、一个体能教练和一名语言教师。在文章中有对这些职位的具体要求和条件。
1.细节理解题。根据短文的第一句话We are a bilingual school for children of 6-15.可知,这个双语学校是针对6到15岁的孩子的,故A选项一个四岁的孩子不能去这个学校。故选A。
2.细节理解题。根据短文的第二句话We want a cook(厨师), a library assistant, a sports coach(教练)and a language teacher.可知,这个学校招聘的是一个厨师、一个图书管理员、一个体能教练和一名语言老师,故D选项数学老师不在招聘的范围之内。故选D。
3.细节理解题。根据表格中对于语言的要求这一栏的内容可知,图书管理员、体能教练和语言老师都要求会两种语言,即英语和汉语。而对于厨师这个职位,只要求会汉语。故可以不用说英语的是厨师。故选B。
4.细节理解题。根据表格中Skill 这一栏中的内容可知,the sports coach major in PE ,即体能教练的专业是PE,体育,故应选D。
5.细节理解题。根据这个表格中对于招聘的语言教师的要求可知,年龄是在30到45岁之间,故A选项不对;并没有要求会做西餐,故B不对,那是对厨师的要求;C选项的条件是针对图书管理员和体能教练的,不是对语言老师的要求,故C也不对;在语言这一栏中,要求语言老师要会英语和汉语。故选D。
考点:广告类短语阅读。
科目:初中英语 来源:2016届湖北省黄石市七年级下第一次月考英语试卷(解析版) 题型:其他题
It’s interesting and fun_________(play)games with them.
1.Tony either_______(watch)TV or reads books on rainy days.
2.Thanks for_______(help)me with my English.
3.The ice cream tastes ________(good).
4.It’s time to go to school!I don’t have much time,so I eat very________(quick)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省鄂州市七年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
This chair is black and that is orange chair.
A. a; / B. /; a C. a; a D. / ; an
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省洪湖市七年级下学期期中文化素质检测英语试卷(解析版) 题型:单项填空
We won’t go back home ___ the rain stops. We now have to stay in the classroom.
A. when
B. until C. beforeD. and
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省洪湖市七年级下学期期中文化素质检测英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I like basketball and I often play ______ basketball after school.
A. a B. anC. theD. /
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省七年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-How far is it from your home to the cinema?
-__________.
A. Fifteen minutes’ ride. B. By the subway.
C. Only three buses. D. About half an hour.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省七年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-When do you ______ every day?
-After getting up and before going to bed.
A. go home B. get dressed C. brush your teeth D. eat dinner
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届湖北省天门市七年级下期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—I don’t like mutton ________ beef.
—I don’t like mutton, ________ I like beef a lot.
A. and; butB. and; and
C. or; butD. or; and
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届海南省海口市七年级下学期期末B英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Dear Paul,
Thank you very much for your letter. I’m glad that you enjoyed yourself with us in the holiday in London.
We enjoyed staying with you and your sister Betty. We hope that both of you can come again next year. Why not stay longer next time? A week is not really(确实)long enough (足够的), is it?
This September Tommy and Ann will be in Grade Seven and I will be in Grade Nine. I have to work hard. My math is not good. Can you help me?
Tommy and Ann went for a picnic yesterday. I didn’t go with them because my foot was hurt and I couldn’t walk. They went to an island (岛) and played some games there. Do you remember the island? That’s where the five of us had a good time last month.
Best wishes.
Yours,
Michael
1.Where did Paul and his sister have their holiday?
2.What grade is Michael in this year?
3. Why didn’t Michael go for a picnic yesterday?
4.从短文中找出与下面的句子划线部分意思最相近的短语。
I’m glad that you enjoyed yourself with us in the holiday in London.
5.Tommy and Ann went for a picnic yesterday.(改为一般疑问句)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com