精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
Now you're really flying.
Remember being best friends when you were young?Times change but people don't-they're still your friends and you'll have fun together.Cathay Pacific flies to over 90different places in the world so you can meet old friends and make new ones.The next move is yours.
What can we harmonize (和谐) today?
"Environmentally friendly"meets"fun to drive"in the Toyota Prius,the world's best-selling vehicle (车辆).The Prius is just one example of how Toyota brings the two opposite things into harmony for a bright future.
47.What are the two advertisements about?A
A.First:an airline; second:a car.
B.First:a car; second:an airline.
C.Both:airlines.
D.Both:cars.
48.What places can Cathay Pacific take us to?D
A.Only the places in our city.
B.The places all over the Pacific.
C.Only the places in our country.
D.The places all over the world.
49."Environmentally friendly"and"fun to drive"areC.
A.the same
B.a little different 
C.just opposite
D.almost similar.

分析 本文是两个广告,一个是航空公司,一个是汽车.

解答 47.A 细节理解题.根据Cathay Pacific flies to over 90different places in the world so you can meet old friends and make new ones国泰航空飞往世界90多个不同的地方,the world's best-selling vehicle (车辆)世界上最畅销的汽车,可知第一个广告是航空公司,第二个是汽车,故选A.          
48.D 细节理解题.根据Cathay Pacific flies to over 90different places in the world so you can meet old friends and make new ones可知国泰航空飞往世界90多个不同的地方,故选D.             
49.C 细节理解题.根据Environmentally friendly"meets"fun to drive"in the Toyota Prius和The Prius is just one example of how Toyota brings the two opposite things into harmony for a bright future可知丰田将两个相反的东西协调在一起,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.The Smallest Life Around UsTiny plants and animals live all around us.We cannot see them because they are so small,but they are everywhere.
They live in the soil,the air,and in rivers and oceans.They grow on mountains and in caves.Some live in the ice at the north and south poles; some live where it is very hot.They are found throughout cities and in the country.They grow on other plants and animals.Some are even living on you,on your skin,hair,and inside your body,in your mouth,nose,and all through your intestines(肠).
These tiny plants and animals are called microbes.The word microbe is made from two other words:micro,meaning small,and bios,meaning life.So,microbe means small life.
Microbes have been on earth for a very long time.They may have been the first forms of life to be alive.Today there are more microbes in the world than all other living things.
People did not know microbes had existed(存在) long.They were too small for them to see.
But people did see many changes in their world-important changes.And they did not know what caused them.They saw food that they kept too long change color and begin to smell bad.They saw cuts and wounds grow red and painful and become infected(感染).They saw old plants and leaves and trees crumble apart on the forest floor and disappear into the soil.Such changes were a natural part of the world,but people did not understand them.They did not know these changes were evidence of tiny plants and animals growing all around them.
32.Where do microbes live?B
A.Only in the forest.
B.Almost everywhere.
C.Most in very hot areas.
D.Most in rivers and oceans.
33.Why couldn't people see microbes?A
A.Because they are too small.
B.Because they live inside our body.
C.Because they live far from humans.
D.Because they may have been the first forms of life to be alive.
34.The underlined phrase"crumble apart"in the last paragraph means"C".
A.grow taller
B.change into soil
C.break into tiny pieces
D.become colourful and energetic
35.Choose the answer that completes the web below.D

A.Microbes are very small 
B.Microbes are all around us
C.People can't see microbes
D.Food begins to smell bad.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.My friend lives on theninth floor in Garden Building.(nine)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Holiday Activities for Kids
Clay Craft (陶艺)at Art Center
This two-hour workshop teaches children to make gifts
using clay.For children aged 6 to 12.
When:Jul.19 (1-3 pm) (Friday)
Price:20dollars
Go to www.skills.org/clay for more information.

Fun Cooking at Little Cook School
Children aged 6 to 10 can learn to make healthy hamburgers.Children aged 10 to 12 can learn to make delicious cake.
When:Every Wednesday (2-5 pm) in the month of Aug.
Price:35
 Wonder Dance Class at Emma Workshop
Learn to dance with excellent teachers.A four-week dance
course for those aged 10 to 12.
When:Jul.11 (3-5 pm) every Thursday
Price:60 for four lessons
For details,go to http://emmaworkshop.blog.com.

47.Children can learn to make clay gifts onB.
A.Jul.11
B.Jul.19
C.Aug.11
D.Aug.19
48.At Emma Workshop,children canD.
A.have a big dinner 
B.make special gifts
C.make hamburgers 
D.learn to dance
49.How many activities can an eight-year-old child take part in?C
A.4.
B.3.
C.2.
D.1.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.We often have aspecial (be different from others) party on the last day of October.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Mother's Day is coming.I'd like to send my mother a greeting card made bymyself.(me)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.John has a big collection ofleaves from various kinds of plants.(leaf)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.You should learn to look afteryourselves (you) since all of you have grown up.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Watching the 3-D movie"Titanic"has been ameaningful (mean) experience for young lovers.

查看答案和解析>>

同步练习册答案