分析 本文主要讲述了婴幼儿的智力发育情况,通过两个实验表明:婴儿在生命的第一天就可以开始学习,母亲的情感能强烈地影响孩子的社会发展和语言技巧.影响婴幼儿智力发育的因素有:环境,婴儿出生前的教育及母亲的敏感性三个方面.
解答 34.D细节理解题.根据Scientists note that babies are strongly influenced by their environment;One study shows that babies can learn before they are born;Another study shows how mothers can strongly influence social development and language skills in their children.可知影响婴幼儿智力发育的因素有:the environment,education before birth,mother's sensitivity三个方面.故选D.
35.B细节理解题.根据One study shows that babies can learn before they are born和后面的实验可知实验的目的就是证明婴儿在他们出生前就可以学习,故选B.
36.C细节理解题.根据The children of depressed women did poorly in tests of language skills and understanding what they hear.可知抑郁症的妇女的孩子在测试中做的最差,故选C.
37.A主旨大意题,根据文章内容可知本文讲述的就是婴幼儿的智力发育,故选A.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.money | B.friends | C.progress | D.faces |
| 17.A.badly | B.carelessly | C.properly | D.cleverly |
| 18.A.watch | B.own | C.build | D.fix |
| 19.A.dreams | B.difficulties | C.goals | D.thoughts |
| 20.A.much | B.well | C.often | D.little |
| 21.A.succeeded | B.won | C.agreed | D.wondered |
| 22.A.If | B.Since | C.As | D.Though |
| 23.A.neck | B.back | C.leg | D.head |
| 24.A.How | B.When | C.Where | D.Why |
| 25.A.moves | B.rubs | C.cuts | D.burns |
| 26.A.on | B.in | C.onto | D.into |
| 27.A.surprised | B.pleased | C.worried | D.interested |
| 28.A.look up | B.come in | C.go back | D.break down |
| 29.A.hit | B.tied | C.killed | D.fed |
| 30.A.alone | B.poor | C.famous | D.free. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| 66.Yu Xia is tired of the hot summer days in Guangzhou.She wants to visit somewhere cool with clean air and blue sky in China in the coming summer holiday. 67.Leo is from the USA and he is interested in climbing and skiing.He plans to travel to Europe and have a good time in the mountains. 68.Francis in from France.He is going to visit China and wants to stay in a modern and wonderful city for fun. 69.Kate is interested in Russian culture.She is planning to visit a city in Russian which has a rich history. 70.James is an English man but he is interested in Indian culture.He wants to visit some places of interest in India. | A.Shanghai is one of the biggest and busiest cities in China.It is modern and offers many wonderful places of interest to people at home and abroad to enjoy themselves. B.St.Petersburg may be only 310years old,but it has a history as rich as any ancient city in the world.This Russian city is full of culture,which can help you understand its past. C.Tibet is one of the most popular places that tourists look forward to going to.It offers blue sky,clean air and amazingly tall mountains.The weather is cool in summer and cold in winter. D.The Alps is one of the great mountains in Europe.The mountains were there over tens of millions of years ago.Many people go there to enjoyskiing in winter. E.Maldives is a country of islands in South Asian.Its beaches are among the most beautiful ones in the world.It's really a fantastic place to spend your holiday. F.Paris is the capital of France.It has a long history and has many well-known places of interest.People consider it as a city of romance(浪漫). G.India,one of the most ancient countries in the world,has many famous gardens and palace.Taj Mahai is one of them.You can also visit the temples(庙宇)to know more about the country's culture. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Harry Potter and the Deathly Hallows By J.K.Rowling Paperback,784pages. Publisher (出版商):Arthur a Levine (07/07/2009) Reading level:Age 9-12 Price:16.69 | |
| Rich Dad,Poor Dad By Robert T.Kiyosaki Paperback,266pages Publisher:Business Plus (01/01/2010) Reading Level:Age 20-25 Price:5.59 | |
| The Road By Cormac McCarthy Paperback,304pages. Publisher:Vintage Books (09/11/2007) Reading Level:Adults Price:5.50 | |
| Deceptively Delicious By Jessica Seinfeld Hardcover,204pages. Publisher:Collins (09/01/2007) Reading Level:Parents Price:12.83 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | There are many parks in Nanjing. | |
| B. | Qinhuai River runs through our city Nanjing. | |
| C. | Nanjing will hold the YOG in August in 2014. | |
| D. | Life in Nanjing is getting better in some ways. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com