精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Hi, I’m Chen Na. My English name is Grace. This is my pencil box(文具盒). It’s red. What is in it? A ruler and a pen. The ruler is yellow. The pen is blue. What’s this? Ah, it’s a key. It’s white. It’s in my pencil box, too.

1. Chen Na’s English name is ________.

A. Alice B. Cindy C. Grace D. Helen

2. What color is the pencil box?

A. Red B. Yellow C. Blue D. White

3. The ____ is not in the pencil box?

A. ruler B. pen C. key D. map

4. The ruler is _____.

A. red B. yellow C. brown D. blue

5. The ____ is white.

A. pencil box B. ruler C. pen D. key

 

1.C

2.A

3.D

4.B

5.D

【解析】

试题分析:短文大意:嗨,我是陈娜。我的英文名字是Grace。我的铅笔盒里面有一把黄色的子和一支蓝色的钢笔。还有一把白色的钥匙。

1.细节理解题。根据第二句My English name is Grace可知该选C。

2.细节理解题。根据第三四句This is my pencil box(文具盒). It’s red.可知该选A。

3.细节理解题。根据短文可知文具盒里有钢笔、尺子和钥匙可知该选D。

4.细节理解题。根据The ruler is yellow可知该选B。

5.细节理解题。根据Ah, it’s a key. It’s white.可知该选D。

考点:日常生活类阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2016届浙江宁波慈城中学七年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

--- Helen, what’re those on the table?

--- They are an ___________ and three __________ .

A. pear; strawberry B. apple; strawberry.

C. apple; strawberries D. pears; strawberries.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届浙江余姚兰江中学七年级第二学期知识竞赛英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Here are some tips about how to keep healthy.

1. Healthy food is important. If you want to keep healthy, eat lots of fruit and vegetables. Don’t eat much meat.

2. Water is important. Drink water every day. Milk is good for you, too. Don’t drink sweet drinks.

3. Exercise is important. You can ride your bike or play soccer. Going swimming is a good idea.

4. Clean air is important. If you are free, you can go to the park and enjoy clean air.

5. Your teeth are important. You should brush your teeth twice a day.

6. Sleep is important, too. Go to bed early. Don’t stay up late, or you will feel sleepy.

1.The writer wants us not to .

A. eat lots of fruitB. eat lots of vegetables

C. drink waterD. eat much meat

2.The third tip is about .

A. healthy foodB. healthy drinks

C. exerciseD. clean air

3.We should brush our teeth .

A. once a dayB. twice a day

C. three times a dayD. every day

4.Jenny often stay up late and never gets up early. You can tell her something about .

A. the first tipB. the second tip

C. the third tipD. the sixth tip

5.What’s the best title for the passage?

A. Healthy FoodB. How to Keep Healthy

C. Ways of ExercisingD. The Importance of Sleeping

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届浙江余姚兰江中学七年级第二学期知识竞赛英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Don’t talk here. My grandparents .

A.is sleepingB. sleep

C. sleepsD. are sleeping

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届河南郑州第四十八中学七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:其他题

 

A. I’m OK.

B. Good morning.

C. What color is it?

D. How are you?

E. No, it isn’t.

 

Frank: Good morning, Bob.

Bob: 1.

Frank: 2.

Bob: I’m fine, thanks. And you?

Frank: 3.

Bob: Is this your pen, Frank?

Frank: 4. My pen is not red.

Bob: 5.

Frank: It’s black.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届河南郑州第四十八中学七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

——What’s _______ name?

A. he B. you C. his D. she

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届河南郑州第四十八中学七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

——Please sit down.

——____________.

A. Hello B. Thank you

C. Sit down D. I’m fine.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届河南省周口市扶沟县七年级上学期期中英语试卷(解析版) 题型:其他题

 

1.Yao Ming plays basketball very well. He is a good basketball (play).

2.He always practises ______ ( chat ) with his friends in English.

3.There are all kinds of _____ ( activity ) on Open Day.

4.There (be) a pen and some new books in Frank’s bag.

5.She (study) hard at school every day.

6.Some students don’t know how ( look) after their books.

7.Please give my best ______ ( wish ) to your parents.

8.My sister loves dancing. She dances very ______ (good).

9.Look! Who ______ (swim ) in the pool ?

10.The boy often ______ ( fly ) a kite when he is free.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届河南渑池第三初级中学七年级12月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—____ is the letter from?

—It’s from Mike, my pen pal.

A.WhereB. How

C. WhoD. What

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案