B
Do you want to know something about NBA stars? Now let me tell you something about Kobe5s day. Kobe gets up at 4:30 in the morning. Then he does morning exercises (早操) . At 6:30,he eats breakfast with his family. He gets to the health dub at 7:30. A coach (教练) helps him exercise his muscles (肌肉) . At 8:35,he goes to the Laker's Practice Center(湖人训练中心) . At about 12:00,he goes to a hotel. He eats,showers,sleeps (睡觉) and watches TV. At 5:30 p.m.,he goes to the gym (体育馆) . He calls his daughters before (在……之间) the game.
The game starts at 6:30 p. m. Kobe does very well in basketball.
阅读短文,判断句子正(T) 误(F) 。
() 6. Kobe gets up at 5:00.
() 7. He does morning exercises after breakfast.
() 8. He gets to the health club at 7: 30.
() 9. At about 12 :00,he goes home.
() 10. The game starts at 6:30 a.m.
6. F 解析:由文中 Kobe gets up at 4:30 in the morning.可知。
7. F 解析:由文中第三、四、五句可知他是在起床之后、早饭之前做早操。
8. T 解析:由文中 He gets to the health club at 7:30. 可知。
9. F 解析:由文中 At about 12: 00. he goes to a hotel.可知。
10. F 解析:由文中 The game starts at 6:30 p. m.可知。
科目:初中英语 来源: 题型:
6. I go school at 8:00 a. m. and I go home at 5:00 p. m.
A. to;to B. to; / C. /; to D. / ; /
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
13. Can you write me and tell me your family?
A. about;to B. to;to C. about; about D. to; about
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
书面表达(共10分)
假设Paul是你的笔友(pen pal) ,下面是Paul的作息时间。请根据以下信息写一篇短文,介绍Paul—天的情况。要求:不少于60词。
Time Activity
6:00 a.m. get up
6:30 a.m. eat breakfast
6:50 a.m. go to school
8:00 a.m.—3:00 p.m. have classes
3:30 p.m. play basketball
4:30 p.m. go home
6:30 p. m. eat dinner
9:30 p.m. go to bed
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
13. It will take the men half a year the work.
A. finish B. finishing C. to finish D. finishes
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
补全对话(5小题,共10分)
从方框中选择适当的句子补全对话,其中有两项是多余的。
A:Hello,Miss White!
B:Hello,Jim. 1
A: I'm running to play soccer.
B: But do you know the rule “Don’t run in the hallways.”?
A: 2
B: Don’t do it again.
A: All right. I have too many rules at home. And there are also too many rules at school. 3
B:But I think you should follow them. 4
A:Then can we make our own (自己的) rules? I think it's good.
B: 5
A. I think the rules are terrible.
B. That makes the teacher really happy.
C. They’re good for you.
D. Why are you running?
E. That's a great idea.
F. Can we run in the hallways?
G. Sorry,Miss White.
1. 2. 3. 4. 5.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com