精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
Do You Want To Be A Musician?
Do you want to be a musician? Come to our club, and you’ll be very happy in the club. We have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute,the trumpet, the guitar and the violin for just $20 each.You can also learn to sing , to dance for $25 each. If you like art, you can be satisfied(满意), too. It’s just for $30 each!
小题1:How many kinds of instruments (乐器)are there in the ad (广告)? There are ________.
A.5B.6C.7D.4
小题2:How much is it for piano lesson? It’s________.
A.$25B.$20C.$30D.$45
小题3:We can’t learn about______in the club.
A.drumsB.Bamboo fluteC.guitarD.chess
小题4:If you want to learn about guitar and singing, you should pay_______.
A.$45B.$20C.$30D.$25
小题5:What does lessons mean in the ad( 广告   ) ?____________
A.教师B.课本C.课程D.教室

小题1:B
小题2:B
小题3:D
小题4:A
小题5:C

试题分析:这篇短文主要介绍了一个音乐俱乐部的招生广告。该俱乐部提供乐器类的学习和唱歌和跳舞类的学习课程。
小题1:细节理解题。根据短文We have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute,the trumpet, the guitar and the violin for just $20 each.。共有六种乐器。故选B
小题2:细节理解题。根据for just $20 each.可知每种20美元。
小题3:推理判断题。根据这是一个乐器培训俱乐部,故选D。
小题4:细节理解题。根据You can also learn to sing , to dance for $25 each及每种乐器20美元,故选A
小题5:词义猜测题。根据We have lessons about the piano。。。可知我们有关于钢琴·······。。。的课程。故选C
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Many people like to travel by plane, but I don’t like it because an airport is usually far from the city. You have to get there early and wait for hours for the plane to take off(起飞)and it is often late. You can’t open the windows. You can’t choose the food. Planes are fast, but it still takes you hours to go out of the airport and into the city.
I like traveling by train. I think trains are safe. Railway station are usually in cities. When you are late for a train, you can catch another one. You can walk around in the train and open the windows. You can see many interesting things on your way. I know it takes a little more time.
I also like cars. You can start your journey when you want to, and you don’t need to a railway station or a bus stop. Also you can carry many things with you in a car. But sometimes there are too many cars on the road.
小题1:Why do many people like to travel by plane?   
A.Because it’s fast.B.Because you can go around in the plane.
C.Because it’s safe.D.Because it’s cheap.
小题2:Which is NOT the good thing about the train?
A.It is safe.B.It takes a little more time.
C.You can open the windows.D.You can walk around in the train.
小题3:If you want to take a lot of things with you, what should you take to go out?
A.A bus.B.A train.C.A car.D.A plane.
小题4:Which of the following is the bad thing about a car?
A.You can start your journey when you want.
B.You needn’t go to a railway station or a bus stop.
C.You can take many things with you in a car.
D.There are too many cars on the road.
小题5:What does the writer think of the plane, train and car?
A.He thinks it takes a lot of time to go to and out of the airport.
B.He likes to take a train because it takes a little more time.
C.He likes to take a car because he has a car.
D.He likes to take a plane because it is fast.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

根据短文内容,从下面方框中选择适当的选项补全短文。
My mother is a kind and nice woman.   小题1:  One Sunday night, when I was watching the film Harry Potter very happily, Mother asked me to go to bed.  小题2:  that I didn’t move. But for a while, I noticed that she didn’t say anything. 小题3:  I was so sad and that I went into my room and cried. I thought “I have only two nights in a week to enjoy the TV.   小题4: ” The next day she cooked and talked with me as usual. I pretended not to hear, but she didn’t mind and told me why she didn’t allow me to watch TV, because she wanted me to have a good rest. Then I understood her. I love my mother.
A. I loved the film so much.
B. Then she got angry and turned off the TV.
C. But she is very strict with me.
D. Why doesn’t mother allow me to watch TV?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解


No
Books
Authors(作者)
Price
1
Fruits and Our Health
P. H. Francis
$17.50
2
Successful planting in the garden
Mark Brown
$19.77
3
A handbook for Taiwan’s National Parks
Jackson Fisher
$32.00
4
Modern American History
Thomas Birdsall
$11.53
5
Taking care of your rabbit
Helen Piers
$5.39
小题1:Kelly wants to visit Taiwan next month. She needs to buy ________.
A.Fruits and Our HealthB.Successful planting in the garden
C.A handbook for Taiwan’s National ParksD.Modern American History
小题2:How much is Taking care of your rabbit?
A.$19.77.B.$17.50.C.$11.53.D.$5.39.
小题3:Who is the author of Modern American History?
A.Thomas Birdsall. B.Mark Brown. C.P. H. Francis. D.Helen Piers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解




小题1:New York Museum is closed on ______.
A.MondayB.FridayC.SaturdayD.Sunday
小题2:Tommy is an 8-year-old boy. He wants to visit The City Flower Show with his parents. How much will they pay?
A.75 yuan.B.100 yuan.C.125yuan.D.150 yuan.
小题3:If you want to get more information about English Summer Camp, you can   ______.
A.go to Canada B.write to CEE/CCIEE
C.call at(010) 6606-2607D.Send an e-mail to University of Toronto
小题4:____ will give performances in Pop Music Week in Chaoyang Park.
A.BandsB.DancersC.SingersD.Both A and C
小题5:Phillip, twenty years old, is not allowed(允许) to ______.
A.The City Flower ShowB.English Summer Camp
C.New York MuseumD.Pop Music Week

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

What do you usually do at the weekend? Some people like to          at home. But others like to go          a walk or play football. My friend Jack works hard in a factory on weekdays. At the weekend, he always          the same thing. On Saturday he         his car and on          he goes with his family to a village by car. His uncle and aunt have a farm there. It isn’t a          one, but there’s always         work to do on a farm. In        , the harvest(收获) season, the children help them pick oranges. They also help with the animals and give them their        . Jack and his wife help in the fields. At the end of the day, they are all         and Jack’s aunt gives them a big meal.
小题1:
A.playB.liveC.stay D.enjoy
小题2:
A.toB.forC.inD.at
小题3:
A.doesB.makesC.borrowsD.has
小题4:
A.watchesB.buysC.sellsD.washes
小题5:
A.MondayB.SundayC.SaturdayD.Wednesday
小题6:
A.smallB.bigC.hardD.short
小题7:
A.manyB.muchC.a lotD.lot of
小题8:
A.springB.summerC.autumnD.winter
小题9:
A.foodB.placesC.clothesD.water
小题10:
A.cleanB.lateC.fullD.hungry

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

This is John’s bedroom(卧室). It’s very nice. You can see a big window(窗户) in the wall. Under the window you can see a big desk. A light(灯)and some flowers are on the desk. Near(在...附近) the desk you can see a small desk. You can see a clock on this desk. You can see two books on the floor. Can you see any pictures on the wall? Yes, you can see two. Where is John’s cat? It’s under his bed.
阅读短文,判断正(T)误(F)
小题1:We can see two desks in John’s bedroom.
小题2:Some flowers and a light are on the small desk.
小题3:A clock is on the big desk.
小题4:Two pictures are on the floor.
小题5:John’s cat is under his bed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

In China, when a foreign guest is invited to have dinner at a restaurant, he will not be     to know all the traditional table manners. But the guest      knows some of them will get “face” and give “face” to his host.
      ,foreign guests will be forgiven(原谅)for not knowing dining etiquette(礼仪).If they aren’t used to chopsticks, hey will naturally be offered a fork. Chinese food, however, seems to taste better when it is eaten with?     ?.
Although western customs have influenced Chinese dining habits, most of the      traditions still live on. The guest of honor will usually be seated facing the      .If the host can’t decide how to give a      seat to his guests, he will seat them according to age. The host sits     the door, as in the West, so that he is nearest to the kitchen.     they have dinner in the host’s home, what will the host do? He’ll go out of his way to bring each dish to the table .Each guest will feel       .The host will make them feel at home.
小题1:
A.allowedB.foundC.expectedD.wanted
小题2:
A.whoseB.whichC.whomD.who
小题3:
A.HardlyB.NearlyC.NormallyD.Especially
小题4:
A.handsB.chopsticksC.forksD.spoons
小题5:
A.difficultB.badC.oldD.new
小题6:
A.doorB.hallC.windowD.kitchen
小题7:
A.properB.goodC.cleanD.big
小题8:
A.behindB.aboveC.nearD.under
小题9:
A.AlthoughB.IfC.BecauseD.Unless
小题10:
A.surprisedB.sadC.relaxedD.tired

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Many boys and girls love watching TV. They spend many hours watching TV every day. But many parents let their children watch TV at special time.
TV shows are like books and movies. There are many kinds of TV shows, such as sitcoms, soap opera, sports shows, fashion shows, and so on. A kid can learn good things and bad things from them. Some shows help children know the news all over the world. Children don’t have to go to the zoos or the parks to see animals. They can see on TV at home. Some shows teach children how to cook, how to paint or how to study.
Many boys and girls think it is interesting to watch TV but it is also interesting to read books , to play games or to visit the friends.
小题1:Many boys and girls spend time ________ every day.
A.watching TVB.playing sportsC.playing gamesD.visiting friends
小题2:Many parents _________.
A.don’t let their children watch TV
B.ask their children to watch TV only about study
C.let their children watch TV only at special time
D.want their children to watch TV all night
小题3:From TV boys and girls can learn _________.
A.good thingsB.bad thingsC.nothingD.good things and bad things
小题4:Kids love watching TV because _________.
A.it is interestingB.it is boringC.it is popularD.it is cheap
小题5:What does the writer think of watching TV?
A.It’s good for kids
B.It’s bad for kids
C.Children don’t need to watch TV
D.Something is good, but something is bad

查看答案和解析>>

同步练习册答案