2.We provide summer English courses which are the best you can find.You will enjoy coming to Los Angeles to learn about American culture and improve your English at the same time.The courses last for four,six or eight weeks.They start at the beginning of July and August.Our teachers are well-trained and very experienced.They teach English classes for four hours a day,You can choose between small groups of two or three,or larger groups of up to 15.We provide weekly
tests to see the progress you're making with your language skills of reading,writing,speaking and listening.We also provide books and other materials.
As well as learning English,we want you to experience life in the USA.You live with an American family,and you take part in American life.You have meals with an American family and do some activities with them,too.For many of our students this is the most interesting part of the course.Many families create friendships with the students which last a long time.Of course,if you
prefer,we can arrange hotel accommodation.
Of course,there are many things to do in Los Angeles.Every day we have activities which take place after class.You can choose to take trips to Hollywood,Disneyland or the famous beaches around LA.You can also go to various shopping centers,sports centers,movies and concerts.There are also weekend visits'organized to San Francisco and other places of interest in California.
We try to give our students the best possible experience of English and life in the USA.Just ask our students!They say our summer English courses are fantastic!
We hope that you'll enjoy a course with us,too.If you're interested,please fill in our application form where you will also find our list of prices.'The course must be paid for one month before it begins.
37.The shortest summer English course will last forB
A.two weeks
B.four weeks
C.six weeks
D.eight weeks
38.Which of the following is TRUE about the summer English courses?D
A.The students have to take an entrance test.
B.Each class has two or three groups of students.
C.All the teachers are young but very experienced.
D.Tests will be provided regularly to see if students have made progress.
39.What is Paragraph 2mainly about?A
A.Accommodation and food.
B.Why the students enjoy themselves.
C.Sightseeing and other activities after class.
D.The most interesting part of the summer English courses.
40.If you want to take part in the course,you mustB first.
A.pay for a one-month course
B.fill in the application form
C.choose an American family
D.learn about American culture
41.The passage is aC
A.guide to Los Angeles
B.description of life in Los Angeles
C.description of ten English course
D.newspaper article on language learning.
分析 文字大意:这是一篇广告类阅读短文,文章主要讲了提供暑期学习英语的课程,还可以体验美国的生活,还可以参观美国和英国的景点.
解答 37.答案:B.细节理解题.根据文中The courses last for four,six or eight weeks.They start at the beginning of July and August.课程持续四,六或八周.他们开始在七月和八月初.可知最短的暑期英语课程持续4周.可知选B.
38.答案:D.细节理解题.根据关于暑期课程下面哪一个是正确的.从文中可知Tests will be provided regularly to see if students have made progress.测试定期举行去看学生取得的课程进步.可知应选D.
39.答案:A.段落归纳题.通读第二段根据You have meals with an American family.及we can arrange hotel accommodation.可知主要是讲述了住宿和食品的问题.故选A.
40.答案:B.细节理解题.如果你想参加这个英语课程培训你必须?根据If you're interested,please fill in our application form,可知,必须先填表.故选B.
41.答案:C.主旨大意题.通读全文可知这篇文章主要讲述了英语课程的描述,故选C.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据问题选择正确选项完成试题.