【题目】
Beijing Travel Company Beijing-Singapore: four days in Singapore Website: www. beijingtour. com Telephone: 010一62617788 |
Miramber Hotel Restaurant & Cafe, Swimming pool, KTV, Clothing store, Reading room |
Travel Plans Day 1: Morning: land at Singapore Changi Airport Afternoon: take a bus tour of the island Evening: have a party in the KTV Day 2: Morning: visit the Handicraft Center and the National Museum Afternoon: take the car to Sentosa Island (圣淘沙岛) Day 3: Morning: take a walking tour of old Singapore, including Chinatown Afternoon: take a boat trip around the island Day 4: Morning: free time for shopping Evening: return by air |
Date of Departure(出发) Price August 16, 2012 ¥3,220 August 17, 2012 ¥3,100 August 18, 2012 ¥2, 950 August 19, 2012 ¥3,150 |
【1】 What's the telephone number of Beijing Travel Company?
A. 010一62618877. B.010一62617788.
C. 010一61627788. D.010一61628877.
【2】Travelers in this tour group will go to Singapore______.
A. by air B. by train C. by bus D. by sea
【3】On the second day,travelers in this group can______.
A. visit Sentosa Island B. travel around by boat
C. go to Chinatown D. have a party in the KTV
【4】When can travelers shop freely during the tour?
A. On the first day. B. On the second day.
C. On the third day. D. On the last day.
【5】If you only want to spend less
A. August 16 B. August 17
C. August 18 D. August 19
【答案】
【1】B
【2】A
【3】A
【4】D
【5】C
【解析】
试题分析:北京旅游公司,推选北京到新加坡的四日游。联系的网址是 www.beijingtour.com. 电话:010一62617788; 在广告中列出了四天的具体旅行内容,最后还具体介绍了旅行的出发日期以及旅行所要花费的费用。
【1】细节理解题。问题:北京旅游公司的号码是多少?联系原文:Beijing Travel Company,Telephone: 010一62617788句意:北京旅游公司,电话:010一62617788。明确答案为第二项。故选B
【2】细节理解题。问题:这批去新加坡旅游的人将要乘坐什么交通工具?联系原文:Morning: land at Singapore Changi Airport句意:上午:在新加坡樟宜国际机场着陆。说明交通式具是飞机。故选A
【3】细节理解题。问题:第二天,旅游者们能够做什么?联系原文:Morning: visit the Handicraft Center and the National Museum;Afternoon: take the car to Sentosa Island (圣淘沙岛)句意:上午:参观工艺品中心和国家博物馆;下午:乘汽车到圣淘沙岛。结合选项第一项正确。故选A
【4】细节理解题。问题:旅行的时候,什么时间旅游者能去自由购物?联系原文: Day 4:Morning: free time for shopping句意: 第四天:上午:自由购物时间。明确选择第四项。 故选D
【5】细节理解题。问题:如果你仅想花费少于三千元,你能选择哪一个出发日期?联系出发日期和旅行价格: August 18, 2012, ¥2, 950明确第三项正确。故选C
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】综合填空
Healthy eating doesn’t just mean what you eat, but how you eat. Here is some 【1】 a_____ on healthy eating.
Eat with others. It can help you to see 【2】o______ healthy eating habits. If you usually eat with your parents, you will 【3】f_____ that the food you eat is more delicious.
Listen to your body. Ask yourself if you are really hungry. 【4】H_____ a glass of water to see if you are thirsty—sometimes you are just thirsty, you need no food. Stop eating before you 【5】f_____ full.
Eat breakfast. Breakfast is the most 【6】 i________ meal of the day. After you don’t eat for the past ten hours, your body 【7】n_____ food to get you going. You will be smarter after eating breakfast.
Eat healthy snacks like fruits, yogurt or cheese. We all need snacks sometimes. In fact, it’s a good idea to eat two healthy snacks 【8】b_______ your three meals. This doesn’t 【9】m_____ that you can eat a bag of chips instead of a meal.
Don’t eat dinner late. With our busy life, we always put off eating dinner until the last minute. Try to eat dinner at least 3 hours 【10】b______ you go to bed. This will give your body a chance to digest(消化) most of the food before you rest for the next 8—10 hours.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 —Driving less and walking more is good for our health.
一So I’d rather ______ an hour's walk to work than consider _____ a car.
A. take; drive B. take; to drive
C. take; driving D. taking; driving
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成句子 按所给的汉语,用英语完成下列句子。
【1】Millie 很喜欢孩子,我认为他将成为一个优秀的老师。
Millie likes children very much. I think she will _________________________ .
【2】这个歌手脸上经常挂着微笑,他的歌很受欢迎。
The singer often __________________his face. His songs are very popular.
【3】我们的数学老师很有幽默感。
Our maths teacher ______________________humour.
【4】下个月我妈妈要休假两周。
My mother will _____________________________ next month.
【5】在家我从不浏览新闻,我的空闲时间最少。
I never ______________the news because I have __________free time.
【6】学习外语是一件乐事。
_____________________________ fun.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成句子按所给汉语,用英语完成下列句子(本大题共6小题,每小题1.5分,共9分)
【1】熬夜打电脑游戏真是浪费时间。
It’s __________________________________stay up to play computer games
【2】他们表演得如此好以致于我们误以为他们是真夫妻。
They acted so well __________________________a real couple
【3】预防H7N9感需要注意什么?
What should _________________________________prevent H7N9
【4】这个小孩处理这样的问题肯定很费劲。
The child must _____________________________________such problems
【5】Millie经常怀疑是否值得花那么多时间在家庭作业上。
Millie often doubts whether________________________________ on homework.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
这周将有一些美国交流学生来我校, 你想邀请其中一对双胞胎Lucy和Lily五一节来你家作客,你打算带领他们参观你居住的小区,并组织一些活动。根据下面提供的信息,用英语写一封邀请信。
位置 | 位于市中心 |
环境 | 空气清新,鸟语花香 |
邻居 | 友好善良,一些志愿者经常在社区中心集中,分享自己的一技之长 帮助人们解决各种问题(举两例) 大家就像一家人 |
活动 | 上午去泰兴公园划船 下午去博物馆看精美的艺术品并用粉笔画3-D画 晚上去当地剧场观看一部关于动物世界的电影。 |
要求:不要逐句翻译,包含所有要点,注意格式,字数100左右。
Dear Lucy and Lily,
I would like to invite you to my home.
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
________________________________
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】用适当的单词补全下面的短文。
Do you know what a resolution is? It’s a kind of 【1】_____. There are different kinds of resolutions. Some are about 【2】____ health. For【3】_____, some people are going to start an exercise program or eat less fast food. Some people might say they are going to take 【4】_____ a hobby like painting or taking photos. Some resolutions have to do 【5】_____ better planning, like making a weekly plan for schoolwork.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
For several years, Americans have enjoyed teleshopping — watching TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe. In a number of European countries, people can turn on their TVs and shop for clothes, jewelry, food, toys and many other things.
Teleshopping is becoming popular in Sweden, for example. The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in 15 European countries, and in one year it made$100 million. In France there are two teleshopping channels, and the French spend about$20 million a year to buy things through those channels.
In Germany, until last year teleshopping was only possible on one channel for 1 hour every day. Then the government allowed more teleshopping. Other channels can open for telebusiness, including the largest American teleshopping company and a 24-hour teleshopping company. German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.
Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without leaving their homes. With all the problems of traffic in the cities, this is an important reason. But at the same time, other Europeans do not like this new way of shopping. They call teleshopping “junk on the air”. Many Europeans usually worry about the quality of the things for sale on TV. Good quality is important to them, and they believe they cannot be sure about the quality of the things on TV.
The need for high quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies. They will have to be more careful about the quality of the things they sell. They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see in person.
【1】Teleshopping is_______ in Europe.
A. not popular B. growing
C. not possible D. cheap
【2】People like teleshopping because it is_________.
A. American B. cheaper C. easier D. more popular
【3】 Some Europeans don’t like teleshopping because they________.
A. don’t like to buy things
B. don’t watch TV
C. believe the things sold on TV are expensive
D. think the things sold on TV are bad quality
【4】In Germany, teleshopping may_________.
A. help businessmen get more money
B. keep the shops open longer
C. have fewer buyers
D. bring better TV programs
【5】The best title of this passage is_________.
A. American Teleshopping
B. Teleshopping Companies
C. Teleshopping in Europe
D. Teleshopping — Junk on the Air
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】情景反应,从II栏中选出I栏每句话的正确答语。(10分)
I II
【1】Let’s go and have a look, shall we? A. No, I’m not sure.
【2】Do you think you’ll have a robot in 20 years? B. Piano music.
【3】Don’t do that again, Bill. C.Not too bad.
【4】What kind of music do you like? D.That would be great.
【5】How are you feeling today? E.OK,I won’t.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com