精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Sally's Sale

Sally's is having a big Children's Day sale.

All kinds of toys and sports things

Clothing:sweaters, shirts,coats...

Book:story-books,picture books...

School things:different kinds of pens, pencils...

All the things are for half the price.

New Film — Avengers: Endgame

Ticket Price

Adults: $30

Children aged 5 to 17 : $10

Time: 14:00 16:00 17:00(June 1st—4th)

Green Cinema, 55 Middle Street

Skate Club

All are welcomed

Every weekend

12 First Street

Just $3 an hour

Please bring your own skates(滑冰鞋)

Balls Competition

For teenagers: 13—19 years old

Basketball,Tennis Ping—pong...

Call Mr. Johnson

Before June 20

Tel: 67585645

Ball House,21 Hilltop Street

1If you want to buy a sweater, you should go to

_________.

A.Ball HouseB.Sally's SaleC.Skate Club

2Jack wants to see the movie Avengers: Endgame with 13—year—old daughter.The ticket will cost ______.

A.$ 40B.$ 30C.$ 60

3You can go to the Skate Club __________.

A.on MondayB.on WednesdayC.on Saturday

4If Sam wants to take part in basketball game,he should go to

__________.

A.12 First StreetB.21 Hilltop StreetC.55 Middle Street

5From the four advertisements,we can learn that___________.

A.Skate Club provides(提供)skates for players.

B.we can send e—mails to Mr.Johnson for information about Balls Competition

C.if a coat was $100 at Sally's Sale before, you can only spend $50 on Children's Day

【答案】

1B

2A

3C

4B

5C

【解析】

这篇短文里有四个广告:第一个是Sally的商店在儿童节那天进行一个大促销;第二个是一部新电影;第三个是滑冰俱乐部的广告;最后一个是球类比赛。

1细节理解题。题干意为如果你想买一件毛衣,你应该去……”。由关键词sweater在原文进行定位,根据第一个广告中 “Clothing: sweaters, shirts, coats...”可知,Sally的店里有毛衣。故选B

2细节理解题。题干意为“Jack想和13岁的女儿去看电影《复仇者联盟 终局之战》,票价是……”。这个题目与第二个广告有关,根据 “Adults: $30 Children aged 5 to 17 : $10”可知,成年人票价是30美元;517岁的孩子是10美元。因此Jack和他的女儿应该是30+10=40美元。故选A

3细节理解题。题干意为你可以在……去滑冰俱乐部,由第三个广告中 “Every weekend”可知,周末时可以去,故选C

4细节理解题。题干意为如果Sam想要参加篮球比赛,他应该去……”,第四个广告是关于一些球类运动,符合Sam的要求。根据 “Ball House,21 Hilltop Street”这一地址可知B选项符合文意。故选B

5细节理解题。根据第一个广告 “All the things are for half the price.”可知,所有的东西在儿童节那天都是半价,C选项符合文意,故选C。根据第三个广告 “Please bring your own skates(滑冰鞋)可知A不对;根据最后一个广告 “Call Mr. Johnson”可知,这里只说可以打电话,没有电子邮件的地址,故B不对。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】句型转换与完成句子

1Tony生病了,没法去参加会议,你介意替他吗?

Tony is sick and he can’t attend the meeting. Would you __________ ___________ his place?

2他说那件连衣裙果真衬托出了Mary眼睛的颜色。

He said the dress really __________ ___________ the color of Mary’s eyes.

3迈克,你应该尽你最大的努力去学习。

Mike,you should ________ ________ ________ to study.

4他昨天拒绝了邀请。

He ________ ________an invitation yesterday.

5Tom昨天和他母亲在路上闲逛

Tom_______ ________with his mother yesterday.

6I think there will be more trees.(改为否定句)

I ________ ________ there ________ be more trees.

7If you wear jeans,we won't let you in.(改为祈使句)

________ ________ ________,or we won't let you in.

8I am not sure how I should go to the party.(改为同义句)

I am not sure ________ ________ ________ to the party.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 June 11, 2013 was another big day for Chinese space exploration. Shenzhou X, China’s fifth manned spacecraft, was sent into space. Three astronauts stayed in space for two weeks.

Tiangong-1 is China’s first space module(舱). It was sent into space in 2011. Shenzhou X first docked(对接)with Tangong-1 on June 13, 2013. It docked twice during the 15 days.

The US, Russia, Japan, Canada and Europe are working together on the International Space StationISS. China wanted to join the ISS but was refused by the US. China decided to build its own space station.

Shenzhou X flew around the Tianggong-1 lab for the first time. The astronauts did repair work experiments on the Tiangong-1.

Wang Yaping, China’s second woman astronaut, taught high school and primary school students about space science. Her teaching helped the students understand some physics ideas better. The lessons aimed to encourage more students to learn about the universe(宇宙)and science.

The three astronauts followed a work and rest schedule(作息时间)that is similar on the Earth. They had Chinese dishes, such as Kung Pao Chicken and fried rice. The food was kept in special bags. At the time of the Dragon Boat Festival, they had Zongzi.

1Shenzhou X, China’s fifth manned spacecraft was sent into space _________.

A.on June 11, 2013.B.on June 13, 2013.C.on June 11, 2011.D.on June 13, 2011.

2How long will the three astronauts stay in the space _________.

A.33 daysB.14 daysC.11 daysD.13 days

3Tiangong-1 is _________ which was sent into space in 2011.

A.a space stationB.a manned spacecraftC.a space moduleD.a space lab

4China decided to build its own space station because _________.

A.China was very richB.the US refused China to join the ISS

C.Chinese scientists wanted to do experiment in spaceD.the astronauts wanted to stay there

5Wang Yaping taught the lesson to encourage students to _________.

A.become the next Newton

B.experience micro-gravity

C.learn more about the universe and science

D.know more about the life of astronauts.

6From the last paragraph, we can learn that the three astronauts _________.

A.had a different time schedule in space

B.cooked Chinese food for dinner

C.celebrated Dragon Boat Festival by having Zongzi

D.slept in special sleeping bags

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】填入适当的句子补全对话

A:Hi,Jane! Can you go to the zoo with me this Saturday?

B:1.

A:That is too bad. What are you going to do?

B:I will have a party this Saturday.2?

A:Yes,I 'd love to.

B:3?

A:Yes, I 'm good at cooking.

B:That 's great!

A:4?

B: Some of my friends will come to the party.

A:When should I come?

B:How about 4:00 in the afternoon? The party starts at 6:00.

A:No problem.5.

B:You are welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】用所给单词的适当形式填空

1A watch ______(hang) on the wall half an hour ago .

2He is a police offer with _____ and he has a lot of strange ______(experience).

3My teacher advised us ______(finish) the exercises.

4You can see that there are many planes ______flyin the sky.

5He refuses_____(eat) sweet food.

6He took my books without______(tell) me.

7Getting a high mark in the exam seems a bit hard for us. But we can try different ways we can think of _____ (make) it.

8Mary always does her homework ______(care). So she makes a few mistakes in homework.

9I can teach you how to make ______(Russia) soup.

10I look forward to _____(have) a class meeting.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 你对你的将来有什么打算? 你有哪些理想?为了实现自己的理想,你应该怎么做?请以“My Dream Job”为题,写一篇英语短文。

要求:

1. 词数在80-100词之间

2. 字迹工整,语法正确,意思连贯,合乎逻辑,可适当发挥。

My Dream Job

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰当的单词。所填单词必须写在答题卡对应题号的横线上。每个空格只能填一个单词。 Clothing(服装) is a language. We can look at the traditional clothing to know more about culure.
Africa has a long history and a rich culture, and this is shown in traditional dress. The three colours—red, gold and green, are often used in the clothing. The first colour represents the blood of millions of people who fought for freedom; the second, rich resources of the African earth; and the third, the grassland of home.
Because clothing has strong social meanings, people are very careful in choosing what to wear. It would be a serious mistake to wear the wrong clothes, or to dress in the wrong way. For example, in Ghana, a woman should wear her waistband (腰带) differently according to the importance of the social event.
Traditional dress also tells us about everyday life. African designs are famous for loose (宽松的) clothing. The temperature there can be very high during the daytime but very low at night, so it requires that the clothes are comfortable for daily life.
Today although more and more young people like wearing Western clothes, especially in big cities in Africa, traditional African dress is still quite valuable. This is because it has deep cultural meanings.

Traditional Dress in Africa

Different colours

The three most colours used in clothing are red, gold and green.
Different colours for different things: the blood of freedom fighters, resources of the earth and the grassland of home.

Social meanings

Because clothing has strong social meanings, people have to choose what to wear
Women in Ghana even wear different waistbands according to how important the event is.

Everyday life

Because the temperature greatly, clothes are usually loose and comfortable.
Though Western clothes are popular with young people in some areas, traditional clothes are still of great

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】请根据括号中的中文提示、英文释义或句意,写出句中所缺单词,使句子通顺。
(1)Lily is proud that she was born in a city with a long (历史).
(2)Mrs. Wang,a new (顾客)of our shop,has become my friend.
(3)Please put the book back to its (right or correct)place after you read it.
(4)All children between the age of 5 and 16 in his country must (go to)school.
(5)If you go to , you'd better not miss the Opera House in Sydney.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据表格内容,选择最佳答案。

Ganluyuan Tongren
MENU
SOUPS
Tofu soup¥8. 00 Bone soup¥12. 00 Chicken soup¥20. 00
STAPLES
Fried rice¥10. 00 Fried noodles¥10. 00 Hot dog¥4. 00 Rice¥2. 00
Meat pie¥10. 00 Sandwich¥10. 00 Hamburger¥10. 00
MAIN COURSES
Roast chicken¥30. 00 Italian pizza¥9. 00 Indian curries¥15. 00
Pork and cabbage¥15. 00 Cheese pie¥10. 00 Beef¥15. 00
Beijing Roast Duck¥50. 00 Sausage¥15. 00
DESSERTS
Fruit salad¥8. 00 Apple pie¥8. 00 Ice cream¥3. 00
Pear pancake. ¥9. 00
DRINKS
Coke¥8. 00 Coffee¥15. 00 Tea¥7. 00 Lemon juice¥6. 00
Apple juice¥3. 00 Beer¥17. 00 Wine¥30. 00
Milk¥3. 00
Thanks for coming!
Tel: 0856—5223748


(1)What kind of soup can you have in this restaurant?
A.Vegetable soup
B.Egg soup
C.Bone soup
D.Fish soup
(2)How many kinds of staples are there in this restaurant?
A.7
B.8
C.9
D.10
(3)If you want to have a kind of dessert and a drink, how much will you pay at least?
A.¥7. 00.
B.¥9. 00.
C.¥8. 00.
D.¥6. 00.
(4)If you have fourteen yuan, what can you buy in this restaurant?
A.Five ice creams.
B.A bottle of beer.
C.An apple pie and a pear pancake.
D.A sandwich and a hot dog.
(5)Which is TRUE according to the “MENU”?
A.If you have only ¥20. 00, you can buy Beef and Fried rice.
B.Ganluyuan Restaurant only serves traditional Chinese food.
C.The cheapest main course is Italian pizza.
D.If you want to order food, you can send an-email.

查看答案和解析>>

同步练习册答案