| January 12 It began to snow this morning.I can't see the village below or the mountain top above.I hope we have enough food.The puppies (young dogs)-Jigs and Reels-are with me,and they eat more than I do. |
| January 15 Still snowing.The dogs have had no food to eat since yesterday morning.An hour ago they wanted to go out.They know that things aren't right here.I put them out through a window because I can't open the door.The snow is two metres deep outside. |
| January 17 Still snowing,and the wind is strong.Jigs and Reels have been out for about three days.What do you think they brought back?Two grey pigeons (鸦子)and three other birds!I finished my own food on the 16th--so how glad I am! |
| January 18 Better weather today,but the sky is still dark.Three metres of snow outside.Reels killed a hare,near the house.I watched how he did it.Then he and Jigs brought it proudly home. |
| January 19 It's very cold,but the sun is shining.The puppies have grown up in a week.They are dogs now,and they can go out for food themselves. |
分析 1月12日:今天早上开始下雪.我看不到下面的村庄或山上面.我希望我有足够的食物.小狗Jigs and Reels和我待在一起,他们俩吃得比我还多.
1月15日:天仍然下雪.自从昨天狗就没有食物可吃.一小时前它们想出去.它们知道这里没有食物.因为我打不开门,所以我从窗户里把它们推出去.外面的雪有2米深.
1月17日:天仍然下雪,风很大.Jigs and Reels 已经出去3天了.你觉得它们会带回什么?2只灰色的鸽子和3只其他的鸟.在16号我终于解决了我自己的食物,我非常地开心!
1月18日:今天天气好了很多,但天空依然很暗.外面3米深的雪.Reels在房子附近杀死了一只野兔.我看着它如何做到.然后它和Jigs自豪地把野兔带了回来.
1月19日:天气很冷,但是太阳灿烂.小狗们在一周长大了.它们现在是真正的狗了,它们可以自己外出寻找食物了.
解答 51.T.推理判断题.题干意为:大雪持续了6天.1月12日天开始下雪,到1月17日仍然在下雪,1月18日天气好转,故下雪天从12日到17日总共是6天,此表述正确.
52.F.细节理解题.题干意为:我把狗放出去只为了让它们给我找到食物.根据1月15日记内容The dogs have had no food to eat since yesterday morning.An hour ago they wanted to go out.They know that things aren't right here.可知狗因为没有食物可吃,所以作者才把它们放了出去,故此表述错误.
53.T.细节理解题.题干意为:1月17日狗回来时带了5只鸟.根据1月17日记内容Two grey pigeons and three other birds!可知小狗带回来了2只鸽子和3只其他的鸟,共计5只,故此表述正确.
54.F.细节理解题.题干意为:1月18日天不下雪了,外面天气很好.根据1月18日记内容可知Better weather today,but the sky is still dark.可知天气比之前好了,不下雪了,但天空依然很暗,故此句表述错误.
55.T.推理判断题.题干意为:小狗长大了,因为它们可以自己出去寻找食物.根据1月19日记内容The puppies have grown up in a week.They are dogs now,and they can go out for food themselves.可知此句表示正确.
点评 本题是一篇日记,主要讲述了因为下雪没有食物,两只小狗独自出去寻找食物并长大的故事.日记内容简单易懂,练习题以细节理解题为主,只要认真阅读,理解大意,都可在文中找到相对应的依据,难度一般.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | make…worse | B. | make…better | C. | make…prettier |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| Environment | People | Activities | |||
| school | beautiful,clean… | teachers | strict,kind… | study | work hard… |
| classroom | bright,tidy… | classmates | helpful,friendly… | sports | play basketball… |
| playground | big… | myself | enjoyable… | others | have a picnic… |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | save | B. | safe | C. | seven | D. | suffer |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | hard | B. | harder | C. | hardly | D. | hardest |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Journey to the West:Conquering the Demons •Director (导演):Stephen Chow •Stars:Hsu Chi,Wen Zhang,Huang Bo •Film type:Comedy/Magic/Adventure (冒险) •Show time:From Monday to Wednesday,at 8:00pm •Ticket price:¥55 | |
| The Grandmaster •Director:Wong Kar-wai •Stars:Tony Leung ChiuWai,Zhang Ziyi,Zhao Benshan,Chang Chen •Film type:Action •Show time:From Wednesday to Friday,at 8:00pm •Ticket price:¥50 | |
| The Croods •Director:Kirk De Micco and Chris Sanders •Film type:Cartoon •Show time:From Friday to Sunday,at 7:30pm •Ticket price:¥60 (Half on Sunday for students) | |
| Iron Man 3 •Director:Shane Black •Stars:Robert Downey Jr.,Gwyneth Paltrow,Don Cheadle •Film type:Action/Science fiction •Show time:From Tuesday to Wednesday,at 8:00pm •Ticket price:¥45 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | happily | B. | More happily | C. | Most happily |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com